JaVo1 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Možná, že je strojek už tak "vyběhaný", že se nepodaří rozchodit. Mám jedny podobné na skříni a rozchodit se nepodařily.Odesláno z mého XQ-AT51 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QUARTZ Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Nevím,nevím pojedu si pro ně v úterý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Tohle je původní vzhled těch kukaček. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého XQ-AT51 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QUARTZ Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 To jsou kukajdy,MAJAK SSSR, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Rozchodit se dá ledas co . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosé 24 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 V 8. 5. 2021 v 10:19, JaVo1 napsal: Možná, že je strojek už tak "vyběhaný", že se nepodaří rozchodit. Mám jedny podobné na skříni a rozchodit se nepodařily. Odesláno z mého XQ-AT51 pomocí Tapatalk Sovětské kukačky jsou jen vyjebaný,všichni známí ,kamarádi. švagr,přátelé,zákazníci věděli ,že já nikdy,když to KLENOTY na těch 199.-,tak at si to opravujou.Tam je totiž ukrutná hovadina, ZA ROK ! dokáže stoupací kolo prochodit kotvu/ lapnu/skrs-durch, asi je dělaj z řebíku...Za posledních .Kdo chce mít pokoj,dá tam novou kotvu a nazdar hodiny.Kdo nechce mít. pokoj ,jako já,vyhodí starou lapnu,ze silního pera vyrobí novou kotvičku a je to na Věčné časy.Za 36 roku nepamatuju,něco tady neopravit. NU VOT čestná vyjímka je SOVĚTČÍK Až budete koukat na HALO -HALO, v kavárně,ty ruský kukačky by chtěly novou kotvu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QUARTZ Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 V 15. 5. 2021 v 20:11, Jiří9 napsal: Rozchodit se dá ledas co . Když jsou na to šroubováky tak ANO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Ahoj, na chatě u rodičů jsem objevil tento budík. Ví někdo více informací? Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 (upraveno) To vypadá na prvorepublikový Junghans, nebo Kienzle. Fotka zazadu napoví. Z těhle jsem vyráběl židovské budíky Upraveno 24. srpna 2021 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Ahoj ve spolek, smím se prosím zeptat, co je to židovský budík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Jsou to budíky s opačným chodem a hebrejskými čísly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Díky za osvětu. Nevěděl jsem, už vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Po starých rodičoch mám tieto krásky. Ale potrebovali by servis. Poznáte nejakého hodinára (ideálne Košice a okolie), ktorý sa nástenným hodinám venuje? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se