financ Odesláno 14. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Nezbývá mi nic jiného, než opět gratulovat ke krásnému kousku. Díkyfinanci, seš prostě pacient! Já vím a tohle je nejlepší léčba. Nic jinýho nezabírá ale spravnej pacient! Jsou nadherne! S opravou Ti urcite poradi Pirx(snad se nebude zlobit,ze ho tady jmenuju). PS: Co jsem vyhral? Gesendet von meinem GT-I9100 mit TapatalkNa Pirxe mám políčeno, už jsem si stáhnul servisní manuály. Vyhrals pochvalu před nastartovanou Zastavou. Tu nemam, tak to bude Shade :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Tý voe, Financi jsi střelec. Tomu se říká vášeň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Dekuji, nemusis spechat,jestli jsi kvuli me pochvale poridis zastavu ( a dokazes ji nastartovat ), tak si rad pockam. Zkusis prosim udelat foto na ruce spolu s carerama a Autaviama- zajimali by me takove jedinecne porovnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Tady je srovnávací foto s Moonama a Autaviema, jiný chrona teď doma nemám.Speedsoniky mají největší průměr, ale díky nižší výšce pouzdra jsou na ruce příjemnější než Autavie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Moony jako drobek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Moony jsou drobek,fakt nádherné kousky,že já sem lezu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Tady je srovnávací foto s Moonama a Autaviema, jiný chrona teď doma nemám.Speedsoniky mají největší průměr, ale díky nižší výšce pouzdra jsou na ruce příjemnější než Autavie Díky! Netušil jsem, že Autavie budou vedle nich působit vedle nich tak "malé". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Ony nejsou malý, záleží na úhlu. Speedsoniky mají větší průměr, na ruce působí menší. Je to i díky tvaru pouzdra. Autavie jsou kus materiálu a luneta z nich dělá takový malý tank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 To je pecka trojka... Nutně potřebuju taky speedsonic:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Nějak jsem minul tohle vlákno,sám se divim,jak je to možný a ono se to tu hemží samou parádou.Oslovuje mě to nějak stále víc a víc i ve srovnání s dnešní produkcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Ty Speedsoniky jsou suprové a má je u nás dost málo lidí, naproti tomu Autavií je u nás dost, protože je bylo možné právě v roce 1985 koupit. Má to ale tu nevýhodu, že když už je někdo měl, tak je nosil a nosil.... Takže jsou dost často ve vyžilém stavy, ale ty Tvoje jsou velmi zachovalé, tak je chovej, jako oko v hlavě, přeci jen to není obyčejný nerez, který se dá leštit.... Gratulace ke všem kráskám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Financi to co tady předvádíš je naprostá pecka!Jsem rád že jsme se krátce poznali osobně, vůbec by mě nenapadlo jakej jsi borec!Prostě jsi obrovskej přínos pro forum a držím palce do dalších projektů.Těším se na další příběhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 To je pecka trojka... Nutně potřebuju taky speedsonic:-)Začínám nutně potřebovat nějaký Omega Mark, nejlíp 4,5 a hádej kdo za to může. Ty Speedsoniky jsou suprové a má je u nás dost málo lidí, naproti tomu Autavií je u nás dost, protože je bylo možné právě v roce 1985 koupit. Má to ale tu nevýhodu, že když už je někdo měl, tak je nosil a nosil.... Takže jsou dost často ve vyžilém stavy, ale ty Tvoje jsou velmi zachovalé, tak je chovej, jako oko v hlavě, přeci jen to není obyčejný nerez, který se dá leštit.... Gratulace ke všem kráskám!Mischo díky, Autavie taky na začátku vypadaly podstatně hůř, ty pocházejí z ČR a původní majitel si je užíval do mrtě. Speedsoniky připluly zpoza velký louže Financi to co tady předvádíš je naprostá pecka!Jsem rád že jsme se krátce poznali osobně, vůbec by mě nenapadlo jakej jsi borec!Prostě jsi obrovskej přínos pro forum a držím palce do dalších projektů.Těším se na další příběhy To už je hodně dávno, naše setkání, to jsem byl ještě chronomládě. Ale už to doutnalo :-)Další příběhy budou, časem. Teď chci hlavně dotáhnout rozdělaný záležitosti, se to rozmnožilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Neskutečné ladičky - musím se přeorientovat a koupit něco podobného... Na víkend jsem byl pryč a teď toto... Masakr!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Financ - máš to moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Neskutečné ladičky - musím se přeorientovat a koupit něco podobného... Na víkend jsem byl pryč a teď toto... Masakr!!!Mohls mít Londžíny Financ - máš to moc pěkný! díky moc, snažim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Ty Speedsoniky jsou fakt pecka, s Autaviema a Moonama skvělá trojka zajímavých hodinek. Smekám klobouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Ty Speedsoniky jsou fakt pecka, s Autaviema a Moonama skvělá trojka zajímavých hodinek. Smekám klobouk Ono jich je víc, jsem trošku promiskuitnější, trojka je málo. Zkouška stojánků před zabalením hodinek do sejfu. Ty stojánky jsou na Primky, tohle nikde vystavovat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Moc pěkná pětka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Tojo, prekvapilo me jaky je tenhle model autavii tank proti manualu s 7734, jsou na ruce fakt citit. Ty sonic jsou pekny, gratulace.Ony nejsou malý, záleží na úhlu. Speedsoniky mají větší průměr, na ruce působí menší. Je to i díky tvaru pouzdra. Autavie jsou kus materiálu a luneta z nich dělá takový malý tank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se