zekon7302 Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 A budeš to mít kompletní,ten řemen jim sekne
gougy Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Na ten řemen jsem koukal se zalíbením a litoval, že nem žádné odpovídající hodinky. Je super, že se dostal k Tobě
EpsteinBarr Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Tiez tichucko obdivujem. Paradicka!!!
organic Odesláno 19. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Včera ve schránce žlutá americká obálka a v ní Micah French Canvas. Made in California Dneska ve schránce žlutá americká a v ní nenormální bronzová spona. Made in Moscow. Nechodí mi často pošta z Ruska, tak jsem si to zdokumentoval. Americký řemen s ruskou sponou na německých hodinách
organic Odesláno 20. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2012 jedna rychlofotka celého komba ruská spona - americký řemen - německé hodinky
EpsteinBarr Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 hmmmm.....podarilo sa, nadnarodna spolupraca priniesla kladny vysledok najprv som si myslel, ze zasielku od vychodnych kolegov ti priniesol tavarišč Instant iz Maskvy
kamilb Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 (upraveno) V 20. 9. 2012 v 11:48, organic napsal: jedna rychlofotka celého komba ruská spona - americký řemen - německé hodinkyFakt moc pěkný! Upraveno 20. září 2012 uživatelem kamilb
organic Odesláno 20. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Trošku lepší fotky foťákem a jeden jakž takž lumeshot.
organic Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2012 V 30. 9. 2012 v 20:39, marekparek111 napsal: dorazily!gratulace bratře v bronzu.
Daemonultimate Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Paráda,ta patina hodinek i řemenu.četl jsem že po opracování se první patina na bronzu objevuje za asi 14 dní a pak jsou krásnější a krásnější a každý jiný podle prostředí,v kterém se pohybují.No máš to moc pěkný.
kaplanj Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Ne vsechny bronzove hodinky jsou krasne , ale tyto jsou skvele. Moc gratuluji !Olivovy Morelatto mi ted prijde nejkrasnejsi, zatim kontrastni Na zacatku zminovany Corten asi nebude jednoduchy na ovladnuti, z dlouhodobeho hlediska i v tak jemnych rozmerech, oxiduje/patinuje znacne vic nez bronz a pokud clovek vezme prostor mezi pouzdrem a lunetou... mno... , okolo roku jde uz o nekolik desetin mm oxidace. Je to preci jen material pro stavebnictvi , ne strojirenstvi.A dosahnout stejneho vzhledu na dalsi pokus, to opravdu nejde, pokud by si nepostavil nejakou automatickou sprchovaci/susici komoru... Kazdopadne : @organic - jsou skvele !
organic Odesláno 15. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2012 V 15. 10. 2012 v 8:06, kaplanj napsal: Ne vsechny bronzove hodinky jsou krasne , ale tyto jsou skvele. Moc gratuluji !Olivovy Morelatto mi ted prijde nejkrasnejsi, zatim kontrastni Na zacatku zminovany Corten asi nebude jednoduchy na ovladnuti, z dlouhodobeho hlediska i v tak jemnych rozmerech, oxiduje/patinuje znacne vic nez bronz a pokud clovek vezme prostor mezi pouzdrem a lunetou... mno... , okolo roku jde uz o nekolik desetin mm oxidace. Je to preci jen material pro stavebnictvi , ne strojirenstvi.A dosahnout stejneho vzhledu na dalsi pokus, to opravdu nejde, pokud by si nepostavil nejakou automatickou sprchovaci/susici komoru... Kazdopadne : @organic - jsou skvele !Díky za pochvalu, jen upravím, ten řemen není Morelatto ale Micah Dirksen - French Canvas, řádově dražší záležitost . Dýnko a lunetu z Corten steel mám doma zabalenou a zatím není potřeba experimentovat, kombinace mědi a bronzu je ideální. Problém byl sehnat dobrou bronzovou sponu, Rolko vyfocený výše je jak ruský tank. Je krásná, ale nepraktická, tak jsem sehnal z druhé ruky o něco subtilnější "thumbnail" bronzovou sponu od Olivier watches a je fajn. Krom Rolexu jsou to mé nejoblíbenější časoměřiče, které nosím ve volném čase.
organic Odesláno 4. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Nové obutí, Maori tribal od špenáta.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se