Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vzduchovky...

Obrázky mi to stále neberie.Škoda...

To teda je velka skoda. Zkus format JPG a velikost do 2MB a rozliseni max. 1000 pixelu. Nebo mi to posli do mejlu a ja ti to sem dam. Sbirku vzduchovek proste musim videt.

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pre:cody:no ja ich ani tak nezbieram,hoci po niekoľkých ešte túžim:wallbash: ,ale viacmenej si z nich rád zastrieľam:raygun: .Moja zbierka nestojí za veľa,ale pozri sa na odkaz,môj kamarát ich má viac...

http://www.risopepi....kcia=1&album=13

No ty kokso vzduchovkovej stromeček to je brutální,to by mě asi vykopali ale je jich požehnaně :crying_anim02:

Odesláno

Tak to je mazec! Ja se taky pomalu a jiste vracim do detskych let:-) Ze vzduchovkou nebo airsoftkou si vyhraju vic a lip nez s ostrou.

• po měsíci...
Odesláno

Ja mam rad umenie a tak ho zbieram. Hlavne graficke listy, prevazne A. Brunovskeho a jeho ziakov.

Chcel by som zabrusit aj do slovenskej skupiny Galandovci, ale ta je financne niekde inde ako ja.

A este mam rad starozitny nabytok, momentalne sa mi najviac paci Art deco, aj ked prave z tohto stylu

nemam nic, ale buduci vyber zameriavam prave na tento sloh.

Odesláno

Tak já sbírám staré Verneovky a navíc kompletuji celou dobrodružnou edici knih KOD, takový ty se čtyřma proužkama na hřbetě co vycházely za komoušů, je jich celkem 287 a ještě mi jich chybí 42 :-) Takže kdyby jste někdo měl doma ve skříni nějaké Verneovky, tak neváhejte napsat na haluzapictures@seznam.cz . Za dobré kusy velmi dobře zaplatím! :-)

Odesláno

Verneovky mám, ale ty nedám. Mám však i hodně KOD a ty bych Ti mohl podle seznamu, pokud mi ho napíšeš do SZ třeba zkontrolovat, až se stavím u mámy. Za zachovalost neručím, už jsem je dlouho neměl v ruce, ale zase by to bylo pouze za poštovný. Synek už je dospělej, je samej počítač a knih v ruce za život moc neměl, takže by mu asi nechyběly a pro případná vnoučata nechám ty verneovky. Pokud mi je teda nevomlátěj o hlavu.

Odesláno

Zajímavé téma. Takže i já přispěju kapkou do mlýna. Já kromě hodinek a nožů, které sice nesbírám, ale patří to mezi záliby sbírám časopisy Architektura čsr a také knihy zabývajicí se panelovou výstavbou v československé republice. A dá se říct, že paneláky jsou moje velká záliba. Rád na ně koukám, rád se projíždím po sídlištich a dokonce mám i jeden panelák vytetovaný na noze. Takže asi tak ))

Odesláno

Sbírám plastikové modely letadel v měřítku 1/72 a občas i něco postavím...no prostě pacoš, jak sviňa - skoro jako hodinky :)

Odesláno

Já začal asi před dvěma lety sbírat stříbrné pamětní mince ČNB, takže nic starého jako R-U.

Sbírám standard i Proof. Už jsem tu zahlédl pár lidí, co se o tom zmínili :)

Jednou jsem myslím i vyhrabal nějakou diskuzi, kde jeden zdejší člen psal, že jeden z autorů mincí je jeho kamarád, že by mohl podepsat certifikát... to mě hodně zaujalo, od toho autora jsem měl myslím 2 mince :rolleyes:

Odesláno

Zajímavé téma. Takže i já přispěju kapkou do mlýna. Já kromě hodinek a nožů, které sice nesbírám, ale patří to mezi záliby sbírám časopisy Architektura čsr a také knihy zabývajicí se panelovou výstavbou v československé republice. A dá se říct, že paneláky jsou moje velká záliba. Rád na ně koukám, rád se projíždím po sídlištich a dokonce mám i jeden panelák vytetovaný na noze. Takže asi tak ))

Tak se přijeď podívat k nám do Mostu, to něco zažiješ!!!smile_anim.gif

Odesláno

Já začal asi před dvěma lety sbírat stříbrné pamětní mince ČNB, takže nic starého jako R-U.

Sbírám standard i Proof. Už jsem tu zahlédl pár lidí, co se o tom zmínili :)

Jednou jsem myslím i vyhrabal nějakou diskuzi, kde jeden zdejší člen psal, že jeden z autorů mincí je jeho kamarád, že by mohl podepsat certifikát... to mě hodně zaujalo, od toho autora jsem měl myslím 2 mince :rolleyes:

Jo, pár mejch známejch jsou autory. A já Ti jich taky pár podepíšu, když bude zájem. Sběratelství se musí podporovat :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Já sbírám následující předměty :

hodinky, plnící pera, nože, dýmky, obrazy a grafiky......a hlavně peníze :)

• po měsících...
  • Po roku...
Odesláno

Je třeba oživit tohle usnuté krásné vlákno.

Měl jsem zde několikaletou pauzu vyplňovanou sběratelstvím všeho druhu a zajímalo by mě co sbírají místní chronomaniaci a věřím, že by to mohlo být zajímavé i z hlediska burzy nápadů či výměn.

Já si splnil sen a udělal pořádnou knihovnu, kromě starých verneovek a dobrodružné prvorepublikové literatury, jsem zabrousil i k foto knihám s geniálním Josefem Sudkem a 3D papírovým skvostům od Vojtěcha Kubašty, které v dnešním světle techno doby stále udivují svou technickou dokonalostí.

Jako Burianův obdivovatel jsem kromě celé pleády knih sehnal několik krásných věcí od kvaší po pérovky a tohle asi bude už stále mojí vášní.

post-445-0-08044200-1425325047_thumb.jpg

Odesláno

to je krásná knihovna... :clap:

no já knihy nesbírám, předmět zájmu je poněkud menší a popsaný je jen trochu, CPU a zajímavé čipy z výpočetní techniky včetně pamětí a speciálních zařízení. Může se to mnoha lidem i zde na chronoforu klidně povalovat v šuplíku, třeba, a u mnoha stejně jako primky jeden kus je nic. Komu by taková věc jako je starý a nepoužitelný procesor překáželo nebo zabíralo šuplík místo hodinek, klidně mi to může přenechat. Lidský vděk je příjemná stránku klidu duše.  :notworthy:

Pokoušel jsem se i tady, s Rootem, aby mi ten starý CPU od chronomagu přenechal, ale nějak to nedopadlo. Třeba to takto bude lepší. Děkuji za další info v SZ.

**

post-18915-0-25486600-1425389159.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...