Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Odjinud tak tak. Dobre vravis. Zaujimalo by mi, ze ci aj vsetky baterkace od omegy a od breitlingensu su v sekcii  Quartzové hodinky. Ked novacik pride hladat sem colorsy, tak ich bude hladat v samostatnej sekcii Fortis, nie? Logika neeee....   

Ypo dik za nazor. 

• Odpovědi 300
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak dnes jsem si je skoro půl hodiny zkoušel- už poněkolikáté ( jsem rozhodnut, jako fanda značky( bohužel zatím jen sběrem letáků a fotek) , mít doma jedny F a toto je cenově přijatelné ) a jsem z nich trochu zklamanej ( a samozřejmě je nekoupil ). Kdyby tam nebyl ten nápis, tak by to stálo možná tisíc Kč, je to takové plastové nic. Zatím jsem rozhodnut je nekoupit, ale třeba při příštím zkoušení podlehnu ( paní prodavačka už mě zná a ví, že zas přijdu na čumendu a budu "otravovat"  :mobile: ) .

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 28. 5. 2013 v 16:00, People napsal:

Ypo dik za nazor. 

ále ..... tak nejni zač, myslím, že já bych si to moh dovolit mít ňákej názor na Fortis ;)

Odesláno

potom, co zredukujem moje okukane hodinky, by som chcel na "sportove" ucely kupit flippery. nechcem posobit ako "skrblik", ale nemate niekto zmapovany trh s najlepsimi cenami? :-)

Odesláno

potom, co zredukujem moje okukane hodinky, by som chcel na "sportove" ucely kupit flippery. nechcem posobit ako "skrblik", ale nemate niekto zmapovany trh s najlepsimi cenami? :-)

Odesláno (upraveno)
  V 28. 5. 2013 v 17:40, YPO napsal:

ále ..... tak nejni zač, myslím, že já bych si to moh dovolit mít ňákej názor na Fortis ;)

Vyjádřit svůj názor, je výsadou všech. Nezapomeň, že nesou značku Fortis a o jejich prodejní úspěšnosti rozhodnou jiní. Já to respektuji.

Upraveno uživatelem GSIA79
Odesláno

Za mě by to mělo být v sekci Fortis, už jen proto, že to poněkud degraduje celou značku, tedy i pěkné automaty od Fortisu. Pak si neznalý člověk koupí drahé Fortisky a bude čumět, že je má i kdejaký studentík.

(místní studenti ať prominou)

Jiné quartzky jsou také v příslušných vláknech daných firem.

V 28. 5. 2013 v 16:00, People napsal:

Odjinud tak tak. Dobre vravis. Zaujimalo by mi, ze ci aj vsetky baterkace od omegy a od breitlingensu su v sekcii  Quartzové hodinky. Ked novacik pride hladat sem colorsy, tak ich bude hladat v samostatnej sekcii Fortis, nie? Logika neeee....   

Ypo dik za nazor. 

Odesláno (upraveno)

Jedna nova skvela sprava a jedna menej skvela stara sprava :)

Citovat

Dear Sir or Madame, 

inside our FORTIS COLORS is ticking a Miyota 2551 movement.

For now, we're about to release a module with a white dial. 
More things are coming, be excited. 

With compliments / mit freundlichen Grüßen / meilleures salutations

FORTIS Swiss Watches
PPT GmbH

Biely cifernik!!

ilustracna foto 

post-4368-0-92767200-1369815190_thumb.jpg

:newyear:

Upraveno uživatelem People
Návštěvník admira
Odesláno
  V 28. 5. 2013 v 20:06, odjinud napsal:

Jiné quartzky jsou také v příslušných vláknech daných firem.

To mozna jsou, ale jsou kupr. SWISS MADE, na rozdil od tohoto Made in China. 

Odesláno

Myslím si, že maj zůstat kde jsou, jsou to asi určitě Made in China, ale Fortis za ně ručí a tak patří "do rodiny".

Odesláno (upraveno)

hla co na mna vyskocilo na fortis strankach.

post-4368-0-98736100-1369907690.jpg

Biely cifernik s cervenou sek. rucickou. 

:notworthy:   :clap:  :clap:  :clap:

avsak ziadne dalsie fotky a info tam nie su. Budeme musiet este par dni pockat. To dame chlapci.

Odesláno

... a treba s bilym cifrem daji i Rondu quartzika  :whistling:   Neee, to by nekdo dostal u Fortisu rozum   :lol2: 

Jen at tohle vlakno zustane v teto sekci. Dyd i samotny Fortis ma na webu tyhle hodinky zvlast od vlastnich poradnych hodinek.

Odesláno (upraveno)

no do riti. Uz to z hlavnej stranky stiahli. :) pravdepodobne si pockame trosku dlhsie. Zdokumentoval som unik informacii od fortisu. :)

post-4368-0-96194000-1369925644_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...