jencekgs Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Uviděl jsem je tu v inzerátu, a musel jsem je mít, ale na ten inzerát jsem to nestihl. Začalo několikadenní shánění a zjištění že už nové nejdou sehnat. Podal jsem tu inzerát že je koupím a poštěstilo se. Mám z nich obrovskou radost. Tritium je úžasné a začalo mě bavit chodit v noci na malou:smile_anim: .Jsou to mé druhé hodinky co jse tu registrovaný. Fotky nejsou nic moc. Fotit neumím a nikdy před tím mě hodinky nenapadlo fotit:sad01_anim: Celá moje stáj
Quido Morava Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 "láska na první pohled" - to věřím.... tritium forever // gratuluji
hejdik Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Taky jsem je měl ,modré.Jsou to parádní hodinky
jencekgs Odesláno 17. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Zatím mě pořád moc baví. Dokonce jsem mě začalo bavit je i fotit. Asi už pomalu zapadat do zdejší komunity i když nemám žádné mechaniky (zatím)
Daemonultimate Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Zatím mě pořád moc baví. Dokonce jsem mě začalo bavit je i fotit. Asi už pomalu zapadat do zdejší komunity i když nemám žádné mechaniky (zatím) Jestli vydržíš taky budou.Tohle je ale super začátek,at radost vydrží
tmoris Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 s temito trasery v modre jsem tady zacinal a pocitej s tim, ze se ti tento konicek jeste hodne prodrazi uzivej si to!
kuncák7 Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Taky gratuluju, i když, mě víc zaujal ten druhej kousek- Citizeny
jencekgs Odesláno 17. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Děkuji.No mě na se na těch traserech líbí ta jednoduchost. Vždy se mi líbilo chrono, ale teď se to ve mě pere a přemýšlím že bych citizeny vyměnil za nějaké pilotky, ale na druhou stranu to jsou mé první pořádné hodinky.
JaVo1 Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Parádní kousek, ať slouží ke spokojenosti. K těm mechanikám taky jednou dojdeš
jencekgs Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2012 No abych řekl pravdu, tak mě k těm mechanikám z praktického hlestiska nic netáhne.Schválně jsem vyhrabal své úplně první hodinky v životě. Jsou to prim a dostal jsem je od babičky, natáhl jsem je, ale zatím mě to tikání nijak neoslovilo. Tak snad časem.
Ivan Lelák Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Taky gratuluji. Mám modré a přítelkyně stříbrná nechrona. Měl jsem a mám dost hodinek, většinou mechanických, ale prodat tyhle mne nenapadlo, určitě se nevylučue mít společně mechaniky a quartz v Traserech...
jencekgs Odesláno 25. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Ahoj Ivane,já zrovna sedím koukám na ně a přemýšlím nad důvodem, proč jsou supersporty na foru tak oblíbené. V inzerátech vydrží tak 5min a sekce koupím je plná poptávky po Super sportech.Já jsem hodinkový začátečník a vlastně jsem na to fórum přišel díky Tobě když jsi se zmiňoval na BMWGS.Značku traser jsem vůbec neznal, ale jak jsem psal, jak jsem super sporty viděl, musel jsem je mít. U žádných jiných hodinek to takhle necítím. Má otázka teda zní co je na nich tak přitažlevého??
hejdik Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 Má otázka teda zní co je na nich tak přitažlevého?? Řekl bych že to bude jejich osobitým universálním designem.Nadmíru kvalitním zpracováním v dané cenové kategorii.Tritiové osvícení a navíc parametry,které zajišťují dlouhotrvající odolnost,dělají z těhle hodinek prostě výjmečnou záležitost.Sám jsem je měl a tak vím o čem mluvím.Škoda,že se už navyrábí,nebo traser neudělal nějakou adekvátní modifikaci.
lazy Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 Jo, jo. Mám je v chronu už druhým rokem a naprostá spokojenost. Jen originální gumový řemen nic nevydržel, ale co je mám na meshi, nedám na ně dopustit.
jencekgs Odesláno 31. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Tak jsem se asi zbláznil a pořídil jim sourozence. Není v tom nic racionálního, ale mě se ty hodinky prostě moooc líbí. Asi už to se mnou začíná jít z kopce. Jen mě tak napadlo že je tu celkem dost černých a modrých, tak by mě zajímalo kolik je tu stříbrných?? Omlouvám se za kvalitu fotek. Už dnes nebylo světlo. A dvě noční. To tritium je prostě super
hejdik Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Pěkná dvojka.Racionalitu v tom hledat nelze,ta zde prostě žádná není :-)Pěkná dvojka,tak ještě ty modré.
jencekgs Odesláno 31. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2012 No modré jsou k nesehnání. A navíc bych to už doma neobhájil. Už tyto byly složité. Ale jak se mi nelíbily v chronu, tak po nich začínám trochu toužit. No Ty supersporty mě prostě chytly za srdce:smile_anim:
Sedlin Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Minulý týden jsem se sem kvůli Super Sport Chrono zaregistroval a následně se o ně s hejdikem "přetahoval" v aukciNe nadarmo se jmenují super :-) omluvte, prosím, kvalitu fotky. Je pořízená mobilem hejdiku, chytil jsi něco? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se