papun Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Zdravím místní odbornou firmu. Odkázal mě sem místní kolega. Jsem na dně v hledání bílého koženého remenu v rozteci 19 a za rozumný peníz, což je do litru. Ideálně spona růžové zlato, ale spona není tak důležitá to se dá řešit i bokem. Neumíte něco prosím vymyslet. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Ahoj, toto je trochu složitější, ale řešení to má, viz SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 Zdravim te,Viktore.Koupil jsem si Longines Dolce Vita.Na tahu se mi libi moc,ale zvazil jsem,ze by nebylo spatne na ne poridit nejaky lepsi reminek.Sire je 20 mm.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Ahoj, nějaká ještěrka k nim sedne dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Mrknu na to,díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnovak Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 @Baker ahooj, mohl bych dotaz? Měl jsem tento Hirsch Robby na SNA411 ve 20mm (reálná rozteč je 21mm). Byl to boží řemínek, ale nevypadalo to vůbec hezky. Je možné u vás vzít tento ve 21? Je mi jedno, jestli nový model s rychlostěžejkama nebo starý bez Moc dík, T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Rešení existuje, poslal jsem Ti SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Novinka od Hirsch ... model Arne ... recyklovaný materiál z PETek vytažených z moře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simonceli Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Ahoj! Je nějaká alternativa dirkovaného řemene co mají Monaca na TH war211e? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Ahoj, ano ... CAMPAGNOLO Race Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Prosím o radu - mám Campagnolo Sailcloth a netuším, jak ho čistit. Používám ho aktivně - hory, turistika/pocení, koupání v moři/sůl, máchám ho všude možně, takže se do něj vsáklo kde co. Zkoušel jsem odmočit v jarové vodě, zkoušel jsem vymáchat v mírném roztoku chloru, zkoušel jsem mýt mýdlem. Pokaždé po usušení je něčím cítit. Když ho usuším, tak je navíc "jak zapařenej hadr". Nosí se dobře, ale s tímhle puchem ho na ruku dát nemůžu. Poradíte, jak nejlépe čistit/desinfikovat Sailcloth? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 (upraveno) vyper ho v pračke Upraveno 19. dubna 2023 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 4 minutami, Harwey napsal: vyper ho v pračke To jsem měl strach, že k tomu všemu přidám ještě usazeniny z gelu. Nicméně díky za tip, zkusím. Snad to projde přes loadmastera pračky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 @paya01 pokud by s tím měl/a loadmaster pračky problém, tak prát v nějakém sáčku / pytlíku / ponožce, aby nedělal v bubnu neplechu a neztratil se někde v pračce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Pokud nepomohou výše uvedené rady, zkusil bych ještě deodorant (aktuálně ho nemáme skladem). Nevím, jak dlouho řemínek nosíš, ale taky dost dobře možné, je pokud jej používáš, jak píšeš, má své nejlepší týdny za sebou. Jinak tady je obecný návod na údržbu řemínků ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderbird11 Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Dobrý den, byl by tady někdo, kdo by byl tak moc hodný a ochotný mi poradit jaký řemínek by k prvorepublikovým vojenským eternám doporučil? Popřípadě existoval za první republiky nějaký výnos/nákres k řemínkům u hodinek v prvorepublikové armádě? Předem moc děkuji za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Nějaký klasický plochý černý nebo tmavě hnědý řemen s nekontrastním prošitím. Např. něco takového ... https://www.strapshop.cz/rios-juchtova-kuze/rios-samara https://www.strapshop.cz/rios-shell-cordovan/rios-seattle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Značka EULIT nově na StrapShop.cz, zboží je již na cestě ... https://www.strapshop.cz/reminky-eulit/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Nově máme skladem stěžejky 2.0 mm se zakončením 1.1 mm (jako Seiko stěžejky). Vhodné zejména pro klasický řemínek v kombinaci se Seiko, kam se tlusté Seiko stěžejky (2.5mm) nevejdou a klasické v otvorech Seiko kvedlaj. https://www.strapshop.cz/stezejky/stezejka-nerez-20-mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se