Jay Doll Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Pár vstupenek na tu akci doma mám, tak bych se třeba taky přidal. Ale souhlasím se Sibiřem, chce to kvalitní podnik se slušným parkováním... Co La Casa Argentina? Mají teďka nově valet parking
bandicoot Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Jay, vono by sis z Palladia nohy neusoupal... Jinak Casa je spis vic proflakla nez ze by to bylo eso v rukavu pro navstevy ze zahranici...Co Sasazu? Parking pred vchodem a zabava na afterparty za rohem...
sibirnaya Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 ja nevim, ja dyz jedu do prahy, tak uz mam naucenou veceri v Kogu. ale to sem samozrejme nemyslel, bo se tam blbe parkuje atd. ale chtelo by to neco normalniho, protoze si to podle me ty hodinky zaslouzi. proste sem chtel rict, ze kdyby to bylo v pivnici, tak urcite kufr netahnu ivan989 - ja BA rad, prave sem se od vas ted vratil, ale pro hochy z PHy a okoli je to 340km, a preci jen jich je vetsina.. 1 1
filo-boxer Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Pro me je spis dulezita otazka KDY by to jako bylo. Já jsem jeste na zadnem srazu nebyl bo jsem furt v luftu. V prosinci mam materskou dovoulenou (13.12-13.01) a stravim ji v CR.
ivan_989 Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 V 7. 9. 2012 v 19:14, sibirnaya napsal: ivan989 - ja BA rad, prave sem se od vas ted vratil, ale pro hochy z PHy a okoli je to 340km, a preci jen jich je vetsina..ved ja viem, je mi jasne ze ja som ten, co by mal zdvihnut zadok ked chce ist na daky zraz ja len ze ked uz bola rec o BA podnikoch a niekto sem nahodou zavita, nebude mat vecer co robit a zatuzi po kombinacii medzistatny hodinarsky pokec (CZ-SK)+ naky dobry podnik z uz spominanych atd., nech sa ozve. Hm, alebo nech si zavola naku holku na hotel, to vlastne mozno prenho bude zaujimavejsie riesenie volneho vecera Ale keby nie, tak dajte vediet
Jay Doll Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 V 7. 9. 2012 v 19:09, bandicoot napsal: Jay, vono by sis z Palladia nohy neusoupal... Jinak Casa je spis vic proflakla nez ze by to bylo eso v rukavu pro navstevy ze zahranici...Co Sasazu? Parking pred vchodem a zabava na afterparty za rohem...Fuj, v Sasazu se nedá jíst. Navíc tak dobré maso, jaké mají v Casa, je málokde. Mimochodem, kolikže máš Rolexek, že se tady tak angažuješ?
bradda Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Ja byl posledni dobou hodne spokojeny v Bilkove 13. Da se jak sedet v restauraci, na baru, v cigar roomu, ale i na terase. S parkovanim je to horsi, nicmene pro mimozprazske bych byů asi schopen zajistit nekolik parkovacich mist v Myslbeku Na Prikopech.
bandicoot Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 V 7. 9. 2012 v 20:32, Jay Doll napsal: Fuj, v Sasazu se nedá jíst.To, ze ty to nemuzes jist neznamena, ze se to neda jist. Kdybys mel koule, reknes, ze ti tam nechutna a nezastitoval by ses nejakym zbecnenim... V 7. 9. 2012 v 20:32, Jay Doll napsal: Navíc tak dobré maso, jaké mají v Casa, je málokde.Otazka s cim srovnavas. Jestli skutecne s masem nebo jen se zvukem hospody... V 7. 9. 2012 v 20:32, Jay Doll napsal: Mimochodem, kolikže máš Rolexek, že se tady tak angažuješ?V mase se vyznas, ale cist neumis, vsak jsem psal, ze si snad budu muset koupit vstupenku.
Jay Doll Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 V 8. 9. 2012 v 6:49, bandicoot napsal: To, ze ty to nemuzes jist neznamena, ze se to neda jist. Kdybys mel koule, reknes, ze ti tam nechutna a nezastitoval by ses nejakym zbecnenim...Uvažuju v obecné rovině, kolik lidí tady jí kvalitní steak a kolik lidí by si dalo Hongkongskou rolku z rýžového papíru s mátou, jablečnou zálivkou, kešu oříšky, sezamem, tamarindem, rýžovými nudlemi a yakitori . Ale zato ty musíš mít ohromný koule když o tom furt mluvíš... V 8. 9. 2012 v 6:49, bandicoot napsal: Otazka s cim srovnavas. Jestli skutecne s masem nebo jen se zvukem hospody...Měl jsem v Praze hromadu stejků a dobré, a hlavně dostatečně zralé maso, mají opravdu málokde. V 8. 9. 2012 v 6:49, bandicoot napsal: V mase se vyznas, ale cist neumis, vsak jsem psal, ze si snad budu muset koupit vstupenku.Tak neztrácej čas a nakupuj.
Jay Doll Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Jinak ještě mám pár tipů: http://www.tvrzpruhonice.cz/ - stejně nikdo nepojede metrem, tak tam dojedete v pohodě a parkování je přímo u vchodu http://www.alcron.cz/ - mají podzemní parkování a je to v centru
bandicoot Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 (upraveno) V 8. 9. 2012 v 10:13, Jay Doll napsal: Tak neztrácej čas a nakupuj.V tomhle mas pravdu. Cas jde proti kazdemu vahavci. Vzpominam na casy, kdy SDDS tady neprosly za 135.Dneska bych je mel zitra na ruce. Co se tyce podniku, fajn byl sunday brunch ve Zlate Praze za litr i s parkingem... Ani nevim, jestli to funguje. Co se tyce stejku, nejen zvucny jmena a nejen v Praze umi... Napr. U Stepana ve Vojeticich na Sumave je vytecny podnik. Jasne chapu, ze to je OT, ale Casa je pro me misto sice skvele, ale trochu bez napadu. To samy stejk. Neurazi, na p...l ale neposadi. Od connoiseurs bych cekal vice inside tip...Ale abych jen nekecal, Casa ma jednu vyhodu, da se z jidla presunout v ramci jednoho podniku na bar na cigarko a Zacapu... Upraveno 9. září 2012 uživatelem bandicoot
Street Glide Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 ...jak to tady tak pročítám,tak se z těch zde jmenovaných profláklých snobských podniků i mně jako rodilému pražákovi točí hlava,.......za mne by byl ideální sraz s Roládama na ruce někde u "vohně" s napíchnutým mastným špekáčkem,kýblem kremžské,teplým chlebem a flaškou Praděda :-)) ....pro mne masírování se v centru je na prd a v pražských garážích mám plot,.....neb jsem v nejedněch páral ocelovou zahrádkou na Defenderu trubky u stropu :-))))))
Jakubisko Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 Davide nezapomen, ze ne vsichni tu maji volnocasove modely! Narazim treba na Spajdyho a jeho quartzove lestenky...Tvuj model se mi ale zamlouva, dalo by se vyuzit oficialnich taborist. Napr. Prokopske udoli, Divoka Sarka nebo Lesopark Hostivar.
sibirnaya Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 ja netrvam na centru, ale na pivo se s kufrem nepotrepu, a parkovat fakt nekde potrebuju.
volfda Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 (upraveno) Pokud mi klapne termín, rád se zastavím. Část místních skalních členů osobně už znám, ale sraz by byl super, navíc Pha je naše předměstí, tak bych se tam mohl vydat Co se týče parkování, je to sice plus, ale tak všude po centru se dá najít nějaké obchodní centrum, kde jde zaparkovat a holt se kousek dojde. Osobně nechávám auto vždy na okraji (v mém případě na Dejvicích) a jezdim metrem, nebo tramvají, je to rychlejší... Ale sibiř by asi s kufříkem připoutaným k ruce do metra nechtěl... Upraveno 12. září 2012 uživatelem volfda
Frantik Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 Tak jdete sem http://www.grosseto.cz/pruhonice a muzete sedet venku a pak vevnitr a ugrilujou vam, co chcete A Sibir to bude mit blizko, aby s tim kufrem necoural po cele Praze, kde se nevyzná a bojí se!
parre Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 (upraveno) Rád se přidám též. Sibiřův návrh Kogo bych podpořil... Upraveno 12. září 2012 uživatelem parre
Street Glide Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 V 12. 9. 2012 v 14:41, Frantik napsal: Tak jdete sem http://www.grosseto.cz/pruhonice a muzete sedet venku a pak vevnitr a ugrilujou vam, co chcete A Sibir to bude mit blizko, aby s tim kufrem necoural po cele Praze, kde se nevyzná a bojí se! ....tak pro Sibiře ať organizátor akce sjedná ochranný doprovod aby se nemusel bát že do metra v Práglu vleze s kufrem a pak ho za 2 dny najdou někdě na periferii v kufru auta bez kufru s Breitling šátkem přes oči a ještě k tomu pro výstrahu zhanobenýho Poljotama na ruce :-))
Street Glide Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 ....ještě mne napadla taková věc. Můj společník teď nově provozuje na náměstí v Průhonicích u Prahy restauraci se zahrádkou ( kluci z Moravy a Slovenska by to měli kousek od D1 a nemuseli by mít obavy,že se po pár pivech budou motat bezhlavě v metropoli ) on sám je gurmán o podnik se stará a dává si záležet na obsluze,surovinách,vínech atd.,....dělá i hodně věcí na grilu a na akce je vždy připraven,.....navíc má velmi příznivou cenovou poloitiku a dá se vše domluvit. Co se parkování týká,tak místa tam jsou,náměstí není sice nafukovací,ale obecní policajti k němu chodí na obědy,tak by se to případně domluvilo a byli bysme v příjemném nesnobském prostředí s možností čerstvého vzduchu což v zaprděném centru není dost možné :-))
jdx Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 StreetGlide: Myslim, ze nejen pro prespolni jsou Pruhonice super varianta
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se