Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj, já svoje seřizuji velice často. Prostě miluji přesnost. Některé se mi předcházejí jiné zase zpožďují a tak chci aby šly všechny stejně. Jsem blázen, ale mám je rád.

• po měsíci...
Odesláno

Protože žiju celý života načas, automaty kontroluji jednou za čtyři až pět dnů. Vadí mi rozdíl větší než třicet sekund. Serizovani dělám i já dle rádiem řízených hodím. V tomto směru jsou výhodné hodinky bez vterinovky, kde se rozdíl pozná mnohem déle (měl jsem Oris chrono a Seiko 6138).

Odesláno

Ja to mam takhle, svoje Maurisky tak max 1x za mesic (protoze na ruce se trosku predbihaji, ale pak kdyz je nemam tak den, tak se to krasne srovna zase). Omegy to same (i kdyz ty jdou na ruce presne a na vrtici trosicku do minusu, takze ty se nedorovnaji...). Nicmene automaty nejsou o uplne presnosti (to bych mohl mit quartzky a nestarat se), ale o tom pozitku z toho stroje na ruce, takze nejakou malou nepresnost fakt neresim...Cas potrebuju orientacne, nejsem uchyl na presnost :).

Odesláno

Seřizuju vždy, když se k hodinkovnici dostanu ( nemám vrtič ), což je vždy při výměně kusu za jinej ( takže cca každé 4 dny, když nemám náladu na baterkáče ).

• po měsících...
Odesláno

Tak zhruba raz za tyzden. Moje Seamaster AT coaxial robi cca +4sec za 24 hod. Tak nechcem mat viac ako pol minuty odchylku. A tiez nerad prilis casto hybem s korunkou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...