HanaHan Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Zdravím, chtěla bych se zeptat, čím by mohlo být způsobené, když strojek v pouzdru jakoby "plave", a co se s tím dá dělat. Kontrolovala jsem to v knize a pouzdro strojek i ciferník by měly typově sedět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Zdravím, chtěla bych se zeptat, čím by mohlo být způsobené, když strojek v pouzdru jakoby "plave", a co se s tím dá dělat. Kontrolovala jsem to v knize a pouzdro strojek i ciferník by měly typově sedět. Dej sem foto hodinek, podle toho lze určit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanaHan Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Tak jsem se k těm fotkám dostala až teď... Nešlo mi to telefonem líp vyfotit, tak snad to bude takhle stačit. Budu ráda za postřehy. Hodinky jdou dobře, ale přecijen asi není úplně ideální, když při každém pohybu "hrknou". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Tam jak Ti chybí ty dva šroubky,má být takový pružný plíšek co tu vůli mezi strojkem a pouzdrem vymezuje a těmi šroubky je zajištěn proti vypadnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanaHan Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Aha. Tak moc děkuju za objasnění! A myslíš, že kdybych si sehnala nějaký vrak, mohla bych použít ten plíšek z toho? A mohla bych to zvládnout i jako naprostý laik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Jednodušší by bylo zajít k hodináři a za pár minut odejdeš s opravenými hodinkami.Je škoda kanibalizovat druhé hodinky,z důvodu takových prkotin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Ty plíšky jsou dva - na každé straně jeden pod šroubkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanaHan Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Dobrá. Moc děkuji za rady. Jsem ráda, že budu mít další hodinky v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Pánové, dnes jsem byl situací přinucen koupit i jedny quartz Primky. Ne a netuším jak se vyndává ,,natahovací hřídel". Nemáte radu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Pánové, dnes jsem byl situací přinucen koupit i jedny quartz Primky. Ne a netuším jak se vyndává ,,natahovací hřídel". Nemáte radu?Prosííím...nikdo neví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Já to ještě nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 (upraveno) Prosííím...nikdo neví?U quartz strojků je většinou takový pidi nápis "PUSH" nebo místo označené šipkou. víc by pomohlo foto strojku, nebo aspoň číslo už jsem to našel, pokud je s datem, Prim používá Ronda 715 Upraveno 24. února 2015 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Bingo- děkuju !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozcos Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 (upraveno) Já bych taky přidal jeden dotaz. Možná to bude častější problém, ale ...mám krásný prim sport II - takový ty "potápěčský" a mezi ciferníkem a armovacím kroužkem je mezera maličká asi půl milimetru, torchu to klepe.. Podle hodináře to bude asi neorigo sklíčkem, keteré nedoléhá. A že to nemá cenu řešit, že to hodinkám nevadí, pokud nejdou do vody..tak bych taky rád slyšel názor tady místních borců Upraveno 25. února 2015 uživatelem rozcos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Když je otevřeš, tak je strojek v takovém kovovém rámečku. Ten má směrem k dýnku tři vymezovací štěrbiny, ty je potřeba malým šroubováčkem opatrně napružit a bude po problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozcos Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 A je to ! , taková maličkost za dvě minuty hotový, a dva hodináři mi říkali, že se s tím nic dělat nedá...dík za radu..budu chodit k hodináři sem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 A je to ! , taková maličkost za dvě minuty hotový, a dva hodináři mi říkali, že se s tím nic dělat nedá...dík za radu..budu chodit k hodináři sem! A hlavně používej vyhledávač a pročti si historii. Tohle se kupříkladu probíralo už mnohokrát a i s fotodokumentací a asi všechny běžné závady u primek. Až si to dostuduješ, tak budeš padesáti procentní primhodinář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteLion Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Dobrý den všem,potřeboval bych poradit. Mám Igeny a nejde mi otočit s lunetou.Čím by to mohlo být a případně jak náročná by byla oprava?Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Dobrý den všem, potřeboval bych poradit. Mám Igeny a nejde mi otočit s lunetou.Čím by to mohlo být a případně jak náročná by byla oprava? Díky za rady.starý Igeny? Pod lunetou bude zatuhlá špína. Opatrně sundat, například pomocí nože a vyčistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteLion Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Jo jo staré Igeny. Musejí se před tím rozebrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se