beatle Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 Ahoj, můžete mi poradit nějaké hodinky. Kovový tah, černý ciferník, může být automat i quartz - záleží jak se mi budou líbit. Vzhledově mne v tuto chvíli berou nejvíc Tag Heuer Automatic Calibre 5 WV211B.BA0787. Ale než manželku přesvědčím, že k chronographu na řemenu a dvojim sportovním hodinkám potřebuji ještě jedny klidnější na tahu ( ještě ke všemu za víc než 40k), tak to bude chvíli trvat a do té doby chci nějaké takové do práce, takže musím zabrousit na levnější alternativu. Koukal jsem ještě na certina DS1, jsou podobně stylizované, ale vadí mi ty čáry na ciferníku, mám raději čistý ciferník, datumovka by byla dobrá. Cena tak do 20k, velikost tak těch 39-41 mm, méně asi ne. Díky za návrhy... napadly mně nějaká Seika, ale nevím jak jsou na tom s kavlitou zpracování, nechci aby vypadaly lacině.
bohus76 Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 Seika by byly dobrá volba na zkoušku za pár peněz.Určitě nevypadají lacině,je jen otázka zda seiko5 či nějaká vyšší řada.Zkus zapátrat které by se Ti líbily.
HB63 Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 MOVADO DATRON Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na ebay tak 800$.
beatle Odesláno 30. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2012 Mido jsou na mě moc divoký, datumovku mám radši klasickou. Ty Movado se mi docela líbí je to ten styl co hledám. Tu datumovku mám nejraději klasicky na pozici trojky nebo u ní, ale asi je to pouze věc zvyku, mám to nějak v sobě zažité
beatle Odesláno 30. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2012 Našel jsem tyto Seika My link za cenu vcelku nesmyslnou a designově se mi docela líbí. 1. V čem je háček, že automaty stojí takové peníze?2. Někde jsem našel, že mají 37mm, což mi přijde málo, nevíte o podobných okolo 39mm? Ta cena mi přijde fakt rozumná. Do budoucna totiž u těch TH váhám mezi těmi carerrami a aquaracer, nejsem si jist co mi bude sedět víc. Takhle bych si mohl za pár korun vyzkoušet, jestli mi usedlejší hodinky budou sedět. Zatím mám jedny zeppeliny chronograph, festiny tour de france, potom gshocky na sport - ale v podstatě vše chronograph nebo plast... ještě jsem se neodvážil dát za hodinky fakt víc peněz a chci napoprvé dobře vybrat tak by to mohla být generálka na TH.
ggrand Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2012 Co by, plechový tah, WR 30m, strojek bez hackingu a ručního dotažení, pouzdro bez nápadu a detailu. Proto stojí, kolik stojí. Pocitově budou na ruce díky tahu asi chrastítko. Asi bych takovouto kategorii rovnou přeskočil a šel do SARB021 atd.
beatle Odesláno 31. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 Co by, plechový tah, WR 30m, strojek bez hackingu a ručního dotažení, pouzdro bez nápadu a detailu. Proto stojí, kolik stojí. Pocitově budou na ruce díky tahu asi chrastítko. Asi bych takovouto kategorii rovnou přeskočil a šel do SARB021 atd. tak s tím ses mi trefil do vkusu nevíte někdo zda se dají koupit v čechách, na netu jsem neuspěl... něco jsem našel v zahraničí na webu tak při nejhorším odtud.
ggrand Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 Zkus napsat do azwatch.cz, možná ti je seženou, ale rychlejší bude zahraničí rovnou.
beatle Odesláno 3. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2012 Tak díky moc za všechny tipy, ještě jsem chvíli hledal a nakonec zvítězil tissot. Designově splňují vše co jsem chtěl, každému ta značka nevyhovuje, ale budou to mé první automaty a ty peníze za ně mi přijdou v pořádku, na webu se dají přídit od 14k do 18k. Pokud s nimi někdo máte negativní zkušenost, sem s ní...jinak jdu do nich.Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 A co Archimede Outdoor? Já jsem s nima spokojenej... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. recenze
Daemonultimate Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 (upraveno) A co tohle: Hodinky Longines Conquest L3.659.4.56.6 Longines Conquest jsou luxusní švýcarské hodinky a složení této modelové kolekce je opravdu bohaté. Od menších hodinek pro útlou dámskou ručku, po masivnější automaty pro muže. Společným jmenovatelem je samozřejmě švýcarský strojek a celkově prvotřídní kvalita zpracování. Není tedy divu, že si hodinky Longines za téměř 180 let trvající existenci společnosti vydobyly v hodinářském světě zasloužené postavení. ZÁKLADNÍ PARAMETRY: Určení: pánské Pouzdro : z ušlechtilé nerezové oceli 316L (švédská ocel) Tah/řemen : z ušlechtilé nerezové oceli 316L (švédská ocel) s bezpečnostní překlápěcí přezkou Rozměry : průměr 41,00 mm, rozteč nožek 21 mm Sklo: safírové Ciferník:černý Luneta: pevná z leštěné oceli Vodotěsnost: 300 m (30 bar) hloubkové potápění FUNKCE: Stopky: ne Kalendář:datum Luminiscenční prvky: indexy Strojek: švýcarský bateriový strojek Longines L115 vycházející ze strojku ETA, funkce E.O.L (upozornění na blížící se vybití baterie) Upraveno 3. září 2012 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 Nějak mi nešel zeditovat ten obrázek,správný je tento:
beatle Odesláno 4. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Přiznám se, že ty Archimede nejsou můj šálek kávy. Ale ty Longines si někde asi prohlédnu v reálu ještě. Vypadají dobře, jediný co se mi nechce jít za podobný peníze do quartzu - vím že jsem nahoře psal, že je jedno co to bude... Mám doma už troje quartzky a myslím, že je čas zkusit nějakou mechaniku Ty tissoty se dají sehnat za 14k v automatu, ty longiness jsou za 13k v quartzu, myslíte, že ty longiness jsou kvalitativně na tolik jinde, aby stálo za to mít za szejné peníze quartz?
Daemonultimate Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 Přiznám se, že ty Archimede nejsou můj šálek kávy. Ale ty Longines si někde asi prohlédnu v reálu ještě. Vypadají dobře, jediný co se mi nechce jít za podobný peníze do quartzu - vím že jsem nahoře psal, že je jedno co to bude... Mám doma už troje quartzky a myslím, že je čas zkusit nějakou mechaniku Ty tissoty se dají sehnat za 14k v automatu, ty longiness jsou za 13k v quartzu, myslíte, že ty longiness jsou kvalitativně na tolik jinde, aby stálo za to mít za szejné peníze quartz? Já to neposoudím,je tedy otázka jestli automaty nebo baterkáče.Jestli těch baterkáčů máš víc,zkus automaty. Dělají se i s tahem. nebo :
misoo Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 (upraveno) Epos 3411 (39mm)http://www.epos.ch/c...ginale/3411.htm Epos 3409 (39mm)http://www.epos.ch/c...assion/3409.htm Upraveno 5. září 2012 uživatelem misoo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se