atomicsteve Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Jsem milionář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Tak nějak jsem dneska v práci potřeboval relax, tak jsem si udělal zátiší v hnědé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Jsem milionář Klid. Nejseš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Jsem milionář Kolikpak jich doma máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Ani nevím, ale musím přiznat, že jsem trochu přeháněl... Asi pět, možná víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Ani nevím, ale musím přiznat, že jsem trochu přeháněl... Asi pět, možná vícHmmm, a neubejvaj, žejo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Asi je už budu muset pověsit, pod postel už se všechny nevejdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Asi je už budu muset pověsit, pod postel už se všechny nevejdou...A jéje. Jestli se všecky nevejdou pod postel, tak na jednu zeď asi taky né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Tak jsem si udělal po dlouhé době radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Teda tak nádherné nemám. Jsou jak nové. Udrží sedmidenní chod ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Dnes přišly pošto. Trochu jsem je vypucoval a natáhnul. Prodejce psal že nejdou, ale to se spletl. Ted uvidíme jak dlouho poběží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Před chvílí mi na Aukru mou chybou utekla tahle nádhera. Pokud je u někoho z Ch., tak gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Tak jsem si udělal po dlouhé době radost Hmmm ... Tak modré nemám a dost se mi líbí. Že já sem vůbec lezu. Před chvílí mi na Aukru mou chybou utekla tahle nádhera. Pokud je u někoho z Ch., tak gratulace.Škoda, moc pěknej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Ne a ne a ne! Nemůžu sbírat takovéhle hodiny! Jsou krásné... Oboje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Kdyby mi chtěl někdo prodat nějaké ty "bruselské" primky, vůbec bych se nezlobil... Případně mohu vyměnit třeba za diplomaty v hezkém stavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Pánové a co říkáte na tohle? Stav velmi dobrý, zlacení na spodní třetině lehce ošoupané od náruživé hospodyňky, funkčnost nezjišťována, ale jinak vše OK. Tahle sekce mi vůbec nic neříká, jen mi jich bylo líto zlikvidovat při stěhování starého baráku. Brzo je nabídnu v příslušném vlákně z cenu lehce jetého bavoráku, samozřejmě + počta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Na Tvou tlapku je to ideální velikost,problém bude XXL řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Já bych to nosil na krku - něco jako němci za první války identifikační štítek. Určitě by jsi tím zaujal více lidí než třeba rolexkami na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Člověk se snaží, poctivě si je ukradne, pak dětem od huby utrhuje, aby je trochu poléčil a toto je vděk?? Počkejte, až je pověsím na Ébáj, kverulanti ze západních mocností mi utrhnou ruce. faktem je, že mají něco do sebe, design opravdu předběhl dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Teda tak nádherné nemám. Jsou jak nové. Udrží sedmidenní chod ?Tak odzkoušeno, délka chodu 7 dní a 6 hodina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se