Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Mám velmi, velmi bohatý archiv .

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno

Tak včera v tuto dobu jsem měl tak tři favority, teď už jich mám už asi šest:rolleyes:

Jaké, prosim.

Odesláno

A co takvéhle hodiny?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Jaké, prosim.

http://www.hodinky-d...4.51.7/a-24417/#

Maurice Lacroix Masterpiece Chrono Globe Chronograph Herrenuhr

http://forums.watchu...1-a-465485.html tohle jsou fakt hezký hodinky ale ta historie není úplně čisté Švýcersko, stejně tak jako ty Hamiltony

a Hamiltony ale tam váhám

Upraveno uživatelem haky73
Odesláno

Ty Chronoswiss jsou fajn. Longines mi nějak nic neříkají a nikdy neříkaly a ty ML jsou divný tou zemegulou. Nejhezčí jsou ty snížkovi modráky.

Odesláno

Za ten budget co mas, sa vyser na Longines a pod. Ako uz spominalo par chalanov nado mnou, za tie love mozes mat nejaky co-axial od omegy, alebo pelaton od iwc.

Pripadne nieco ine, ale Longines za 70K to urcite nie.

Aqua terra s 8500 od Omegy? Alebo Planet ocean s 2500-vkou ? Ingenieur 3227, aquatimer 3568? alebo klasika speedmaster moon prof. ?pripadne este nejake Radiomiry ?

Odesláno

...(odkaz na Chronoswiss) - tohle jsou fakt hezký hodinky ale ta historie není úplně čisté Švýcersko, stejně tak jako ty Hamiltony, ale tam váhám

Jooj, berieš to veľmi prehnane, podsúvajú sa ti tu kvalitné značky, ktoré si to ani nezaslúžia. História je fajn, ale len kvôli nej odsunúť krásny model...no neviem...Tie Snowove Chronoswis sú skutočne paráádne.

U ML Globe je pekným modelom aj Reveil Globe, GMT, Alarm, Safír, ale WR 50M, 43.5mm puzdro a strojček je ich, založený na klasike pre alarm - AS 5008. Ak oceníš, čo ti ponúkajú, dobrá voľba. (fotky z xupes.com)

Odesláno

344336d1288287195-new-chronoswiss-pacific-chronograph-available-2011-chronoswiss-pacific-1.jpg

Tyhle asi zatím vedou. Nějak se mi ale nedaří sehnat nějaké bližší info včetně toho kde jsou k mání. Nemáte někdo šajna kde hledat? Děkuji

Odesláno

Musím si dát na chvilenku pauzu od hodinek. Už je vidím i v tachometru u auta a to už volá o pomoc. Dlouho mi to nevydrží ale dáchnout si musím.:D

Odesláno

Jsou pěkný, ale připomínají mi ML Pontos S. A Mórisy jsou podle mě o fous hezčí...

Odesláno

Jsou pěkný, ale připomínají mi ML Pontos S. A Mórisy jsou podle mě o fous hezčí...

ten tah-řemínek to degraduje

Odesláno

Tyhle asi zatím vedou. Nějak se mi ale nedaří sehnat nějaké bližší info včetně toho kde jsou k mání. Nemáte někdo šajna kde hledat? Děkuji

Pro představu cena a samozřejmě parametry uhrendirect.de .

Odesláno

Pro představu cena a samozřejmě parametry uhrendirect.de .

Díky za odkaz ale 100 kolíků už za ně nedám, vypadá to, že budu hledat dál (doufám že společně s přispěním vašich podnětů)

Odesláno

Když už jsme se dostali k německým hodinkám,ta co třeba Union Glashütte.

Něco z modelů Noramis a Belisar.Ceny jsou taky přístupnější.

zdroj

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...