Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix
Odesláno

Nový PO koupíš u nás za 100k. Lehce jetý suby tady kolem 140k. Rozdíl v tom vidim :)

Odesláno

120 je asi tak maximum co bych dal, takže neříkám úplně že bych na nějaký Rolexy neměl, ale nechci si hrát na něco co nejsem. Omegy mi přijdou "lidovější". Tolik jen můj názor.

• Dát hlas 1
Návštěvník dlubix
Odesláno

Tak Rolex rozhodne neni o hrani si na neco a na PO za kilo taky nic lidovyho nevidim :D

Odesláno

Nový PO koupíš u nás za 100k. Lehce jetý suby tady kolem 140k. Rozdíl v tom vidim :)

Tak já myslel,že PO stojej spíš kilo dvacet,takhle jak to píšeš ty,už to je dost rozdíl.Každopádně já osobně bych nad tím určitě přemejšlel :)

Odesláno

Tak ty IWCčka jsem měl taky v merku ale jsou to vysloveně sportovní hodinky, ty PO jsou takový univerzálnější co se týče vzhledu.

Odesláno

Nevim jak se mi to vede, ale ja se porad drzim na ty cenovy hladine, kterou jsem si urcil... tzn 100k max. Nastesti jsem nikde tady nevidel ke koupi ty chronoswissy ktery byly uplne na zacatku, protoze ty by byly horkej favorit. Nicmene bez toho je mit na ruce, urcite nekoupit.

Uvidime o vikendu, co maj v Bratislave v Eurovea

Odesláno

Nastesti jsem nikde tady nevidel ke koupi ty chronoswissy ktery byly uplne na zacatku, protoze ty by byly horkej favorit.

krásný hodinky ale mají jen upravenou ETU jak jsem se někde na netu dočetl.

Odesláno

dam ti dobrou radu, vzhledem k tomu, ze jsi vlez sem a maji to byt prvni hodinky, tak si kup neco co pujde za max par mesicu dobre prodat a moc na tom neprodelas :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...