Jeronimo Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 před 7 hodinami, Já ml. napsal: To je stejný jako když, se synátor ráno půl hodiny češe, aby vypadal neučesaně... Ale jestli dostanu odvahu, tak jí dám pár měsíců na stavbě a ono to půjde... Na stavbě jsem měl Red Wingy Iron Ranger a dobrý Křivák bývá dost často z hovězí kůže a s tou můžeš klidně skočit pod vlak, ale u kozinky by to bylo něco jako koza dojí krev
sido Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 tak hlásim, že mě taky dnes dorazila. Vše OK, jen mě přijde že je nějaká krátká, hlavně na zádech, přes hrudník atd je OK... na mých 182cm 70kg se zdá prostě krátká, tak sem z toho lehce rozladěný....
Jeronimo Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Ona má být na zádech kratší víc. Je to bunda pouze do pasu. I když na velikost 40 je 182 cm asi dost. Nedokážu takto posoudit. Udělej fotku a pošli ji Alimu jestli je to tak v pořádku nebo ne, případně ať ti bundu vymění. Doma mám fotky paragánů jak cvičí. Když dají ruce nahoru, tak už je bunda nad pasem. Večer ji sem hodím. SZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 před 18 hodinami, Jeronimo napsal: Návod, když se ti nechce čekat patnáct let na patinu: To je stejný fejk jak umělý dudy.. před 5 minutami, Jeronimo napsal: Ona má být na zádech kratší víc. Je to bunda pouze do pasu. I když na velikost 40 je 182 cm asi dost. Nedokážu takto posoudit. Udělej fotku a pošli ji Alimu jestli je to tak v pořádku nebo ne, případně ať ti bundu vymění. Doma mám fotky paragánů jak cvičí. Když dají ruce nahoru, tak už je bunda nad pasem. Večer ji sem hodím. SZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bunda dobrá, ale co ta punčoche na lebeni? Chystáš se vykrástpoštu či co?
Jeronimo Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 před 7 minutami, kdojinej napsal: To je stejný fejk jak umělý dudy.. Bunda dobrá, ale co ta punčoche na lebeni? Chystáš se vykrástpoštu či co? Já, že dostanu pojeb za rozgajdaný svetřík a dostanu ho za klobouk. Já ji tak patinovat určitě nebudu...
sido Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 před 55 minutami, Jeronimo napsal: Ona má být na zádech kratší víc. Je to bunda pouze do pasu. I když na velikost 40 je 182 cm asi dost. Nedokážu takto posoudit. Udělej fotku a pošli ji Alimu jestli je to tak v pořádku nebo ne, případně ať ti bundu vymění. Doma mám fotky paragánů jak cvičí. Když dají ruce nahoru, tak už je bunda nad pasem. Večer ji sem hodím. SZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ok až se k ni dostanu vyfotim, pošlu, díky
Jeronimo Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Ruce nahoře. Kde jsou konce rukávů a kde pas. Prostě dokonalá bunda to není. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Před hodinou, Jeronimo napsal: Já, že dostanu pojeb za rozgajdaný svetřík a dostanu ho za klobouk. Já ji tak patinovat určitě nebudu... Prej klobouk... se podivej do Xenomorfova vlakna jak vypadá klobouk..
Jeronimo Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 před 1 minutou, kdojinej napsal: Prej klobouk... se podivej do Xenomorfova vlakna jak vypadá klobouk.. Aha, tam jsem ještě nebyl Teď potřebuji řešit nějaké selvedge denim, druhé red wingy a pak přijde na řadu klobouk.
Chosef76 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Mno, kurva ! Sent from my iPhone using Tapatalk
Chosef76 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Aha, tam jsem ještě nebyl Teď potřebuji řešit nějaké selvedge denim, druhé red wingy a pak přijde na řadu klobouk. Až budeš mí cestu kolem Ecco, tak je odzkoušej. Mám je asi 3 týdny a jsem nadšený. RW klasika, ale tady chybí to krvavé období. Prostě "bačkůrky" hned od začátku. A teď za pěknou cenu. https://cz.ecco.com/cs-CZ/product/5643270926/ECCO-STAKER-M?_gl=1*1dvh4eq*_up*MQ..&gclid=EAIaIQobChMIsbiw8_GChAMVkZtQBh0OqAG3EAAYASAAEgKimvD_BwE&gclsrc=aw.dsSent from my iPhone using Tapatalk
Jeronimo Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 před 5 minutami, Chosef76 napsal: Až budeš mí cestu kolem Ecco, tak je odzkoušej. Mám je asi 3 týdny a jsem nadšený. RW klasika, ale tady chybí to krvavé období. Prostě "bačkůrky" hned od začátku. A teď za pěknou cenu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://cz.ecco.com/cs-CZ/product/5643270926/ECCO-STAKER-M?_gl=1*1dvh4eq*_up*MQ..&gclid=EAIaIQobChMIsbiw8_GChAMVkZtQBh0OqAG3EAAYASAAEgKimvD_BwE&gclsrc=aw.ds Zajímavé, já bych asi rád Moc Toe, nějakou tmavší nebo černou barvičku.
Chosef76 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Zajímavé, já bych asi rád Moc Toe, nějakou tmavší nebo černou barvičku. Jinak ta A2 letecká bunda z koniny je fakt krásná, už nad ní přemýšlím. Jen mě odrazuje, že ji prostě neodzkouším. Vůbec netuším, jestli dokážu objednat správnou velikost...
ivan_989 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 před 2 hodinami, Chosef76 napsal: Až budeš mí cestu kolem Ecco, tak je odzkoušej. Diky moc za tip. Úplne som na Ecco zabudol. Mam jedny zimné a fakt sú pohodlné. A teraz je šanca mat pohodlné RWlike boty (RW som doteraz ignoroval , nie som SM)
Jeronimo Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 před 10 minutami, Chosef76 napsal: Jinak ta A2 letecká bunda z koniny je fakt krásná, už nad ní přemýšlím. Jen mě odrazuje, že ji prostě neodzkouším. Vůbec netuším, jestli dokážu objednat správnou velikost... Je to těžké. Navíc každému vyhovuje něco jiného. Ta bunda se dá nosit volněji, na svetr nebo jak je dnes víc trend na tělo jen na tričku nebo košili. Tento žaponec má 174cm/70kg Asi od 11 minuty postupně zkouší velkost 36 až 42 a ke každé má komentář jak se cítí.
Chosef76 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Je to těžké. Navíc každému vyhovuje něco jiného. Ta bunda se dá nosit volněji, na svetr nebo jak je dnes víc trend na tělo jen na tričku nebo košili. Tento žaponec má 174cm/70kg Asi od 11 minuty postupně zkouší velkost 36 až 42 a ke každé má komentář jak se cítí. Přesně. Tohle bych určitě nosil na triko. Koženou bundu v zimě nenosím. Moc nehřeje a pak voda. Na tělo to vypadá lépe. Popřemýšlím...Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeronimo Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 před 4 minutami, Chosef76 napsal: Přesně. Tohle bych určitě nosil na triko. Koženou bundu v zimě nenosím. Moc nehřeje a pak voda. Na tělo to vypadá lépe. Popřemýšlím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jasné.. Tady je ještě jedna evropská záležitost z Dánska co prodává repro letecké bundy, ale údajně šijou také v Asii. Navíc oproti originálům tam nějaké rozdíly budou. https://www.avileather.com/
Jeronimo Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Rocker Ozzy místo Křiváku pilotku G-1
Zlý Jabko Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 před 16 hodinami, Jeronimo napsal: Ruce nahoře. Kde jsou konce rukávů a kde pas. Prostě dokonalá bunda to není. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady to má docela spojitost s tím, že se kalhoty šily právě s vysokým pasem až k pupku, ne?
Jeronimo Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 před 1 hodinou, Zlý Jabko napsal: Tady to má docela spojitost s tím, že se kalhoty šily právě s vysokým pasem až k pupku, ne? Takové kalhoty nenosím, ale může být.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se