KFL Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna On 3/26/2025 at 11:25 AM, JanKuc said: Zdar chlapici, mate nekdo dlouhodobou zkusenost s japonskyma echo? Uvazuju ze bych k babicce jonseredce vzal neco noveho slabsiho. Nebo nevymyslet blbosti a vzit stihl, hq atd? Kdyztak bych sebral brazilku z bazosa. Já tu mám benzínovou pilu Echo už asi 5 let. Malou, řezbářskou, kterou kdysi pořídila máma. Má krátkou lištu (20 cm cca), ale už pořezala a porazila takovejch věcí... V servisu byla jen jednou, když jsem s ní chytře řezal okrasný traviny a totálně ji zajebal bordelem . Jinak chodí, startuje, řeže...
Bukoowsky Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna před 1 hodinou, hopa26 napsal: Ti co měli přijít nepřišli. Tak dělám sám. Miluju to. Elektrická Makita, dá se s ní naporcovat i čerstvě sundanej strom Jako jo, benzin Stihl bych chtěl, protože je to prostě cool a navíc se s tím božsky dělá, ale...na ty moje dvě halůzky za rok... 1
JDenver Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna před 10 hodinami, hopa26 napsal: Ti co měli přijít nepřišli. Tak dělám sám. Miluju to. Také rád dělám dřevo. Tahle nálož by mě z toho ale asi vyléčila.
JanKuc Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna V 8. 4. 2025 v 13:03, KFL napsal: Já tu mám benzínovou pilu Echo už asi 5 let. Malou, řezbářskou, kterou kdysi pořídila máma. Má krátkou lištu (20 cm cca), ale už pořezala a porazila takovejch věcí... V servisu byla jen jednou, když jsem s ní chytře řezal okrasný traviny a totálně ji zajebal bordelem . Jinak chodí, startuje, řeže... Diky za referenci, nakonec jsem vzal z bazaru novou ms260, dost lidi ji tu urcite ma. Lehka, 2.5kw je tak akorat k me druhe tezebni 3.9kw. Zatim teda v krabici, ale za 13tis musim rict ze to je sakra dobry kup. 1
YPO Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července HELP Nahodim pilu, na volnoběh drnčí x přidám knedlík a udusí se.
orol Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července benzín tam máš? Kdy jsi naposled čistil vzduchový filtr?
horal Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Co je to za pilu? Profouknout filtr, tam bych začal.
YPO Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Je žlutá. Přišel soused kutil - vynadal mi do zasranejch pražáků - vyměnil svíčku - deset minut to běželo a zas hovno. 2
horal Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Žlutý pily o svátcích neřežou. Jak je starý bezin? Jakou barvu na kontaktech měla ta druhá svíčka?
spineshank Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července před 5 hodinami, YPO napsal: HELP Nahodim pilu, na volnoběh drnčí x přidám knedlík a udusí se. Ztvrdly membrány v karbecu, jde ti tam moc benzinu Takže hadičky, pal. filtr a membrány vyměnit, možná karbec vyčistit a snad to pojede. 1
YPO Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Vzteky sem na tři hodiny usnul. Já to mrdám, dloubat se v tom nebudu, když mě to nemá rádo tak to hodím za soumraku do křoví. Takže mi napište nějakej tip na aku pilu. Ideál by bylo něco z Lidlu páč mám batérie, ale nejni to nutný. Dík.
YPO Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Tak po zkoumání aku pilek na ně prdím. Koupím todle s 35 lištou a po prdeli. * jsem ve při s kutilem sousedem jesli ve stroji při odstavení nechávat phm nebo nenechávat. urputně tvrdím, že nenechávat - názor odborníků?
KFL Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července 22 minutes ago, YPO said: * jsem ve při s kutilem sousedem jesli ve stroji při odstavení nechávat phm nebo nenechávat. urputně tvrdím, že nenechávat - názor odborníků? Já v dubnu startoval motorovku po 2 letech, co se válela v garáži na regálu. Nádrž plná. A chytla na druhej drc . Ale nejsem odborník .
horal Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července (upraveno) Jak dlouhá doba je "odstavení"? + elektrika na kabel je mimo? Upraveno 6. července uživatelem horal
YPO Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července V sekačce benzin taky nechávám ale v pile s tím volejem nevím.
YPO Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Právě teď, horal napsal: Jak dlouhá doba je "odstavení"? Klidně rok.
YPO Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Elektrika na kabel je mimo. Jedu na nevýkoné slunce. Takže vylejvat nebo nevylejvat benzin s olejem? Akrylátový benzin je asi řešení ale pro moje účely nesmysl, řežu párkrát ročně píčovinky na oheň a větve co me serou. Takže to radši vyleju ze stroje k sousedovi přes plot.
spineshank Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července před 37 minutami, YPO napsal: Elektrika na kabel je mimo. Jedu na nevýkoné slunce. Takže vylejvat nebo nevylejvat benzin s olejem? Akrylátový benzin je asi řešení ale pro moje účely nesmysl, řežu párkrát ročně píčovinky na oheň a větve co me serou. Takže to radši vyleju ze stroje k sousedovi přes plot. právě pro tebe je to to jediné co dává smysl lej to tam od začátku a máš klid
Lumberjack Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Všichni výrobci v návodech tvrdí, že benzín se má při odstavení pily třeba na zimu vylít. Ze zkušenosti - kupovat co nejkvalitnější benzín (já dávám Benzinu) a kvalitní olej (dávám Stihl 1:50) a na zimu nechat minimálně půl nádrže nalité. Pokud bude prázdná, začnou vysychat hadičky a membrány. Tím začnou tvrdnout a je malér. Když se chceš o pilu echt starat, tak na jaře benzín z nádrže výlet a dát čerstvej. Hodně je dáno i karburátorem. Staré karbce mají větší přechodové kanálky a dobře si poradí i s usazováním bio složky v benzínu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se