Baker Odesláno 2. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Záleží v jaké cenové hladině.Z levnějších si na nich dokážu představit HIRSCH Grand Duke, střední cesta by mohla být přes HIRSCH Paul nebo HIRSCH George, no a špička je potom HIRSCH Viscount. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Máme nově v nabídce černou PVD překlápěcí sponu Hirsch.Zejména na řemíncích z řady pefrormance vypadá spona velmi dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Viktore, kterého žraloka lidi kupujou na iGENy (19mm) ?Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Žralok v 19mm není, je nutné tam nacpat dvacítku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Ahoj, rád bych poprosil o radu, co koupit k mým Alpinám, sám pořád tak nějak tápu a už vážně nevím, tak to zkusím i tady.Vysvětlím, jakou mám představu, Alpiny mám momentálně na origo krokouši, který hodinky posouvá spíš do kategorie takových společenštějších, uhlazených leštěnek, což úplně nechci a ani to ke mě nejde, takže řeším, co s tím, respektive jakým řemen je nejlépe posunou více do sportovního duchu. V nějakém předvýběru mám Rios Bass, který se mi sám o sobě moc líbí, ale nejsem si tím jistý, jestli už to pro tyto hodinky nebude až příliš, pak mě napadá něco z řady performance od Hirsche, buď James, který je moc pěkný v té medové barvě, ale to mít nemůžu, takže jedině černý a u toho už se zase obávám, že bude hrozně strohý a nebo pak černý Tiger s bílým prošitím, což by pěkně ladilo, ale zase si nejsem jistý tím děrováním. Co si o tom myslíš Viktore, případně napadá tě ještě nějaká alternativa, co by k nim mohlo jít? Přikládám ještě foto hodinek, ať je jasné, ke kterým to je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Michale, záleží jak moc ty hodinky chceš posunou sportovním směrem, hned první řemen, který mě napadl je Hirsch Robby, té červené je na ciferníku docela dost a mohlo by to ladit. Hirsch Tiger je taky dobrá volba, taková střední cesta. Naopak James se na ty hodinky nehodí, souhlasím, že pekný je právě ve zlatohnědé, ale ten bych viděl spíš na pilotky než potápky. Rios Bass bude vypadat dobře a ještě se podívej na Rios Submariner. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Díky za rychlou reakci, už to řeším i v chlubícím vlákně, kde mám hodinky, fakt jsem jak pacient, ale ne a ne se rozhodnout, takže čím víc reakcí budu mít, tím se asi spíš rozhodnu.Jamese už jsem tam rovnou i vyhodil, protože ten je vážně krásný v té zlatohnědé, ale v černé už je nijaký a hodinky by asi úplně zabil, naopak jsem tam přidal právě Robby, který jsem původně kvůli té červené zavrhnul, ale máš pravdu, že něco na něm přece jen bude, je fakt pěkný a vlastně je to skoro Tiger + Bass v jednom, jen se bojím jestli by té červené nebylo už moc. Myslím, že kdyby byl černo-bílý, tak by bylo možná vyřešeno, takle mám v hlavě pořád tu nerozhodnost.Sportovní styl určitě preferuji, přece jen jsem mladý člověk, max co si na sebe vezmu je nějaká košile a svetr, jinak spíš trička apod. a k tomu přesně třeba ten origo krokouš absolutně nejde, naopak Robby, Bass, ty mi ke mě tak nějak vnitřně pasují. Asi zním jak blázen, ale mám prostě rád, když k sobě všechno pěkně ladí a o to horší je, to ještě skloubit s hodinkama Tiger je vlastně nejspíš taková z nouze ctnost, nebo lépe řečeno asi vsázka na jistotu, je to Performance a dělá se v černo-bílé variantě, což je prostě univerzál jak vyšitý a uhlazený povrch hodinky určitě nijak nenaruší, ale zase právě ten uhlazený povrch už není tak zajímavý a není to úplně ono, je to taková klasika a já bych raději něco zajímavějšího, ovšem nesmí to být přehnané, to je jasné. Vlastně je otázkou, jestli řemen se strukturou, jako má buď Bass, nebo Robby nebude už moc "křičet" oproti těm hodinkám, přece jen jsou to částěčně takové leštěnky a tom uještě přidává ciferník se sunburstem, tam se právě bojím nejvíc, jestli se cifr nebude tlouct se strukturou řemenu.Submariner je podobně jako Tiger taková vsázka na jistotu, ale má i stejný problém a to tu jednoduchost, uff to je peklo, nikdy jsem takový problém s výběrem řemenu neměl, nevím proč je to najednou jinak Každopádně moc děkuju, snad to nějak rozseknu co nejdřív, chtěl bych ho ještě do Vánoc, takže je nejvyšší čas objednávat, protože s tím návalem jaký teď je to bude asi na dýl s poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Michale, já bych se té červené nebál, vypadá to dobře i na hodinkách, které na sobě nic červeného nemají. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Abych pravdu řekl, tak k těm Tudorům mi to teda vůbec nejde, chybí mi tam nějaké to pomyslné pojítko, červená na hodinkách - červená na řemeni, ovšem to je samozřejmě věcí názoru, každý to má jinak , ale zkusil jsem alespoň na obrázku hodit ty řemeny k hodinkám a musím říct, že k Alpinám se mi ta červená začína zatraceně líbit, respektive mi z těch variant vychází asi nejlíp, hodinky to úplně oživilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Robby i Tiger, oba dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 chybí mi tam nějaké to pomyslné pojítko, červená na hodinkách - červená na řemeni Nemusí být, i na moonech vypadá dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 U těch je i super, že mají oválné dírky na přezku, takže bych tam mohl dát origo Alpinní, to by bylo u Bassu těžší. Noo řekl bych, že začínám mít skoro jasno, přibyde mi pod stromek další vánoční dárek a to z řady Performance Na Moonech to vypadá moc pěkně, to teda musím potvrdit, ale k Tudorům mi to fakt nesedělo, nevím proč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 (upraveno) Ahoj Viktore,Rád bych svým Subům 114060 pořídil nějaký voděodolný řemen. Zvažoval jsem i řadu Performance, ale asi bych spíše tentokrát zkusil kaučuk. Co říkáš na Hirsch Urban , hodil by se na to? Líbí se mi, že stejne jako Oyster tah má rozměr 20-16. Nebo spíš Pure, Hevea? Diky Ondra Upraveno 16. prosince 2015 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Ahoj, rád bych si nechal poradit. Čím víc projíždím web, tím víc nevím. Chtěl bych řemen na své Citizenky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nosím je na origo gumě. Je extrémně pohodlná a nosí se dobře. Ale hodinky mi nedělají takovou radost. Mám dojem, že to kazí ten řemen. Jako 1. jsem vybral černooranžový Hirsch Robby, ale ať té černo oranžové není už moc. Nějaký jiný tip? šířka 24mm díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Ahoj Viktore,Rád bych svým Subům 114060 pořídil nějaký voděodolný řemen. Zvažoval jsem i řadu Performance, ale asi bych spíše tentokrát zkusil kaučuk. Co říkáš na Hirsch Urban , hodil by se na to? Líbí se mi, že stejne jako Oyster tah má rozměr 20-16.Nebo spíš Pure, Hevea? DikyOndra Ondro, Urban je fajn, ale je trochu bombírovaný a nesjem si jist, zda k pouzdru subů se to bude hodit.Osobne bych tam "oblíknul" spíše Hirsch Pure. Hevea je k subům už příliš masivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Ahoj, rád bych si nechal poradit. Čím víc projíždím web, tím víc nevím. Chtěl bych řemen na své Citizenky. Nosím je na origo gumě. Je extrémně pohodlná a nosí se dobře. Ale hodinky mi nedělají takovou radost. Mám dojem, že to kazí ten řemen. Jako 1. jsem vybral černooranžový Hirsch Robby, ale ať té černo oranžové není už moc. Nějaký jiný tip? šířka 24mm díky Že by bylo oranžové moc, bych se ani nebál, jen ta oranžová u Hirsch je jiná (výraznější) než jsou prvky na ciferníku.Performance je dobrá volba, v podstatě jediný řemen, který si na hodinkách umím představit je Hirsch Tiger.Případně pokud nebude vadit ten drobný barevný rozdíl v oranžové barvě již zmíněný Robby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Ondro, Urban je fajn, ale je trochu bombírovaný a nesjem si jist, zda k pouzdru subů se to bude hodit.Osobne bych tam "oblíknul" spíše Hirsch Pure. Hevea je k subům už příliš masivní. Díky Viktore. Ještě něco co by se hodilo jako WR alternativa k Pure Tě napadá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Mozna bych zkusil Rios Polo nebo Hirsch James. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Ahoj.Prosím o radu řemenu k Citizen Ecozilla.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se