farookh01 Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Ahoj baker, obrátim sa rovno na odborníka. Hľadám na Breitling Aviator 8 Day Date modrý kožený remeň, ideál Hirsch Heavy Calf, ale v rozmere 21-18. Máte také niečo v ponuke? Ďakujem, Jakub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Ahoj Jakube, bohužel, ve standardní nabidce ne, modrý řemínek 21mm je pouze Hirsch Runner, ale ten je u spony 20mm. Případně je pak možné objednat HIRSCH Capitano HS, který je přesně dle Tvého požadavku (Breitling 21/18mm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Ahoj Viktore, pro dceřina přítele a jeho Ťamťung Galaxy 22 mm hledám kožený, velice odolný a waterproof řemen na dennodenní nošení. Pečlivým výběrem mi vyšli dva kandidáti: HIRSCH Mariner a RIOS Wave. Jak jsou na tom s povrchovou odolností? Nebo Tě napadá i jiný kandidát? Díky, Vláďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Ahoj Vláďo, záleží jak moc waterproof řemen potřebuješ, zda jde o občasné namočení, koupání, léto a nebo každodenní sprcha či bazén. Píšu Ti SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Ahoj Viktore, díky za rady, nakonec návrat k řemenu Sailcloth spolu se soupravou pro každého správného mladého muže - Bergeon, stěžejky a podložka StrapShop.cz Vláďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Ahoj Viktore, poznáš, co je to za řemen? Je to jen nějaká textura a nebo přímo nějaký druh kůže? Hrozně se mi líbí tahle kombinace barvy a materiálu, přijde mi to super k těm vintage hodinkám. Napadlo mě zkusit to s Tudory BB36 s černým cifrem... Děkuji! Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 @Navros sorry ze odpovedam za Viktora, hladaj jesterku, lizard watch strap, tiez mam a k vintazkam sadne perfektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 @Harwey Nene v pohodě, díky napadlo mě to. Musím se kouknout na matné provedení, protože často bývají lesklé a to není úplně ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Tohle ještěrka určitě není, mohl by to být buvol, ale spíš to bude nějaká ražba, imho. Velmi podobný vzor se jmenuje Palmellato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Nazdar Viktore, potrebuji poradit,spise rozseknout. Potrebuji remen na Breiling Colt II automatic. Pred tim jsem na nich nosil Hirsch Grande Duke,moc krasny remen.Do dnesni doby jsem z jeho zpracovani unesen Ale k veci.Libi se mi rada remenu zn.Hirsch Performance.A to: Hirsch Robby Hirsch Andy Hirsch Ayrton ten pro mne nejvice okouzlujici je Hirsch Leaf,ale zde si myslim,ze by prebijel krasu coltu. Tak a ted babo rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 před 38 minutami, Baker napsal: Tohle ještěrka určitě není, mohl by to být buvol, ale spíš to bude nějaká ražba, imho. Velmi podobný vzor se jmenuje Palmellato. Viktore díky, zkusím tedy pohledat. M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 před 8 hodinami, mlsoun1 napsal: Tak a ted babo rad Robby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Diky,Viktore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 Zdravím! Máte na StrapShopu něco v šíři 23mm (třeba i na objednávku)? Sháním alternativu za titanový tah pro Citizen AS4050-51E. Bohužel jsem zatím našel jenom originál od Citizenu https://www.watch-band-center.com/watchstrap-p26678h167s1901-Replacement-watch-st.html , ale ten textil mi moc nevoní. Byl by nějaký tip? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 Ahoj. 23mm je dost problematický rozměr, v nabídce máme pouze 1 model ... Hirsch Duke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Ahoj Viktore, hodí se vaše nové Parachute Straps i na hodinky s pevnými stěžejkami? Půjdou tam nasadit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Nepůjdou, parachute strap je v podstatě uzavřený kruh, stěžejky musí dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Škoda, FXD je ze hry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Ahoj Bakere, dal by se prosím sehnat Hirsch Robby v kombinaci černá a oranžová v šířce 21 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Ahoj, v oranžové nedal, ale má to celkem jednoduché řešení, viz SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se