kubson Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Steinhart poprvé v decentní velikosti?http://www.steinhartwatches.de/de/MARINE-38,583.htmlhttp://www.chronoshop.cz/steinhart-marine/steinhart-marine-38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Hmm, opravdu sympatický kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 pekne ale male :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Ideální velikost,orloj je na staromáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Ideální velikost,orloj je na staromáku no jo, ale kdyz ja na ruce potrebuju ten orloj, holt jsem moc velkej:whistle: Ale jo, jsou pekny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Krásný kousek, nebýt toho spodního průhledu, přímo vintage. 38 mm se mi i na mojí menší ruku zdá málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 (upraveno) Ale kuš porád....... :cheers:Furt mě kazit radost. Upraveno 14. září 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 pekne ale male :-)44 MM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Myslím, že základní míra 41 mm by postačila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmcmxcix Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Wow, hodinky o normalni velikosti! Moc pekne, i kdyz hroubka 13mm taky neni prave z nejtensich... naopak spodni pruhled je krasny. Jaka je vzdalenost "lug to lug" prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Všechno pěkné, velikost O.K., ale co je to na korunce za modrou divnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Všechno pěkné, velikost O.K., ale co je to na korunce za modrou divnost? No, nejen na korunce...Ty ručičky mají taky modrou jak z plechovky s Balakrylem- ale asi mi jen zkresluje monitor. Ten rotor je taky tak modrej. Vypadá to jako mořený, ne kalený. Viděli jste to naživo? Jinak- nádhera und krása, je to zér šén... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmcmxcix Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Korunka je na styl vintage gentlemanskych hodinek - ta "modra divnost" je drahokam "cabochon", kdysi hojne uzivany na korunkach u vintage hodinek. Rucky jsou zabarvene chemicky (PVD nebo galvanicky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Korunka je na styl vintage gentlemanskych hodinek - ta "modra divnost" je drahokam "cabochon", kdysi hojne uzivany na korunkach u vintage hodinek. Rucky jsou zabarvene chemicky (PVD nebo galvanicky).AHA. ŠKODA- PŘEDNEDÁVNEM SE Z TOHO MOŘENÍ A BARVENÍ NA ČÍNÁCH MOHLI VŠICHNI P...AT , A HELEHELE, NAJEDNOU SE UŽ ANI NEDIVÍME... NO, KALENÝ JSOU KALENÝ...CHJO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 AHA. ŠKODA- PŘEDNEDÁVNEM SE Z TOHO MOŘENÍ A BARVENÍ NA ČÍNÁCH MOHLI VŠICHNI P...AT , A HELEHELE, NAJEDNOU SE UŽ ANI NEDIVÍME... NO, KALENÝ JSOU KALENÝ...CHJO...Safra....začínají se mi líbit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gifot Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 ze bych vzal Steinhart na milost? Velmi zasluzny pocin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmcmxcix Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 (upraveno) Video: Recenze (anglicky) s fotkami: http://forums.watchu...ics-756039.html Moc pekny kousek! A ta velikost - konecne neco pro lidi s normalni rukou! Upraveno 4. listopadu 2012 uživatelem mmcmxcix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Chcelo by to vacsi priemer. 38m je dla mna prtave. Inak dizajnovo velmi pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpi Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Tak dnes jsem si je pořídil a jsem nadšen - dokonce i manželka mě pochválila.. K té modré (tedy spíš k těm nodrým) -> rotor je nalakovaný na matně modrou, dva šroubky pod rotorem jsou modřeny nejspíš tepelně, ručky jsou tmavě modré a lesklé, takže buď modřené a pak nalakované do lesku, nebo nějaká chemická úprava a kámen v korunce barevně odpovídá rotoru, jen je lesklý. Takže každý pes jiná ves, nicméně celkový dojem to nekazí prože to nikdy není vidět všechno najednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Tak gratulace, ať se pěkně nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se