falkkon Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2007 Jo jo máš recht,nepotřebuju několikery hodinky,stačí jedny,ale musí být good. Teraz si ma fakt pobavil, tieto isté reči som mal pred necelým rokom a teraz som ľahší aspoň o 50 litrov, fakt zábava Pokud neposlechneš a budeš se dál zdržovat na chronomagu,tak si za čas řekneš,jak jsem mohl říct takový blábol! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2007 by mne zajímalo,jestli tady na Chronomagu je někdo,kdo má opravdu jen jedny hodinky,neplánuje kupovat jiné a chodí sem jen tak...??? Mno, to budu asi já. Mechaniky mám jen jedny (ale pořádný), neplánuji další kupovat a chodím sem jen tak :-) sám voják v poli...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Dušín Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2007 Jo jo máš recht,nepotřebuju několikery hodinky,stačí jedny,ale musí být good. Teraz si ma fakt pobavil, tieto isté reči som mal pred necelým rokom a teraz som ľahší aspoň o 50 litrov, fakt zábava by mne zajímalo,jestli tady na Chronomagu je někdo,kdo má opravdu jen jedny hodinky,neplánuje kupovat jiné a chodí sem jen tak...??? Například já žádné nepotřebuji. Já určuji čas podle polohy slunce na obloze. Za hodinky je zbytečné utrácet peníze, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2007 Teraz si ma fakt pobavil, tieto isté reči som mal pred necelým rokom a teraz som ľahší aspoň o 50 litrov, fakt zábava by mne zajímalo,jestli tady na Chronomagu je někdo,kdo má opravdu jen jedny hodinky,neplánuje kupovat jiné a chodí sem jen tak...??? Například já žádné nepotřebuji. Já určuji čas podle polohy slunce na obloze. Za hodinky je zbytečné utrácet peníze, že? jj,to jsem viděl ve filmu Krokodýl Dundee . Tam se taky napřed mrknul na hodinky a pak znalecky zkoumal polohu slunce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2007 Já sem chodím jen tak. Jen tak koupím občas koupím hodinky co se mi líbí. Přece je nenechám ňákýmu joudovi. Vždyť boty taky máme podle účelu, počasí, sezony atd. No a s hodinkama to je stejný. Třeba Casia G-shock = gumáky To Vick: Ty to ještě nevíš, ale podvědomě toužíš po krásnejch novejch automatech zvučný značky. Jinak bys tu nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Odesláno 6. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2007 No jasně,nějaké koupím.Pochybuju,že ty moje někdo zpraví,tak už se rozhlížím.Ale je jasné,že ikdyž jsem se dostal na chronomag,tak nemám v úmyslu kupovat hodinky každý půlrok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2007 Teraz si ma fakt pobavil, tieto isté reči som mal pred necelým rokom a teraz som ľahší aspoň o 50 litrov, fakt zábava by mne zajímalo,jestli tady na Chronomagu je někdo,kdo má opravdu jen jedny hodinky,neplánuje kupovat jiné a chodí sem jen tak...??? Například já žádné nepotřebuji. Já určuji čas podle polohy slunce na obloze. Za hodinky je zbytečné utrácet peníze, že? A já si myslel,že Mirek Dušín nelže. =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2007 to VICK: jóó kdyby jen každý půlrok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2007 nemám v úmyslu kupovat hodinky každý půlrok. Ale máš. Jenom to ještě nevíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2007 to VICK: jóó kdyby jen každý půlrok... Já to nechtěl říkat nahlas. On by se nám nový pacient mohl vyplašit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Odesláno 7. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2007 Jo tak pacient.Hrome to jsem netušil,že toto fórum je tak návykové :)Tak to se mám na co těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 teda...asi mne tu budete mít za úchyla,ale čím dál víc se "láskuju" do hranatých,kombinovaných "qarcek" od Casia.....tyhle mne opravdu berou........ http://www.kuphodinky.cz/detail.php?number=fkt-100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 No pojmenoval jse se trefně sám, ale když to nikomu neškodí Mě se zdají trochu OUT ........a ta cena.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 No pojmenoval jse se trefně sám, ale když to nikomu neškodí Mě se zdají trochu OUT ........a ta cena.... Pokud jsem to pochopil správně,tak cena je 690kč-to není tak hrozný =D.Na webu mají napsáno cena 3680Kč,internetová sleva 2990Kč.Ať počítám jak chci tak mi vychází 690kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 No pojmenoval jse se trefně sám, ale když to nikomu neškodí Mě se zdají trochu OUT ........a ta cena.... už mám doma dvoje podobné....prostě...tenhle typ hodinek od Casia mne dostává....se stydím.....ale jinak jsem opravdu neškodnej.....okolí....tedy...pokud jsou základní potřeby uspokojeny..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2007 teda...asi mne tu budete mít za úchyla,ale čím dál víc se "láskuju" do hranatých,kombinovaných "qarcek" od Casia.....tyhle mne opravdu berou........ http://www.kuphodinky.cz/detail.php?number=fkt-100 NEMÁM SLOV, JSEM UNEŠEN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Odesláno 17. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2007 Tak jsem si vybral nový kousek.Už jen číst to všechno tady je návykové.Zvolil jsem Wave Ceptor WVQ-550DE-2Aver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel R. Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2007 Tak jsem si vybral nový kousek.Už jen číst to všechno tady je návykové.Zvolil jsem Wave Ceptor WVQ-550DE-2Aver To si nekupuj, za tu cenu dostaneš jiné a lepší hodinky... Mimo to jednu "dobrou" zkušenost s Casio už máš, zkus jinou značku a mysli na to, že takové hodinky půjdou i několik let po Tvé smrti a to bych třeba já osobně nesnesl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 Tak jsem si vybral nový kousek.Už jen číst to všechno tady je návykové.Zvolil jsem Wave Ceptor WVQ-550DE-2Aver To si nekupuj, za tu cenu dostaneš jiné a lepší hodinky... Mimo to jednu "dobrou" zkušenost s Casio už máš, zkus jinou značku a mysli na to, že takové hodinky půjdou i několik let po Tvé smrti a to bych třeba já osobně nesnesl :-) takové hodinky půjdou i několik let po Tvé smrti a to bych třeba já osobně nesnesl - souhlas - taky chci aby moje hodinky dotikaly se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.M.hodinar Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 To vick: než začneš utrácet, ještě mrkni sem: opravdu zajímavé ceny. http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=4818 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se