m.n. Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Mám už téměř půl roku jediné hodinky a to Steelfishe na tahu (mám tedy gumu i řemeny, ale nosím jen tah), do konce roku se jich chci zbavit a skočit do Subů, tím jsem si na 100% jistý. Tak mě napadlo, že bych si mohl udělat nějakou mezizastávku dejme tomu v relaci 60-80 tisíc. Požadavky - automat, sportovnější univerzály, tah podmínkou, z komplikací stačí jen datum a ani to není úplně nutné. Vzhledem k tomu, že se jich také plánuji brzy zbavit na úkor Rolád, tak vysoká likvidita vítána. Vlákno je nejspíše čistě hypotetické, zatím jsem smířen s tím, že ještě chvilku počkám a pak skočím rovnou do Submarinerů. I tak díky za každou radu, třeba se to bude hodit i někomu jinému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 (upraveno) IWC Aquatimer trochu ojetější než ty v odkaze a máš to. Upraveno 4. září 2012 uživatelem Radek K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Nic takovýho není :-)Stejně časem zjistíš, že Suby a Steelfishe se skvěle doplňují a že je dobrý mít oboje Kdybys náhodou našel, dej vědět, rybky bych od tebe vzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Příjemná zastávka si myslím by byla u Omegy, např. Seamaster nebo Planet Ocean? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50638-omega-seamaster-planet-ocean-big-size-bond-limited/page__p__784230__hl__%2Bomega+%2Bplanet+%2Bocean__fromsearch__1#entry784230 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 (upraveno) ajvísí akvatajmer edit: predbehli ma Upraveno 4. září 2012 uživatelem fermuello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 PAM112 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 4. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 shag: PAMy jsem i poptával minulý týden, to je moje srdcovka... Bohužel ale potřebuji tah, jen s kůží bych to nepřežil. A co jsem koukal, tak tahy jsou jen na 40mm modely PAMů... Nebo se mýlím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobp Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 omega PO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 4. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Odkazované POčka už jsou moc velká, nemám moc namakané zápěstí, už ty brajtle jsou na hraně s velikostí. IWCčka jsou boží, ale tu žlutou bych nezvládl, nic bych k tomu nesladil ze šatníku... A co se týče bondovek - já nevím, mi se zdají takové nijaké... Musel bych je vidět na živo a leda černé, modré se mi nelíbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Malé 42 PO jsou super hodinky, nejsou nikterak velké, padnou i na útlé zápěstí, problém je, že už se poměrně špatně shání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobp Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 tie PO by si potom mal relativne rychlo posunut dalej...mozno aj toto treba zvazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Odkazované POčka už jsou moc velká, nemám moc namakané zápěstí, už ty brajtle jsou na hraně s velikostí. IWCčka jsou boží, ale tu žlutou bych nezvládl, nic bych k tomu nesladil ze šatníku... A co se týče bondovek - já nevím, mi se zdají takové nijaké... Musel bych je vidět na živo a leda černé, modré se mi nelíbí... nemusia byť len žlté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 shag: PAMy jsem i poptával minulý týden, to je moje srdcovka... Bohužel ale potřebuji tah, jen s kůží bych to nepřežil. A co jsem koukal, tak tahy jsou jen na 40mm modely PAMů... Nebo se mýlím?Mýlíš,ale ty tahy jsou drahý a ne každýmu se líběj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Neco poradneho, iwc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 shag: PAMy jsem i poptával minulý týden, to je moje srdcovka... Bohužel ale potřebuji tah, jen s kůží bych to nepřežil. A co jsem koukal, tak tahy jsou jen na 40mm modely PAMů... Nebo se mýlím?Panerie na tahu by uz boli v cene subov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Některé jsou hodně zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Mám taky ryby a chci se propracovat k subům :-) také jsem uvažoval, jaký zvolit další krok. Vycházeli mi z toto PO 42mm, ale sehnat je? Je jich v oběhu nějak málo :-)Ty IWC AT dle jacobovi recenze budou ještě větší než ryby, neb tam luneta přesahuje přes cifr. Takže ve skutečnosti jsou ještě větší než 44mm.Koukal jsem po nich, když byli tu v prodeji a nakonec z nich sešlo, neb i ryby jsou dost na mé zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Ty IWC AT dle jacobovi recenze budou ještě větší než ryby, neb tam luneta přesahuje přes cifr. Takže ve skutečnosti jsou ještě větší než 44mm.Jo, luneta má 45, pouzdro 43 - pocitově jsou komfortnější než steelfishe, mají lehčí tah a na ruce nepůsobí nijak brutálně a masivně - viz. moje starší fotky na ruce 17,5cm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.rada Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Resim podobnou otazku. A rozhodovani bylo uplne stejne PO...maly PO...IWC.Aquatimery mi sedi skvele a jako nastupce B jsou OK. Ted jen sehnat penizky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Jo, luneta má 45, pouzdro 43 - pocitově jsou komfortnější než steelfishe, mají lehčí tah a na ruce nepůsobí nijak brutálně a masivně - viz. moje starší fotky na ruce 17,5cm... Ano přesně tak, a na mou malou ručku už to bylo celkem dost. I ryby jsou :-) Jinak pěkný fotky ty IWC jsou nádherný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se