Přejít na obsah

Sbírka pro pozůstalé

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník ?po
Odesláno

Je pietní platit kamarádovi pohřeb? Zna tady nekdo gillovu rodinu? Bez koordinace nema smysl premyslet o placeni pohrebneho...

Chci tim říct, ze sbirka je skvely napad, ale na pohreb?! Nebudou potreba penize jinde?!

proto jsem to dal do závorek = ať s tím naloží samozřejmě po svém aneb než se něco vybere, tak už "pohřebné" bude neaktuální

Odesláno

proto jsem to dal do závorek = ať s tím naloží samozřejmě po svém aneb než se něco vybere, tak už "pohřebné" bude neaktuální

Tak v tom případe to vidim stejne. Děkuji

Odesláno

No, myslim, ze kdo v posledni dobe resil pohreb a neni zrovna prachac, zrovna o tuhle platbu nestoji. Co vim, tak dostanes fakturu na 20-30t a zaplat. Navic mi to prijde i vhodne. Co jineho platit kamaradovi po smrti? Slozenky? Proto by to mel uchopit (decentne) ten kdo zna Honzovo rodinu. Ale chapu, co clovek to jiny nazor na tyhlety veci.

Odesláno

Přispěju taktéž. Gilia jsem osobně neznal, ale jeho rodiny - zejména pokud pečoval o postižené dítě - je mi líto. Pokud mohu mluvit za sebe, vybrané částce bych žádný účel nepřipisoval. Ať si manželka sama zváží, kde budou peníze nejvíce potřeba. Příp. mohu pomoci ještě i jinak, ale to vyřeším až s někým, kdo se ujme organizace.

Odesláno

Rád se přidám.

Je možné zjistit potřeby rodiny?

Je nás tu spousta co něco umí udělat, zařídit, poradit..

Nejlepší pomoc je platná.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ja se toho ujmu. Zitra bych dal cislo uctu, na ktery posilat penize. Pokud mate nekdo jiny napad nebo nesouhlasite, napiste to sem.

Predstavoval bych si, ze budu prubezne oznamovat nasbiranou castku a k nejakemu datu sbirku uzavreme a predame rodine.

Co vy na to?

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Ja se toho ujmu. Zitra bych dal cislo uctu, na ktery posilat penize. Pokud mate nekdo jiny napad nebo nesouhlasite, napiste to sem.

Predstavoval bych si, ze budu prubezne oznamovat nasbiranou castku a k nejakemu datu sbirku uzavreme a predame rodine.

Co vy na to?

Ano, souhlasím.

Odesláno

Suhlas. Z mojho pohladu najrozumnejsi pristup. Rodina moze peniaze pouzit presne na to, co bude najpotrebnejsie.

Pohrebne by som mozno az tak urgentne neriesil. Rodina sa urcite postara a dostojne uctenie pamiatky. Pripadne problemy a starosti pridu neskor, ked opadne prvotny smutok a zial a zivot sa vrati do reality.

Odesláno

Co vy na to?

Souhlas :smile_anim:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...