Honza.manta Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Hezký brajtle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Pěkný kousek, o to víc je cennější, že jsou původní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Pár fotek DSCN61711.JPG DSCN61721.JPG DSCN61751.JPGneskutečná paráda a provedení renovace, řekl bych, více než citlivé a precizní! Velká gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 nadhera!!!dal si jim zase zivot, to je naprosto magicky:) Pár fotek DSCN61711.JPG DSCN61721.JPG DSCN61751.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnokiax Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 ked by to niekoho nebavilo tak to sa neda robit. viem to podla seba co je to zhanat nahradne diele. pekne vysledky!gratulujem k zachranenym hodinkam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Díky všem, z těch Béček jsem pořád nadšený. Ale taky už se těším na dokončení dalších projektůShánění dílů není to nejhorší, to mě baví. Nejhorší je, že si nemůžu nechat všechny a občas musím něco pustit do světa, aby bylo na další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Moc pěkné Breitle...! Breitling se nám od té doby posunul dost jinam a myslím, že tak pěkné hodinky už nedělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 A mame tu dalsi znovuzrozeni. Autavie 112.603, rok 1985, tenhle model se vyrabel jen jeden rok. Dostal jsem se k nim pres znamyho, hodinky byly utopeny, poskozeny cifernik, nefunkcni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 A mame tu dalsi znovuzrozeni. Autavie 112.603, rok 1985, tenhle model se vyrabel jen jeden rok.Dostal jsem se k nim pres znamyho, hodinky byly utopeny, poskozeny cifernik, nefunkcni.Tyjo, ty jsou slibný!! Nahoď foto bez odlesku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Dnešní foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Paráda, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 JOOOOOOOOOO tak ty jsou opravdu super!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Díky, čekání se vyplatilo. Pro srovnání přidám původní ciferník, vevnitř hodinek to vypadalo stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Pecka! btw. jak já se těším na ten sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Moc pěkná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Krása Davide, tyto se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Super mogul special! Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Prohrábnul jsem kartu ve foťáku a našel ještě pár obrázků z doby pořízení. Ciferník je nový, kupoval jsem ho za nekřesťanský peníze jako NOS z Rakouska.Hodináře, který odvedl naprosto dokonalou práci, netřeba představovat. Jirko děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Jak vypadal strojek,fotku nemáš?Zajímalo by mne jaké stopy na něm zanechalo to utopení a co všechno jsi musel měnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se