Quido Morava Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Ja vedel hned v uvodu,ze tady to bude narocnejsi...:-) jo, ten název vlákna vyvolává emoce ;-)
T1000 Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 (upraveno) No v tvojí cenové kategorii přichází v úvahu třeba zde nepopulární značka Ingersoll. Nevím, jestli má s tímto někdo nějaké zkušenosti, ale asi nee. Cena je zhruba kolem těch 7k. Jsou to takové pilotpotápky - viz. obrázek. Další vodotěsné podobné Steinhartům jsou už kolem 10k . Osobně bych to s tou vodotěsností u piotek nehrotil a pořídil bych si nějaké echtovní.Edit - source Upraveno 15. října 2012 uživatelem T1000
Bisan Odesláno 15. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Ty seika mi moc nesedi... Ale ty ingersoll se mi fakt libi nevite nekdo, jestli se daji sehnat v CR?
Quido Morava Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Ty seika mi moc nesedi... Ale ty ingersoll se mi fakt libi nevite nekdo, jestli se daji sehnat v CR? fakt se ti líbí taková slátanina?no co už - proti gustu....
Bisan Odesláno 15. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2012 No neni to uplne ono... ale tak urcite maji i jiny modely, ktery by mi se mi zamlouvaly
Quido Morava Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 No neni to uplne ono... ale tak urcite maji i jiny modely, ktery by mi se mi zamlouvaly být tebou, šel bych do těchto - taky takové potápkové pilotky ale nejsem tebou, takže je tona tobě...
Ondoni Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 (upraveno) No v tvojí cenové kategorii přichází v úvahu třeba zde nepopulární značka Ingersoll. Nevím, jestli má s tímto někdo nějaké zkušenosti, ale asi nee. Cena je zhruba kolem těch 7k. Jsou to takové pilotpotápky - viz. obrázek. Další vodotěsné podobné Steinhartům jsou už kolem 10k . Osobně bych to s tou vodotěsností u piotek nehrotil a pořídil bych si nějaké echtovní.Edit - source soráč, ale musím Edit: Pivoň obecný Kup si nějaké echt pilotky. Já jsem taky na pilotky přešel z potápek, měl jsem obavy, že v nich vlezu do vody, ale nakonec si to nějak podvědomě hlídám.Pokud nepotřebuješ funglovky, tak se značkou Archimede nebo Steinhart se do limitu určitě vlezeš, sem tam se tu něco na prodej objeví. A určitě bych volil manuální nátah, dává to těm hodinkám příjemný punc autenticity Upraveno 15. října 2012 uživatelem Ondoni
MegaTenese Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 koukni se na znacku Poljot, pilotek hromada, mechanika a ceny vice nez uchazejici
Bisan Odesláno 15. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Jo, diky moc poljoty se mi libi, ale nevim jak je to s kvalitou jejich strojku...
EpsteinBarr Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Tie SRP aj Seiko 5 na predchadzajucej strane su super. Porovnavat ich s niecim tak hnusnym, ako je ten ingersol vyssie, tak to snad nie....to si nezasluzia ziadne "normalne" hodinky.
Rudina Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 kvalita strojků Poljot nic moc, vydrží asi 150 let, přejedeš je tankem, zakopeš a furt jdou, no co taky od Rusa čekat :-)
MegaTenese Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 kvality strojku u poljotu bych se nebal ja mam chronografy a jsou uplne v pohode, vodotesnost 50m a prezily i k plavani v bazenu
Bisan Odesláno 15. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Tak pujdu nakonec asi do poljotu http://www.nejpanskehodinky.cz/products/prvni-clovek-ve-vesmiru-jurij-alexejevic-gagarin-moscow-classic-letecky-chronograf-3133-05131175-p-7-/ tyhle se mi libi nejvic, ale pride mi divny, ze maji luminiscenci jenom na indexech a na ruckach ne...
MegaTenese Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 jo ty jsou fajn.. jeste ti doporucuju mrknout na poljot24.demega vyber super ceny a naprosto dokonale jednani ze strany Juliana
NIGHTinGALE Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 (upraveno) To jsou teda tipy, co ti tu kluci občas dávají Zkus koupit na ebay starší Fortis Flieger Automatic, to jsou automaty dobré značky s WR 200m.Myslím, že starší kousek v dobrém stavu by tvůj limit plu/minus/autobus splnit mohl. Edit: asi budeš muset nějakou tisícovku přihodit, ale ty hodinky za to stojí (foto je ilustrační z watchuseek) Upraveno 15. října 2012 uživatelem NIGHTinGALE
Bisan Odesláno 15. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Diky za tipy kdybych sehnal Fortis v tyhle cenovy kategorii, tak bych byl stastnej... Ale asi to skonci u tech Poljotu
Quido Morava Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Jo, diky moc poljoty se mi libi, ale nevim jak je to s kvalitou jejich strojku... jak se to vezme, výdrž a odolnost bývá dobrá, mají snad trochu potíže s přesností, ale taky žádná hrůza... i zpracování pouzdra dneska už dělají slušně, jen ty jejich řemeny se musí brzo vyměnitsuma sumárum - ruských hodinek bych se obecně nebál, jestli se ti líbí...
Quido Morava Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 To jsou teda tipy, co ti tu kluci občas dávají Zkus koupit na ebay starší Fortis Flieger Automatic, to jsou automaty dobré značky s WR 200m.Myslím, že starší kousek v dobrém stavu by tvůj limit plu/minus/autobus splnit mohl. Edit: asi budeš muset nějakou tisícovku přihodit, ale ty hodinky za to stojí (foto je ilustrační z watchuseek) to jsou teda rady, co tady klukovi dáváš... Fortisy jsou samozřejmě vpořádku, ale spadni na zem - musel by přihodit násobky jeho limitu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se