Daemonultimate Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Stačí mi to tak jednou za měsíc,nesmí mi to přelízt minutu.
bcmike Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Ahoj, já svoje seřizuji velice často. Prostě miluji přesnost. Některé se mi předcházejí jiné zase zpožďují a tak chci aby šly všechny stejně. Jsem blázen, ale mám je rád.
sect Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Neseřizuju ani datum. Na to, abych věděl kolik je hodin mám mobil .
WEIDER Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Neseřizuju ani datum. Na to, abych věděl kolik je hodin mám mobil .Neruhaj sa.
ivko9 Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 svoje Orientky SK seřizuji tak jednou za 10 dní, +-2 minuty
ivko9 Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Neruhaj sa. hodinky jsou hodinky, to žádný mobil nenahradí
mrcoudy Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Protože žiju celý života načas, automaty kontroluji jednou za čtyři až pět dnů. Vadí mi rozdíl větší než třicet sekund. Serizovani dělám i já dle rádiem řízených hodím. V tomto směru jsou výhodné hodinky bez vterinovky, kde se rozdíl pozná mnohem déle (měl jsem Oris chrono a Seiko 6138).
mrcoudy Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Pokud sem je nesundával,vydržely od jara do podzimu + do minuty . Dost dobrý,ne !?
Taurus. Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Ja to mam takhle, svoje Maurisky tak max 1x za mesic (protoze na ruce se trosku predbihaji, ale pak kdyz je nemam tak den, tak se to krasne srovna zase). Omegy to same (i kdyz ty jdou na ruce presne a na vrtici trosicku do minusu, takze ty se nedorovnaji...). Nicmene automaty nejsou o uplne presnosti (to bych mohl mit quartzky a nestarat se), ale o tom pozitku z toho stroje na ruce, takze nejakou malou nepresnost fakt neresim...Cas potrebuju orientacne, nejsem uchyl na presnost .
organic Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Rolexy seřizuju jednou za týden podle time.is, poslední měsíc pravidelně +4s/7 dní. Heč
R4DE Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Moje Orient Mako 1x za 14dní. Denně mi udělají +4 až 5s.
Honza.manta Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Když se dostanou 30s do mínusu nebo minutu do plusu. Takže vlastně nikdy, protože tak dlouho mi na ruce málokdy vydrží, většinou je dřív střídám za jiné a vrtičů nemaje, musím nařizovat.
kuncák7 Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Seřizuju vždy, když se k hodinkovnici dostanu ( nemám vrtič ), což je vždy při výměně kusu za jinej ( takže cca každé 4 dny, když nemám náladu na baterkáče ).
tribec00 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Tak zhruba raz za tyzden. Moje Seamaster AT coaxial robi cca +4sec za 24 hod. Tak nechcem mat viac ako pol minuty odchylku. A tiez nerad prilis casto hybem s korunkou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se