Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kdyz nevis co chces, tak to nikdy nenajdes smile_anim.gif

V tom je jistý kus pravdy ale jsem (momentálně) trošku dál v tom, že mám už preferovaný značky do kterých bych skočil, Tagy,ML,Armand Nicolet a úplně jsem nevyloučil Hamiltony. Okrajově ještě sahám po Omegách a líbivé Zenithy jsou už mimo můj rozpočet Třeba kolega nad tvým příspěvkem postnul hodně zajímavý kousek který jsem si zařadil mezi favority. Teď už mi jde jen o to, zda někdo přijde s dalším konkrétním typem hodinek nebo jestli mi některého z favoritů argumenty vyvrátí. Vybírám hodinky pocitově a líbící se na oko bez znalosti všeho ostatního.

Možná někdo přijde s tím, Tagy si nekupuj, netěsní - reznou, ML se ti předbíhají atd.atd. Chtěl bych za ty peníze líbivé hodinky s odpovídající kvalitou a nedopustit se chrono faux pas.

Upraveno uživatelem haky73
Odesláno

ML mi nic neříkaj,co třeba takhle..

ta větší fotka je trefa celkem do černého. Nějaký slabiny nebo něco na co si dát pozor?

Proč ti ML nic neříká, protože jsou na trhu relativně krátkou dobu?

Díky za příspěvek.

Odesláno

Kup si bondovky. Next!

http://www.omegawatc.../21230412003001

Ten 1mm překousneš:)

tak tem milimetr bych překousl. Buď tady nebo někde jinde na fotce jsou vyfocený hodinky na ruce (průměr 44) a byly mu očividně velký protože šířka hodinek včetně osiček byla širší než jeho zápěstí. Vypadalo to velice ehm, nehezky.

Odesláno (upraveno)

...možná někdo přijde s tím, Tagy si nekupuj, netěsní - reznou, ML se ti předbíhají atd.atd. Chtěl bych za ty peníze líbivé hodinky s odpovídající kvalitou a nedopustit se chrono faux pas.

to sú skutočne zbytočné obavy, hľadáš predsa hodinky za 40-80k, nie plecharinu za stovku. Ani jedna zo značiek v tejto kategórii si to nemôže dovoliť. Máš slušný rozpočet, vyberaj jednoducho tie, ktoré sa ti zapáčia.

edit: ML nemajú storočnú bradu, ale za poslednú dobu urobili dosť roboty (viď napr.model Memoire1) v porovnaní so zvučnejšími značkami, ktoré len "menia farbičky ciferníka", či oprášia starší model (bez urážky).

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Jestli se Ti líbí ty Pontos, tak je ber, cenově jsou pohodově v limitu, jinak Carrery jsou taky dobrá volba.

Odesláno

u Longinesů je taky docela výběr, 42 mm, 72k

A je to tady jak píše Frantík, tyhle hodinky jsem přehlédl a vypadají opravdu skvěle. Takže už jsem zde dostal dva naprosto vyhovující typy hodinek , Tagy a Longy. Nóóó, už si nejsem tak jistý těmi značkami které jsem měl v užším měřítku. Rozšířil bych to i o Longinesblush02.gif

Odesláno

ta větší fotka je trefa celkem do černého. Nějaký slabiny nebo něco na co si dát pozor?

Proč ti ML nic neříká, protože jsou na trhu relativně krátkou dobu?

Díky za příspěvek.

Prostě když vidím LM tak se nic neděje,na rozdíl od Omegy,Panerai,Rolex...Tak to vidím já,proto je to jen moje představa hezkých budíků.Prostě Omega Speedmaster je legenda,Tagy taky.Jo zapomněl jsem ještě na jedny,který se mi líběj nejvíc.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Prostě když vidím LM tak se nic neděje,na rozdíl od Omegy,Panerai,Rolex....Jo zapomněl jsem ještě na jedny,který se mi líběj nejvíc.

To je ale na větší peněženku. Kolik stojí ty omegy na obrázku?

Návštěvník Snow
Odesláno

Velmi zajímavé jsou Chronoswiss Pacific v magicky modré.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Strašně hezký hodinky ale chybí mi tam nějaký komplikace.Jdu se podívat na jejich modelyunsure.gif

Odesláno

:notworthy: ty máš dar najít vždy nějakou pecku, která dělá ze zbytku běžnou konfekci

Odesláno

jezismarja, to su krasne hodinky ze snad pustim do gati.. perfektna velkost 40mm.. ze ty roman vzdy najdes nieco co ma vie potesit :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...