Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No Hamilton se mi opravdu líbí cifry, ale z vlastní zkušenosti vím, že luminiscence není nic moc bohužel. Každopádně model dateday a valiant s římskými čislicemi se mi opravdu líbí...Kdyby dělali v modré nemám, co řešit.

Odesláno

Hodinky jsem koupil v hodinářství Details v Praze (již zrušeno). Dostal jsem dobrou cenu. Obvod mám 20 cm. Fotky v SZ (jsou větší).

Návštěvník Snow
Odesláno

Před chvílí jsem je dával do jiného vlákna. Jedná se o Chronoswiss Pacific. Samozřejmě jsou dražší 40000 Kč. Ovšem vezmu-li v potaz to, že dumáš o Omega De Ville Hour Vision tak nemůžeš myslet vážně cenu do 40000, není-liž pravda.

Odesláno

Zkus se podívat na vintage Omega Seamaster 70'. Je to řada s několika tvary pouzder a více druhy ciferníků. Měl jsem klasické kulaté s nádhernou barvou ciferníku, která se z takové antracitové měnila až do takové hodně temné modré. Jsou to za pár peněz nádherné oblekovky.

Odesláno

Ještě mě napadá jedna varianta: nejsou to mechaniky (ale zase mají přesnost do 10 sekund za rok), nemají lumi, mají 37 mm, ale jsou to jedny z nejkrásnějších hodinek s modrým ciferníkem jaký znám a stojí plus mínus 40:

SBGX065.jpg

Případně se podívej na mechanický Seiko SARB045.

Odesláno

tak teď jste mě potěšili.

Na Epos 3208 jsem už koukal, ale jsou poměrně tmavé, ale na výšku pouhých 6mm!! Cena je u nich asi 20.000kč Bohužel nejsou to automaty, které bych raději.

Chronoswiss se mi líbí cifr,ale už ne pouzdro.

Louis Erard jsou nádherné, ale nějak jsem nenapsal, že bych raději kdyby tam bylo něco jiného než ETA 2824...

To samé Epos.

Ovšem za zvážení stojí Tissot, ty se mi opravdu líbí ikdyž mají etu 2836.

Seiko je naprostá bomba, už jsem na ně koukal. Bral bych je, ale nevíte, jestli je pohyb vteřinovky jen jednou za sekundu, to se mi u quartzu nelíbí...

Díky, něco takového si představuji

Odesláno

tak teď jste mě potěšili.

Na Epos 3208 jsem už koukal, ale jsou poměrně tmavé, ale na výšku pouhých 6mm!! Cena je u nich asi 20.000kč Bohužel nejsou to automaty, které bych raději.

Chronoswiss se mi líbí cifr,ale už ne pouzdro.

Louis Erard jsou nádherné, ale nějak jsem nenapsal, že bych raději kdyby tam bylo něco jiného než ETA 2824...

To samé Epos.

Ovšem za zvážení stojí Tissot, ty se mi opravdu líbí ikdyž mají etu 2836.

Seiko je naprostá bomba, už jsem na ně koukal. Bral bych je, ale nevíte, jestli je pohyb vteřinovky jen jednou za sekundu, to se mi u quartzu nelíbí...

Díky, něco takového si představuji

Zadej si model na youtube a uvidíš

Odesláno

Ještě mě napadá jedna varianta: nejsou to mechaniky (ale zase mají přesnost do 10 sekund za rok), nemají lumi, mají 37 mm, ale jsou to jedny z nejkrásnějších hodinek s modrým ciferníkem jaký znám a stojí plus mínus 40:

Případně se podívej na mechanický Seiko SARB045.

tak za tayhle seika bych se postavil - splňují, co hledáš a jsou dokonalý

:smile_anim:

Odesláno

Jsou pěkné, ale mají příliš hranaté pouzdro. Já mám rád plynulé tvary. Vím, jsem složitý zákazník :)

Ale díky

Odesláno (upraveno)

Tak než se půjdu podívat na Omegu Hour vision, nevíte o hodinkách: mechanických automatech, stříbrý cifr, ručky ne do špičky ale hranaté jako má omega hour vision a barva buď sříbrná nebo modřená, rozměr 38-40mm více ani méně ne. Ideálně inhouse jinak eta 2892 a její deriváty. vtěřinová ručka podmínkou. Pokud možno oblé pouzdro né konzervy.

Díky moc jestli vás něco napadne.

něco jako tohle,ale trošku živější cifr a jinou korunku...

post-3461-050605800 1348175826.jpg

Upraveno uživatelem Slevin
Odesláno

Tak dneska jsem byl zkoušet Omega de ville hour vision. Jsou perfektní hodinky a na rozměr 41 se nezdají ani tak velké. Mimochodem věděli jste, že mají průhledy i na bocích? To jsem ještě neviděl. Jediné, co mě mrzí je výška 12mm a cena cca 130tis. jinak dokonalé hodinky. Mají dva pérovníky pro dobu 60 hodin chodu a nejsou ani tak těžké. No paráda...

post-3461-098814900 1348517011.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...