Horhe Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Docela zajímavej počin od LACO - Abacus, kterej bych si teda určitě nekoupil. Hodinky nemaj jedinou ručku, čas ukazuje kulička pohybující se po ciferníku, zřejmě tahaná nějakym magnetem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Tak ty jsou děsivý , celkově nemám rád jednoručky kvůli nemožnosti určit minuty a toto je ještě mnohem horší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 No i ty produktový fotky jsou otřesný. Asi dopředu nepočítaj s velkejma prodejema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Co udělají, když s němi někde majitel ťuke? Kulička se odkutálí a potom zase přilepí na místo??? A odečet času bude potřebovat slušnej cvik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Připomínaj mě tu hru, kterou jsem hrál jako dítě - kuličky nahnat do jamky na druhou stranu , hurá, otočit a hrát znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Přesně to mě napadlo, že se s tím dá nějakou chvilku vydržet v čekárně u doktora. nebo půjčit děckovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 To se mne na nich prave libi. Kulicka se vzdycky chytne zpatky na magnet. Tz. na otazku kolik je hodin ukazes kutalejici se kulicku. Clovek vubec.nebude.chapat, ty mezitim opatrne pootocis a tam, kde se kulicka chytne na magnet poznas kolik je. Fakt genialni napad... V 4. 10. 2012 v 12:45, funf5 napsal: Co udělají, když s němi někde majitel ťuke? Kulička se odkutálí a potom zase přilepí na místo??? A odečet času bude potřebovat slušnej cvik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 V 16. 10. 2012 v 14:02, uff napsal: To se mne na nich prave libi. Kulicka se vzdycky chytne zpatky na magnet. Tz. na otazku kolik je hodin ukazes kutalejici se kulicku. Clovek vubec.nebude.chapat, ty mezitim opatrne pootocis a tam, kde se kulicka chytne na magnet poznas kolik je. Fakt genialni napad... Tak si to kup, ale budeš asi jedinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Jé to je paráda, vůbec jsem si toho tady nevšiml. Moc se mi to líbí, pro chvíle volna úplně bezva a ještě bych uvedl okolí do rozpaků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Potřebuju číslo na Chocholouška,mám snad vlčí mlhu.Jaký ptákoviny člověk ještě nevymyslí...To bude asi pro děti aby jim to ve škole utíkalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Tak ono tu jde spíše o kuriozitu. Ani ta cena není nějak přemrštěná žejo.. ale jako taky bych si to nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Ono ak by tuto verziu vybavili dvoma drazkami:tak by to bola ina frajerina.... (a v baleni za kilo nahradnych guliciek asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 ono ruku na srdce, hodinku uz jsou stejne prezitek, jde o doplnek a maserku u drazsich modelu, cas mas stejne porad pred ocima na mobilu, takze jako doplnek proc ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Mate uz je nekdo? Koukal jsem, ze uz je maji na chronoshopu a zajimala by me prakticka zkusenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borin7 Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 No ty asi nebudou moc prakticke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Tak tohle asi ne a co hodinky, kde čas bude ukazovat bublinka? To by byl, ale pořádně tvrdej oříšek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 V 9. 5. 2013 v 9:17, GSIA79 napsal: Tak tohle asi ne a co hodinky, kde čas bude ukazovat bublinka? To by byl, ale pořádně tvrdej oříšek!Bublinka přímo né, ale kapalinu už umíme. Je to teda trochu jiná liga než kulička s magnetem od Laco.http://www.youtube.com/watch?v=6zn1fTtbp84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 DPDLE... Horhe máš pravdu, tyhle jsou o něco propracovanější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se