YPO Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Dobře Koupím tedy ten VIP benzin. Chápu to správně, že už je to namíchaný a nemusím do toho dávat olej?
MMCorsair Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Dávám benzin z EuroOil bez biosložky, a přes zimu přidám stabilizátor paliva (Honda) nebo to vyliju, a zatím bez problému.
horal Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července (upraveno) před 31 minutami, YPO napsal: Dobře Koupím tedy ten VIP benzin. Chápu to správně, že už je to namíchaný a nemusím do toho dávat olej? Ano, je namíchaný. Upraveno 6. července uživatelem horal 1
spineshank Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Před hodinou, YPO napsal: Dobře Koupím tedy ten VIP benzin. Chápu to správně, že už je to namíchaný a nemusím do toho dávat olej? Musí být v názvu 2 Aspen2T nebo XPPOWER2
YPO Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Odpovím si sám Dle návodu pro pily Stihl se při skladování delším než 30 dní má nádrž vyprázdnit.
Axel Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července před 3 hodinami, YPO napsal: Jo jo, koupim tohle. To budu mít na 5 let. Tohle je to nejlepsi, co se da nalit do techniky.. Pouzivam verzi pro 4T, v servise mi doporucili s timto zazimovat sekacku, krovinak atd., nenici hadice, membrany, neobsahuje bio složku, ethanol, netahá to vodu, vsechno jede na drc
spineshank Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července před 5 hodinami, YPO napsal: Odpovím si sám Dle návodu pro pily Stihl se při skladování delším než 30 dní má nádrž vyprázdnit. To je proto že se nedoporučuje používat palivo starší jak měsíc ať už je to 2T nebo 4T . Zkus si dát benzín do petky trochu a za 3 týdny se mrkni na tu směs vo se vytvoří.
Lumberjack Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července No vidíš. A já třicet let nikdy nezimuju jedinou pilu, nebo křoviňák se suchou nádrží a nikdy jsem neměl problém. Jinak, třeba zrovna Stihl ty tři týdny neudává kvůli benzínu, ale protože prý degraduje namíchaný olej a neručí za mazné vlastnosti.
busdriver Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července před 18 hodinami, MMCorsair napsal: Dávám benzin z EuroOil bez biosložky, a přes zimu přidám stabilizátor paliva (Honda) nebo to vyliju, a zatím bez problému. Sem měl za to, že bez biosložky je tam jen nafta, někde maj i benzín? Já dávám 100oktan, za ten Aspen bych se nedoplatil. Navíc sem už víckrát četl, že přechod na Aspen z normál paliva může dělat problémy. Na zimu tam pak asi dam stabilizátor, jestli teda zas nezapomenu. Od AMSOILu mám nějakou čistící pěnu na karburátory, prej to funguje, ale zatím nebyla potřeba, tak nedokážu úplně objektivně říct.
MMCorsair Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Stáhni si tu jejich aplikaci, máš tam seznam čerpacích stanic, a když si klikneš na to příslušné palivo na vybrané čerpací stanici, tak uvidíš hodnoty, a mj. i obsah biosložky / biolihu. Někde je, někde není - záleží na závozech. Já mám štěstí, že v okolí mám bez biosložky.
YPO Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Tak pila je doma, ale prodejce mi trochu rozhodil sandál, když mi nabízel Stihl olej a já mu sdělil, že do toho budu lejt Aspen. Přímo řekl, že Aspen neprodává, protože mu obchodní zástupce není schopen říci jaký je v tom přimíchaný olej. (typ, značka, kvalita) Tak by mě zajímalo jestli Aspen někdo aktivně používáte při práci. (ne k zimní konzervaci) Začínám totiž mít z Aspenu pocit, že to je jenom taková Forest story
spineshank Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Hele Aspen i XPPOWER2 prodáváme,používáme do nových i servisovaných strojů dlouhé roky,vše funguje a šlape . A jakej ti prodejce nabízel olej k té pile? červený nebo zelený?
YPO Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Tohle mi dal zdarma, takže asi to samé v litrovém ? balení.
YPO Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července https://www.stihl.cz/cs/ap/retezovy-olej-forestplus-36055
spineshank Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července no úplně obyč.minerální 2T olej,tento červený co ti nabídl,seřídil ti ji?na další seřízení tě pozval? lepší je určitě používat zelený HP Super nebo LS+ od Hsq lej jen ASPEN
spineshank Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července před 3 minutami, YPO napsal: https://www.stihl.cz/cs/ap/retezovy-olej-forestplus-36055 olej minerální,to je cajk
YPO Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července (upraveno) před 3 minutami, spineshank napsal: no úplně obyč.minerální 2T olej,tento červený co ti nabídl,seřídil ti ji?na další seřízení tě pozval? Ty si se zbláznil tady seš v Praze. Podaj ti to přes ponk a deš. Dal mi tam jenom tu delší lištu a nazdar. * příští víkend to seřídíme skrz chronomag Upraveno 7. července uživatelem YPO 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se