mlsoun1 Odesláno 21. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2024 před 58 minutami, Baker napsal: Kovový tah? Srandisto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 Sedí perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 před 7 hodinami, Backgramond napsal: Sedí perfektně Hirsch Arne mám taky rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 před 9 hodinami, Backgramond napsal: Sedí perfektně před 1 hodinou, Vit napsal: Hirsch Arne mám taky rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 Já jsem aktuálně Hirsch listonoš + LÜM-TEC B19: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno středa v 14:09 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:09 Nevím, jestli jsem to tu už neurgoval, ale stále nefunguje vyhledávání řemenů dle specifikace: Zadám prodlouženou délku, šíři, barvu... a vyhledá mi to stěžejky spony a šupleru.. Prosím nápravu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno středa v 14:17 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:17 Prosím, napiš mi co přesně hledáš, vyzkoušíme to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno středa v 17:24 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 17:24 před 3 hodinami, Baker napsal: Prosím, napiš mi co přesně hledáš, vyzkoušíme to. Chci si vyselektovat prodlouženou délku. V podstatě to je jediný parametr. Přidàm třeba šířku 20, nebo 22mm. Zkouším to na PC i na telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno včera v 07:45 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:45 Netuším, kde je chyba, můžeš prosím specifikovat OS a prohlížeče a jejich verze? Píšu Ti SZ. Testováno v ... - Mozilla Firefox (Windows) - Microsoft Edge (Windows) - Google Chrome (Windows) - Safari (OS - Ipad) - Samsung Internet (Android) - Opera Browser (Android) Všude bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno včera v 10:54 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 10:54 Děkuji za skvělý přístup Bakera, záhada filtrování vyřešena, po přijetí cookies se filtrování produktů stane plně funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami Tyto technické cookies zajišťující funkcionalitu webu není třeba dle zákona nechat uživatele schvalovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno před 5 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Díky, vyhledávání je již funkční i s odmítnutím cookies. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se