Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Ty inženýry jsou moc velký, na to aby fungovaly POHODLNĚ jako oblekovky. Tyhle Zenithky jsou o level jinde. Škoda sekundové ručky na pozici 9, to vypadá jak předělávka z kapsáčů

• Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno

Na oblekovky už docela jo, ony ty IWC jsou i docela tlusné a mají dost dlouhé nožky, které se jen tak neschovají. Není 42.5 jako 42.5... Ale co to povídám, páč já jsem dobytek a klidně si už beru k obleku i Speedmastery Professional

Odesláno

No asi by se mi taky více líbila vteřinovka na 6 nebo ve středu, ale co se dá dělat.

Leda počkat na další generaci...

Odesláno (upraveno)

Jestli s Tebou cloumají pochybnosti,tak se na ty Zenithy vykašli.Za ty peníze bych nedělal kompromisy a neuklidňoval se,že si zvyknu.Z mého pohledu bych skočil po těch GP.Nebudou tam věčně a jistě víš,co by bylo za nové.

Edit:ta cena nemusí být po dohodě definitivní.

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odesláno

... ty Zenithy jsou na živo fakt bomba!

Kdyby byly v manuálu tak prodávám auto:P

Taky se mi zdaly dokonaly, ale pred 2 lety jsem je byl kdesi obhlidnout nazivo a nebylo to ono. Teda pekny jsou, to jo, ale neco jim (pro me) chybelo.

Odesláno

pro me jim chybi datumovka a centralni vterinovka. Pak bych byly dokonale. takhle to jsou zatim asi nejlepsi, co jsem nasel. Asi na svete nejsou, ktere by byly presne ony.

• po měsíci...
Odesláno

Přátelé,

tak mám už asi jasno. Byl jsem si dneska zkoušet Omegy prestige coaxial a schodou okolností jsem si vyzkošel i Zenith Ultra thin. To je něco nesrovnatelného. Mají nádherné pouzdro, přesně takové jaké chci. Cifr stříbrný s plastickými indexy. No prostě bomba. Musím došetřit a koupím si ty.

Tedy díky za návrhy a porady!

Až je budu mít doma, podělím se tu alespoň o fotky.

P.S. kouknětě na to.

Vím, že to není už aktuální a že jsi vybral Hamiltony, ale v sobotu jsem viděl ty Zenith naživo a jsou prostě nádherný. Až Tě Intra-maticy přestanou bavit a budeš chtít jít zas o nějaký level výše, tak se k nim vrať :-D

Já se za sebe utvrdil v tom, že pokud někdy oblekovky, byly by to s nějvětší pravděpodobností JLC Reverso Ultra Thin Tribute to 1931. Měl jsem možnost je taky prohlédnout a jsou to neskutečný hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...