Slevin Odesláno 6. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2012 dík, ale moc usedlé. Vidím to na Hamilton intramatic s drobnou úpravou
Slevin Odesláno 8. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2012 Přátelé,tak mám už asi jasno. Byl jsem si dneska zkoušet Omegy prestige coaxial a schodou okolností jsem si vyzkošel i Zenith Ultra thin. To je něco nesrovnatelného. Mají nádherné pouzdro, přesně takové jaké chci. Cifr stříbrný s plastickými indexy. No prostě bomba. Musím došetřit a koupím si ty.Tedy díky za návrhy a porady!Až je budu mít doma, podělím se tu alespoň o fotky.P.S. kouknětě na to.
Qwuiddo Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Co se mi opravdu líbí jsou tyto necelých 6mm tenké Bulovy s cenovkou 65 EURO (eBay)! Bohužel (jak pro koho) to je kvarz a maji 37mm. http://www.bulova.com/en_us/watch/bulova/dress/96B104http://www.bulova.com/en_us/watch/bulova/dress/98H51
Vit Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 (upraveno) Přátelé,tak mám už asi jasno. Byl jsem si dneska zkoušet Omegy prestige coaxial a schodou okolností jsem si vyzkošel i Zenith Ultra thin. To je něco nesrovnatelného. Mají nádherné pouzdro, přesně takové jaké chci. Cifr stříbrný s plastickými indexy. No prostě bomba. Musím došetřit a koupím si ty.Tedy díky za návrhy a porady!Až je budu mít doma, podělím se tu alespoň o fotky.P.S. kouknětě na to. Vypadají hezky, jen by mi asi vadil malý kontrast ručiček vůči ciferníku. Upraveno 10. října 2012 uživatelem Vit
Slevin Odesláno 10. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2012 no ještě jsou pěkné Zenit captain, ale bohužel růžové zlato je moc poutavé... Ty bolovy jsou pěkné, ale pouzdro bude asi dost hranaté...
Vit Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 no ještě jsou pěkné Zenit captain, ale bohužel růžové zlato je moc poutavé... Ty bolovy jsou pěkné, ale pouzdro bude asi dost hranaté... Tyto se mi líbí víc, i když na decentní hodinky je těch barev asi moc.
relativ Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Přátelé,tak mám už asi jasno... Aby to nebolo také jednoduché:http://www.chrono24.cz/girardperregaux/classic-elegance--id1808613.htm?SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&SEARCH_REGION_ID=&STARTSEARCH=Hledat&braceletMaterial=&caseMaterials=&countryIds=CZ&dosearch=true&gender=&manufacturerIds=&maxAgeInDays=&picnum=6&priceFrom=&priceTo=&query=&searchexplain=false&showpage=2&sortorder=0&tab=pics&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm&watchCategories=&watchTypeId=U
Slevin Odesláno 11. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Ajtakrajta, moc pěkné ale myslím, že Zenith jsou hezčí...nj budu ještě dlouho šetřit. Ani by mi nevadilo dát za hodinky 70tis, ale mít tak jistotu, že už jiné nebudu chtít a na další desítky let mám vystaráno, ALE TO NÉÉÉ
Jezevcik2 Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Aby to nebolo také jednoduché:http://www.chrono24.cz/girardperregaux/classic-elegance--id1808613.htm?SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&SEARCH_REGION_ID=&STARTSEARCH=Hledat&braceletMaterial=&caseMaterials=&countryIds=CZ&dosearch=true&gender=&manufacturerIds=&maxAgeInDays=&picnum=6&priceFrom=&priceTo=&query=&searchexplain=false&showpage=2&sortorder=0&tab=pics&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm&watchCategories=&watchTypeId=UPodle mého názoru jde zatím o to nejhezčí,co tu zatím bylo.
Krrtek Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 ... ty Zenithy jsou na živo fakt bomba! Kdyby byly v manuálu tak prodávám auto:P
budo Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 OT: některý z obrázků na této stránce vyhodnocuje avast jako virus
Krrtek Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 OT: některý z obrázků na této stránce vyhodnocuje avast jako virus OT: v pohodě to bude můj avatar, ten je neškodnej to jsem já a můj pes..
Slevin Odesláno 12. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2012 To: Jezevcik2 No nevím, pěkné jsou, ale přijde mi to už jiná liga. Cenově jde už o jinou kategorii...To: Krrtek No v manuál si uděláš, když sundáš rotor.
Návštěvník Snow Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Skutečně ? Jaký model ? Ztratil jsem nit, ve vlákně padly desítky tipů.
Slevin Odesláno 12. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2012 No vidím to asi na Zenith Heritage ultra thin (stříbrné nebo modré) a ještě jsem váhal nad Zenith Captain stříbrné, ale nelíbí se mi tam moc to zlato. Je to příliš okaté a každý si jich hned všimne a to nechci. Docela mi vadí, že v obchodech ti podbízejí velké velikosti ikdyž se ti to nelíbí. A to samé s barvami zlata...
Návštěvník Snow Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Ach so. Už jsem se vláknem prokousal. Hezké hodinky, potrpím si však na barevné číselníky a proto mě naprosto nadchla verze Zenith Heritage Ultra Thin Small Seconds. To je pecka.
Slevin Odesláno 12. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2012 ano tyhle nebo ty tříbrné. No boží nemyslíš? Jinak ty modré mají ještě hezčí rotor.
Návštěvník Snow Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Hezké, moc hezké . Nicméně musím podotkout, pro mě budou navždy etalonem téhle třídy IWC Ingenieur. Ve verzi Edition Laureus Sport For Good Foundation jsou nedostižné. Gas, který je má je King of Chronomag.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se