Přejít na obsah

Jaké rádio posloucháte?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já naopak F1 přestal poslouchat od té doby, co odešla. Její hlas mi nevadí, líbí se mi (myslím hlas :)) a jak jsem ji těch pár let příležitosrně poslouchal je pohotová, inteligentní, má dar dělat si srandu sama ze sebe. U nás je každý expert, ale málokdo má tak blízko k vrcholovému fotbalu, jako svého času ona. Navíc nevypadá úplně špatně, ovládá jazyky, což by jí mohlo pomoci. Na rozdíl od Boučka jí můžu a držím palce.

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Frekvenci 1 jsem poslouchal dlouho a rád, ale to co tam předvádějí poslední dobou se fakt nedá. Přestal jsem ji hlavně poslouchat kvůli ranní show těch dvou žvanilů a neseriózním zprávám po půl hodině, které mi připadaly, že je někdo čte z Blesku..Kobzanová mi nevadila, naopak jsem oceňoval její smysl pro humor a nadhled.

Odesláno

Frekvenci 1 jsem poslouchal dlouho a rád, ale to co tam předvádějí poslední dobou se fakt nedá. Přestal jsem ji hlavně poslouchat kvůli ranní show těch dvou žvanilů a neseriózním zprávám po půl hodině, které mi připadaly, že je někdo čte z Blesku..Kobzanová mi nevadila, naopak jsem oceňoval její smysl pro humor a nadhled.

Pritom vsude zvani,jak je show pokondru nejposlouchanejsi a nejuspesnejsi,ale realita bude trosku jina.Ty 2 zvanili,pokud neni zajimavy host okamzite preladuju.ne ze by byli uplne od veci,ale zhnusili se mi tou hudbou co predvadi,protoze to je pro me vrchol nevkusu a hudebni komedie co se kvality tyce.to ze oni to berou jako srandu je uz vec jina,ale ta jejich produkce je vylozene trapna,aspon teda pro me.Rudu si poslechnu docela rad.

Odesláno

Tak vono Frekvence1 se neda poslouchat vubec.

+1

Já v autě jedině Radio Beat a když nejde naladit, tak Radiožurnál. Co mi nejvíc vadí jsou různí vtipní spíkři a jejich "šou" :suicide_anim:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já v autě jedině Radio Beat a když nejde naladit, tak Radiožurnál.

Zkus ještě RockZone 105,9 nebo Radio HEY 95,7 (i když tam mě ráno občas štvou Federálové).

Odesláno

S těmi Federály mi mluvíš z duše, to co předvádí je hodno televize Nova. Jednou jsem již nevydržel, zavolal tam a byla z toho menší telefonická rozepře. Každopádně jsou nejslabším článkem HEYka.

Zkus ještě RockZone 105,9 nebo Radio HEY 95,7 (i když tam mě ráno občas štvou Federálové).

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jednou jsem již nevydržel, zavolal tam a byla z toho menší telefonická rozepře.

Taky jsem to jednou nevydržel.:) Skoro omylem jsem přepnul na Radio Blaník, zrovna zpíval Bobek, pak Rottrová něco od Ozzyho a pak mě zaujal moderátor, kterej byl novej a úplně mimo. A když prohlásil, že zahraje "romantickou" Jeanny od Falca, nerozdejchal jsem to a zavolal, ať nekecá nesmysly a nechá si od někoho přeložit text.

EDIT: I když přiznávám bez mučení, že když jezdím do CB, nejde mezi Cukrákem a haldama naladit skoro nic jiného než Blaník nebo Evropa 2 a tam je zase Mareš, kterého jsem s Hezuckým dříve poslouchal docela rád (teda kromě tý jeho přiblblý vrátnice). Poslední dobou mi přijde, že už tak trochu vaří z vody a opakujou se.

Odesláno

To jsem tu jedinej co posloucha radio 1 ? a radiozurnal kdyz nejsem v praze ...

Na Radiu jedna si vybírám pořady, jako např. Novinky na alternativní scéně, Breakbeat conference, CD nonstop nebo Film o páté. Jinak je strašně zasviněné reklamou. Před dvěmi lety jsem objevil Radio Ethno a naprosto mi vyhovuje. Minimum keců, minimum reklamy, hromada muziky "od Bacha po Vlacha" a hlavně žádné komerční sračky. Radiožurnál vydržím poslouchat pouze v celou hodinu a to maximálně 5 minut, kdy jsou tam zprávy.

Co mě naštvalo je, že jsem si už tři dny zapomněl objednat oběd v kantýně a žeru jenom saláty. Jdu to napravit.

Odesláno

Na Radiu jedna si vybírám pořady, jako např. Novinky na alternativní scéně, Breakbeat conference, CD nonstop nebo Film o páté. Jinak je strašně zasviněné reklamou. Před dvěmi lety jsem objevil Radio Ethno a naprosto mi vyhovuje. Minimum keců, minimum reklamy, hromada muziky "od Bacha po Vlacha" a hlavně žádné komerční sračky. Radiožurnál vydržím poslouchat pouze v celou hodinu a to maximálně 5 minut, kdy jsou tam zprávy.

Co mě naštvalo je, že jsem si už tři dny zapomněl objednat oběd v kantýně a žeru jenom saláty. Jdu to napravit.

No abajo, radio ethno je taky kewl, akorat na nej soustavne zapominam ...

Odesláno

To jsem tu jedinej co posloucha radio 1 ? a radiozurnal kdyz nejsem v praze ...

Radio 1 se chytá kde???Mám rád alternativu a tady ve Zlíně jsem nebyl schopen nic naladitsuicide_anim.gif.Kiss publikum a podobné pubradia opravdu nesnáším,takže ladíme buď frekvenci 1,nebo impuls,ale na ten si připadám ještě moc mladýsmile_anim.gif

Návštěvník Kamil
Odesláno

.... je taky kewl ...

Musel jsem si to najít. :D

kewl

The stupidest possible mispelling of a word in existance. Not only is it wrong, but it is also harder to type than "cool".

AOLMonkey786: OMG, DIS Sh1t iz kewl!!!!111

Yggdrasil21x: Go die, you waste of freaking air.

Odesláno

Musel jsem si to najít:

kewl

The stupidest possible mispelling of a word in existance. Not only is it wrong, but it is also harder to type than "cool".

AOLMonkey786: OMG, DIS Sh1t iz kewl!!!!111

Yggdrasil21x: Go die, you waste of freaking air.

jojo, je to cool zpusob jak napsat cool!

Odesláno

Radio 1 se chytá kde???Mám rád alternativu a tady ve Zlíně jsem nebyl schopen nic naladitsuicide_anim.gif.Kiss publikum a podobné pubradia opravdu nesnáším,takže ladíme buď frekvenci 1,nebo impuls,ale na ten si připadám ještě moc mladýsmile_anim.gif

ve zline asi jen na internetu ... vyhodu maji ti co jsou za louzi, ponevadz v noci tam je minimum reklam ...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já když slyším Impuls, zježí se mi poslední tři vlasy na hlavě. Nejvíc mě dostává heslo "Haló tady Impulzovi!" A neskutečně mě štve, že se mi v Praze Impuls přelaďuje do Oldies, které taky poslouchám.:)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jinde se rozjela docela zajímavá debata, tak jsem založil vlákno a přesouvám ji přesouvám sem.

Odesláno

ja naposledy poslouchal Kiss Hady, kdyz tam byla soutez pred xx lety - kdo rekne do telefonu kiss kiss, neco vyhraje. a hlavne je zive. ja se tam vobjednal s druhym mobilem, kerej jsem skoro nepouzival, takze na ten me muzou v klidu volat, s tim, ze to zvednu a reknu kiss kiss pico. a nic, nikdo nezavolal :) v aute si poustim mp3, nejsem zvedavej na zadny mixy kohokoliv, jeste aby mi do toho pousteli reklamy - kdepak, sam sobe deejayem..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...