midloch Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Odesláno 23. března 2007 ještě to mechano: ,,Vrať se na planetu...to už je diagnóza,, díky za tvé fundované shrnutí několikaleté sportovní kariéry, zatím jsem ještě nikde neviděl, že by někdo na tatami nebo do ringu přijel autem natož nákladním, ty ano? Viděljsem ale 65letýho japončíka, který mi smějíce se do xichtu dokázal to co jsem napsal nahoře. K tvému pžekvapení k tomu nepotřeboval auto... Uznávám tě jako odborníka na hodinky ale jelikož jak píšeš máš k tomuto odpor tak jsi trochu mimo. Chodí ke mě spousta studentů, hodně doktorů, policajt a dokonce jeden velevážený ředitel školy, všichni se srdce bojovníka a s chutí se učit a makat na sobě, autem přijedou tak maximálně na parkoviště. BTW Nekola, je hrdina, bojovník který mnohokrát dokázal překonat sám sebe, něco o čemž se 90% ostatních ani nezdá, navždy tady zanechal jasnou stopu a neupadne v zapomění. Má rada: uvař si kafe, pěkně se usaď, pusť si pár videí, nalaď v pondělí na eurosporu K1, začni se hýbat a zjistíš že se nejedná o násilí ale o právě umění...
mechano Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Odesláno 23. března 2007 ještě to mechano: ,,Vrať se na planetu...to už je diagnóza,, díky za tvé fundované shrnutí několikaleté sportovní kariéry, zatím jsem ještě nikde neviděl, že by někdo na tatami nebo do ringu přijel autem natož nákladním, ty ano? Viděljsem ale 65letýho japončíka, který mi smějíce se do xichtu dokázal to co jsem napsal nahoře. K tvému pžekvapení k tomu nepotřeboval auto... Uznávám tě jako odborníka na hodinky ale jelikož jak píšeš máš k tomuto odpor tak jsi trochu mimo. Chodí ke mě spousta studentů, hodně doktorů, policajt a dokonce jeden velevážený ředitel školy, všichni se srdce bojovníka a s chutí se učit a makat na sobě, autem přijedou tak maximálně na parkoviště. BTW Nekola, je hrdina, bojovník který mnohokrát dokázal překonat sám sebe, něco o čemž se 90% ostatních ani nezdá, navždy tady zanechal jasnou stopu a neupadne v zapomění. Má rada: uvař si kafe, pěkně se usaď, pusť si pár videí, nalaď v pondělí na eurosporu K1, začni se hýbat a zjistíš že se nejedná o násilí ale o právě umění... Promiň, nasrat jsem tě teda nechtěl. Fakt je to asi úplně jiný svět. Berme to tak , že co člověk, to úhel pohledu . A k tvojí radě snad jen to, že předpokládám (domnívám se), že budeš muset mnoho let cvičit abys mě dohonil v množství pohybu. Nic ve zlým , ano ? Hele , a to dole jsem už vůbec nepochopil, co to je ?
midloch Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Odesláno 23. března 2007 ještě to mechano: ,,Vrať se na planetu...to už je diagnóza,, díky za tvé fundované shrnutí několikaleté sportovní kariéry, zatím jsem ještě nikde neviděl, že by někdo na tatami nebo do ringu přijel autem natož nákladním, ty ano? Viděljsem ale 65letýho japončíka, který mi smějíce se do xichtu dokázal to co jsem napsal nahoře. K tvému pžekvapení k tomu nepotřeboval auto... Uznávám tě jako odborníka na hodinky ale jelikož jak píšeš máš k tomuto odpor tak jsi trochu mimo. Chodí ke mě spousta studentů, hodně doktorů, policajt a dokonce jeden velevážený ředitel školy, všichni se srdce bojovníka a s chutí se učit a makat na sobě, autem přijedou tak maximálně na parkoviště. BTW Nekola, je hrdina, bojovník který mnohokrát dokázal překonat sám sebe, něco o čemž se 90% ostatních ani nezdá, navždy tady zanechal jasnou stopu a neupadne v zapomění. Má rada: uvař si kafe, pěkně se usaď, pusť si pár videí, nalaď v pondělí na eurosporu K1, začni se hýbat a zjistíš že se nejedná o násilí ale o právě umění... Promiň, nasrat jsem tě teda nechtěl. Fakt je to asi úplně jiný svět. Berme to tak , že co člověk, to úhel pohledu . A k tvojí radě snad jen to, že předpokládám (domnívám se), že budeš muset mnoho let cvičit abys mě dohonil v množství pohybu. Nic ve zlým , ano ? Hele , a to dole jsem už vůbec nepochopil, co to je ? ..že budeš muset mnoho let cvičit abys mě dohonil v množství pohybu.... co děláš za sport? Hýbu se každej den v v tělocvičně jak hadimrška, však už je to pomaličku znát... To dole je jeden z mých nejoblíbenějších citátů z Červeného Trpaslíka, je to kultovní sitkom na který se dívám s mladou již šestým rokem každý den večer před spaním, jelikož má jen 52 epizod tak si asi dovedeš představit jak už mi to leze na mozek
mechano Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Odesláno 23. března 2007 ještě to mechano: ,,Vrať se na planetu...to už je diagnóza,, díky za tvé fundované shrnutí několikaleté sportovní kariéry, zatím jsem ještě nikde neviděl, že by někdo na tatami nebo do ringu přijel autem natož nákladním, ty ano? Viděljsem ale 65letýho japončíka, který mi smějíce se do xichtu dokázal to co jsem napsal nahoře. K tvému pžekvapení k tomu nepotřeboval auto... Uznávám tě jako odborníka na hodinky ale jelikož jak píšeš máš k tomuto odpor tak jsi trochu mimo. Chodí ke mě spousta studentů, hodně doktorů, policajt a dokonce jeden velevážený ředitel školy, všichni se srdce bojovníka a s chutí se učit a makat na sobě, autem přijedou tak maximálně na parkoviště. BTW Nekola, je hrdina, bojovník který mnohokrát dokázal překonat sám sebe, něco o čemž se 90% ostatních ani nezdá, navždy tady zanechal jasnou stopu a neupadne v zapomění. Má rada: uvař si kafe, pěkně se usaď, pusť si pár videí, nalaď v pondělí na eurosporu K1, začni se hýbat a zjistíš že se nejedná o násilí ale o právě umění... Promiň, nasrat jsem tě teda nechtěl. Fakt je to asi úplně jiný svět. Berme to tak , že co člověk, to úhel pohledu . A k tvojí radě snad jen to, že předpokládám (domnívám se), že budeš muset mnoho let cvičit abys mě dohonil v množství pohybu. Nic ve zlým , ano ? Hele , a to dole jsem už vůbec nepochopil, co to je ? ..že budeš muset mnoho let cvičit abys mě dohonil v množství pohybu.... co děláš za sport? Hýbu se každej den v v tělocvičně jak hadimrška, však už je to pomaličku znát... To dole je jeden z mých nejoblíbenějších citátů z Červeného Trpaslíka, je to kultovní sitkom na který se dívám s mladou již šestým rokem každý den večer před spaním, jelikož má jen 52 epizod tak si asi dovedeš představit jak už mi to leze na mozek No já už jsem starej chlap, takže teď už je lehce jezdím na kole (maximálně těch 100-150 za den), taky u sebe pozoruju určitou jednostrannost ( loni jsem nějak jezdil pořád jen na Karlšejn a okolí) nebo chodím pěšky (tak do padesáti), ale za mlada jsem dělal delší túry, po horách, áááááááááááůůůůůůůů to už je dávno. Proto taky myslím že mám před tebou ten (nezaslouženej) náskok (třeba 20 let).
NIGHTinGALE Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Odesláno 23. března 2007 Tak jsem se tím prokousal a docela se pobavil. Ve Starém Lískovci jsem bydlel do svých cca. 24 let, tak třeba Midlocha možná i znám ) Ono bylo vůbec v Lískovci hodně špičkových karatistů. Trénoval je tehdy pan Vrbík - hrdý nositel bílého pásku (ano, nepřepsal jsem se, skutečně bílého pásku...)
midloch Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Odesláno 23. března 2007 Tak jsem se tím prokousal a docela se pobavil. Ve Starém Lískovci jsem bydlel do svých cca. 24 let, tak třeba Midlocha možná i znám ) Ono bylo vůbec v Lískovci hodně špičkových karatistů. Trénoval je tehdy pan Vrbík - hrdý nositel bílého pásku (ano, nepřepsal jsem se, skutečně bílého pásku...) Tak s Vrrrbíkem nemám díky BOHU :-) nic společnýho...On je opravdová špička a dělá čest celému karate :lol:
hciq Odesláno 23. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2007 Pokud jsou tvé cíle jiné tak existuje plno jiných sportů kde se nemusíš prát, bojový sport vznikl od slova bojovat a ikdyž se člověk nebude řezat tak každý pohyb, i do prázdna ,je za účelem buď obrany nebo útoku ať chceš nebo ne. Asi neznáš historii. Kdyby nebylo Číny, nebylo by karate, sushi, a celá Japonská kultura (i hodinky). Vznik Kung Fu jako jednoho z nejstarších bojových systémů začíná pronikáním Budhismu z Indie do Číny. Původně jako fyzická cvičení pro posílení těla, jenž byla potřeba pro zvládnutí fyzicky náročných Budhistických meditací. Později tato technika dostává praktičtější podobu pro obranu mnichů v tehdejším nevlídném světě. Tak asi vzniká prvních 23 forem obrany a útoku. Takže základy nejsou ve filozofii "jak někomu rozbít držku". Kung Fu studuji a cvičím s pauzama asi 10 let pro jeho krásné, staré a původní formy, jenž zůstaly po několik set let nezměněny. Jasně, že jsou pro boj v ringu, kleci nebo na ulici daleko účinější styly, jenže jak říkám, nejde mi o ultimátní boj. To midlochu tvoje jaksi jednostranně zaměřená hlava nikdy asi brát nebude. A proti karate nic nemám. Dělá ho čtvrtým rokem můj starší syn a na mladším pracuji abych ho taky nahlodal. Patříš prostě k těm jak by řekl Kryton ,,mááágor,, co rád teoretizuje o mistrech a v tělocvičně se v životě nespotil, ukazuješ tady nějaký fotky s mečama a na těch stránkách máte videa v podobě vyumělkovaných sestav. Velmi dobře tyto cvičení znám a několikrát se s nimi konfrontoval, hádej výsledek. Je to přesně jako s tvým ,,světonázorem,, teoretizuješ a v praxi je to za nula. midloch, je mi 41, sporty dělám aktivně od 10 ti let a tuto zemi jsem taky reprezentoval ( řezal se za ní ), i když za komančů, takže mě nikdo nebude oblbovat kecama jakej sport, nebo jak ho mám dělat. I kdyby měl buhví kolikátej dan. (mechano) ..Má rada: uvař si kafe, pěkně se usaď, pusť si pár videí, nalaď v pondělí na eurosporu K1, začni se hýbat a zjistíš že se nejedná o násilí ale o právě umění... nenavážej se do lidí o kterých prd víš.
Patrik Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 Treba budhismus viru v boha nepozaduje. Tam je jen karma - pricina a nasledek. A co víc. Na rozdíl od ostatních náboženství ani nevylučuje. Člověk může být 100 % budhista a přitom vyznávat i jiné náboženství (a v rozporu by byl v tomto případě jen s tím "druhým" náboženstvím a ne s budhismem). Když jsem byl na Srí-Lance, tak jsem se tam o tom bavil s průvodcem a ten říkal, že je to tam celkem běžné, dokonce i v rámci jedné rodiny vyznávají její členové kromě budhismu i jiná (různá) náboženství. Já si nemůžu pomoct, ale prostě mi přijde divné, že by člověk byl něco zvláštního. Od šimpanze se liší jen ve 2 % DNA (tedy méně než šimpanz od gorily - 3 %). Přijde mi divné že ta pouhá 2 % by mu dávala "monopol" na duši. To už mi přijde smysluplnější onen koloběh, tak jako ho hlásá budhismus - byl jsi zlý, budeš v příštím životě "nižším" tvorem, byl jsi hodný, budeš "vyšším" tvorem, byl jsi extra hodný - rozplyneš se a tvoje trápení skončí (nirvana).
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 Určitě se neznáme. Jen mě tak napadlo, kde může žít člověk s takovým světonázorem, jak máš ty, no a po chvilce přemýšlení a meditace mi vyšlo jediné místo na světě a to právě Nový Lískovec Tady mi něco uniká, jelikož Brno pořádně neznám. Nový Lískovec je synonymem čeho? Nedalo by se to přirovnat k nějaké podobné lokalitě v Praze nebo ve světě?
safi Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 Treba budhismus viru v boha nepozaduje. Tam je jen karma - pricina a nasledek. A co víc. Na rozdíl od ostatních náboženství ani nevylučuje. Člověk může být 100 % budhista a přitom vyznávat i jiné náboženství (a v rozporu by byl v tomto případě jen s tím "druhým" náboženstvím a ne s budhismem). Když jsem byl na Srí-Lance, tak jsem se tam o tom bavil s průvodcem a ten říkal, že je to tam celkem běžné, dokonce i v rámci jedné rodiny vyznávají její členové kromě budhismu i jiná (různá) náboženství. Já si nemůžu pomoct, ale prostě mi přijde divné, že by člověk byl něco zvláštního. Od šimpanze se liší jen ve 2 % DNA (tedy méně než šimpanz od gorily - 3 %). Přijde mi divné že ta pouhá 2 % by mu dávala "monopol" na duši. To už mi přijde smysluplnější onen koloběh, tak jako ho hlásá budhismus - byl jsi zlý, budeš v příštím životě "nižším" tvorem, byl jsi hodný, budeš "vyšším" tvorem, byl jsi extra hodný - rozplyneš se a tvoje trápení skončí (nirvana). Možná, že člověk se genetickly liší od opice velmi málo. Ale lidská inteligence je zcela diametrálně odlišná - písmo, pokročilá matematika, kultura, atd...
midloch Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 to hciq: budeš se divit, ale něco o tom vím. Osobně jsem se s mnoha styly konfrontoval a narazil jsem i na dost takových oblbovačů s plnou hubou keců o zenu a nirváně jako jsi ty, prober se žijeme v jiné době, lze převzít něco ze starých časů ale vývoj běží dál a je třeba kombinovat více faktorů.
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 midlochu nechtěl jsem se vám do toho plést, ale zdá se mi, že ti dochází argumenty. Většina lidí potom začíná používat vulgární výrazy a taky odpovídá na věci, na které se nikdo neptal a naopak neodpovídá na to, co je pro ně nepříjemné. ...nejdřív útočíš na mnovace, že neumí jezdit, když ti odpoví, už dál nereaguješ. ...pak útočíš na hcig ohledně opravdových zápasů a nejen teorií a když ti odpoví, že byl dokonce v reprezentaci, začneš zase odpovídat na něco jiného, hciq o nirváně nikdy nemluvil, to byl někdo jiný, měl by sis něco najít na Patrika... a samozřejmě na mě!
midloch Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 to hciq: budeš se divit, ale něco o tom trošičku vím. Osobně jsem se s mnoha styly konfrontoval a narazil jsem i na dost takových oblbovačů s plnou hubou keců o zenu a nirváně jako jsi ty, prober se žijeme v jiné době, lze převzít něco ze starých časů, ale vývoj běží dál a je třeba kombinovat více faktorů a na základě tvých příspěvků jsi takový civičenec kung fu kterému chybí praxe nebo má z ní strach a tak se schovává do kukly řečí. Děláš kung fu s přestávkami a hraješ si na filozofa, ne hciq takto se to nedá dělat, je to životní cesta kterou člověk praktikuje a je součástí jeho sama. Znám mnoho lidí starších než ty které touto cestou jdou. Rozdíl mezi námi je ten že já tou cestou jdu zatímco ty jsi slušný teoretik. BTW: o jakou konkrétně reprezentaci se jednalo? ,,nenavážej se do lidí o kterých prd víš.,, no to od tebe opravdu sedí, byl jsi to ty kdo tady začal na mě vytahovat svoje bojové umění s fotečkou, navíc když si vzpomenu na tvé jakoby duchovní výrazy a pak obrovské množství ad hominemů, tím jak se dovedeš vyvést z míry... tak to ti fakt nežeru, ty nejsi bojovník ale kecka.
midloch Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 midlochu nechtěl jsem se vám do toho plést, ale zdá se mi, že ti dochází argumenty. Většina lidí potom začíná používat vulgární výrazy a taky odpovídá na věci, na které se nikdo neptal a naopak neodpovídá na to, co je pro ně nepříjemné. ...nejdřív útočíš na mnovace, že neumí jezdit, když ti odpoví, už dál nereaguješ. ...pak útočíš na hcig ohledně opravdových zápasů a nejen teorií a když ti odpoví, že byl dokonce v reprezentaci, začneš zase odpovídat na něco jiného, hciq o nirváně nikdy nemluvil, to byl někdo jiný, měl by sis něco najít na Patrika... a samozřejmě na mě! asi to bude tím že jsem to omylem odklepl :-) ... na mnovace nikdo neútočil, kde jsem prosím tě psal že neumí jezdit? Psal jem mu o impreze, pokud to zná tak to není důvod dál rozebírat. ... asi to bude tím že mám bohaté zkušenostmi s podobnými týpky, mluvil o budhismu kde je základem se dostat přes karmu až k nirváně-to jen tak naokraj. Přečti si dozadu celou jeho plejádu ad hominemů na slušné odpovědi z mé strany a zjistíš že stakto by se člověk duchovně navýši, člověk který opravdu jde cestou bojového umění nikdy nechoval. Prostě mu to nežeru
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 ... na mnovace nikdo neútočil, kde jsem prosím tě psal že neumí jezdit? Tady jsi to psal, i když "pod čarou". ...nech se od někoho kdo s tím fakt umí protáhnout někde na okrsce a uvidíš! _____________________________ Přečti si dozadu celou jeho plejádu ad hominemů na slušné odpovědi z mé strany a zjistíš že stakto by se člověk duchovně navýši, člověk který opravdu jde cestou bojového umění nikdy nechoval. Prostě mu to nežeru Já to pak právě číst přestal, protože se původní debata o náboženství začala zvrhávat do oboustranných osobních invektiv.
midloch Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 ,,Tady jsi to psal, i když "pod čarou",, ...to ale bylo myšleno jinak a to ohledně imprezy jako takové ne ohledně mnovacekových jezdekých zkušeností, jedná se o to, že s imprezou je potřeba umět nakládat, tím se výrazně liší od běžné produkce, sám jsem s ní několikrát jel a myslel jsi jaký nejsem king, pak mě ale samozřejmě bylo vysvětleno že to nebylo špatný ale od toho kdo opravdu umí vyždímat maximum a má zkušenosti se to hooodně liší. Proto jsem mu doporučil nějakýho profíka kterej ví co a jak, mnovacek ale sám je profík, takže tady teoretická diskuze končí a začíná praxe, (stejně jako má diskuze s hciq) Ano souhlasím s tebou, když si to přečteš od začátku tak zjistíš že první ad hominemy padaly ze strany hciq, uznávám že ke konci jsem začal mluvit řečí jeho kmene a to je chyba. Osobně jsem spíše praktik na zápasy než teoretik a v tom je kámen úrazu Dnes jsem si naprosto skvěle zatrénoval, jeli jsme hodně pytle, lapy, zápasy a prokládali to činkami a to bez minutky odpočinku. Pak jsem si dal na oběd čínskou kachničku (hciq zajímavá paralera že ) a potom odpolední latíčko. Teď se chystám jet podpořit svoje koně na Mistrovství ČR které se letos koná v Brně, pak za kámošem promítnout pár svých cestovatelských filmů. I když nejsem tak karmicky navýši jako hciq, tak mu přes rozdílnost našich pohledů na věc veřejně navrhuji zakopat válečnou sekeru a v případných dalších diskuzích pokračovat bez ad hominemů, co ty na to ?
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 ...přes rozdílnost našich pohledů na věc veřejně navrhuji zakopat válečnou sekeru a v případných dalších diskuzích pokračovat bez ad hominemů, co ty na to ? S tím nelze než souhlasit.
JJ Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 Možná, že člověk se genetickly liší od opice velmi málo. Ale lidská inteligence je zcela diametrálně odlišná... No nevím, v evoluci nevěřím, ale u některých lidí (typicky průměrný volič) bych na tu diametrálně odlišnou inteligenci moc nespoléhal...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 midlochu neztratil jsi hodinky? http://www.aukro.cz/item178852007_hodinky_..._breitling.html :D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se