Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedávno jsem ty svoje "nula nula sedmičky" pustil do světa a musím říct, že mi nějak přirostly k srdci...jsou to fajné hodinky, gratuluju!

• Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gratuluju, SKX007 mam taky, posledni dobou je zas hodne nosim a jsem s nima maximalne spokojeny. Davam jim poradne do tela a tesim se na kazdy sram :), ale zaroven se na ty hodinky ve vsem spolehnu. Nemam strach, ze by neco nezvladly.

Odesláno

jak to myslíš - modifikace?

Mrkni do tohodle vlákna. Modifikací se myslí různé úpravy, které se nabízí - výměna ruček, ciferníku, lunety (a její vložky), potunění safírem atd...osobně jsem vyměňoval na 007 hardlex za safír a asi bych pokračoval, ale nestihl jsem to :)

Odesláno

Když zadám do ebay vyhledávače Seiko SKX007 tak mi to vrátí 0 nalezených. Když ale třeba najdu prodejce Pokemonyu, tak tak v nabídce 007 má. Máte někdo podobnou zkušenost? Dělám něco špatně? Díky

Odesláno

Když zadám do ebay vyhledávače Seiko SKX007 tak mi to vrátí 0 nalezených. Když ale třeba najdu prodejce Pokemonyu, tak tak v nabídce 007 má. Máte někdo podobnou zkušenost? Dělám něco špatně? Díky

mám, poslední dobou se mi nezobrazují seika, které se k nám oficiálně neprodávají. takže na to jdu přes jednotlivé prodejce, ale samozřejmě nenajdeš všechny hodinky, co jsou na prodej. je to divný, chtělo by to nějak zrušit lokalizaci vlastního kompu..? nevím..

Zkus jenom SKX007:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=skx007&_sacat=0

Aktuálně 107 odkazů. Když zadám seiko skx007, tak je tam 73 odkazů. Samozřejmě na americkém ebayi.

jo, ale to je jen příslušenství - tahy, řemeny atp.. hodinky žádný, aspoň teda já to tak mám.

• po měsíci...
Odesláno

Já jen k tomu obchodu ihodinarství.cz kupoval jsem u nich seiko skx009 a můžu jen doporučit žádnej problém a relativně velkej výběr hodinek za rozumnou cenu

Odesláno

Pokiaľ budeš brať z 21 jewels, ničoho sa neboj, mne prišli od nich za pár dní a super zabalené, bez cla, všetko OK. Zajtra idem objednávať ďalšie kamarátovi.:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...