VintageLover Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Teda Davide... Zase mám o čem přemýšlet, ty Carrery jsou bezvadné... už k tomu chybí jen tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SedliPavel Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 wow, super renovace Arnie-seiko, hluboce smekám, krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rammi Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Neuvěřitelné... všechny 3 kousky jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Díky všem za ohlasy.A protože mě celý ten proces oživování hodinek neskutečně baví, pořídil jsem si další kousek.Co to bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 co to bude netuším,ale Tvoje 3 předchozí renovace fakt stojí za to.....radost se dívat a číst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 to ja vim co to je. tlacitka za levno se shani hrozne blbe a za draho to umi kazdej...jaky mas cifernik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Tak u tebe jsem nepochyboval. :-)Šedý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 kde jsi je "nasel" ? sklicko je mineralni. tloustka 3mm . shanel jsem ho pred cca r rokama a nebyl s tim problem. jak je na tom lunetam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Jsou odsud z fora. Bohužel ve stavu klinické smrti. Strojek má natvrdo nýtovaný můstky, dva nýty jsou durch ciferník, plus další srandičkyBude se resuscitovat, doufám že se tak za půl roku pochlubím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 (upraveno) Máš můj obdiv. Ty Autavie jsou super. Upraveno 11. září 2013 uživatelem Matiniela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Měl jsem nedávno možnost sáhnout si na Financovi Carrery i Autavie. Nevěřícně jsem si hodinky prohlížel a hledal nějakou chybičku, nenašel jsem. Nezbývá, než se těšit na další pokračování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Prošel jsem si paměťovku ve foťáku a narazil na důkazy mého Seiko bastlícího období :-) variace na téma SKX007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Další na téma Seiko SNZH, FFF cifry jsem měl snad všechny provedení, myslím že jsem jich poskládal celkem 7. Black Bay Mod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Původní a předělaný, jeden cifr byl navíc chyběly hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Dvě záchrany ze stavu klinické smrti:SKX 031, komplet GO, přetěsnění, nový ciferník, ručky, safír s AR, vložka lunety, šroubovaný Oyster tah Seiko 6309, nový strojek, safír s AR, přetěsnění, vložka lunety, cifr, ručky, kaučuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 (upraveno) Aktuálně mám už jen jedny Seiko - SKX031, v naprosto původním stavu, včetně plechovýho chrastícího tahu.V nejbližší době bych rád pořídil ještě dva kousky, ale tunit se už nebude. Max. pokusy s tahem :-) Upraveno 27. září 2013 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Tieto posledne vyzeraju super. Tusim ich nutne potrebujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 (upraveno) za "anadigi" Seika klobouk dolů...jak Tobě za chuť do té renovace jít, tak hodináři za výsledek...btw kdo si všiml, že Arnie hodinky nosí naopak? že by proto aby jeho terče viděly v kolik to dostaly? Upraveno 30. září 2013 uživatelem lukis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Tieto posledne vyzeraju super. Tusim ich nutne potrebujem Díky, ty poslední jsou MM300, SBDX001. Doufám, že se ke mně ještě jednou a natrvalo vrátí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 masakr:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se