Quido Morava Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 (upraveno) V 31. 10. 2012 v 21:36, Dali napsal: Soudruzi, zajeďte se podívat do Číny a pak mluvte o úspěších jejich hospodářství myslím, že jste úplně mimo. Nezapomeňte se podívat na venkov a potom suďte. Co se týče to hlasitého úžasného rotoru ( kyvadla ) zkus se zeptat nějakého hodináře co to znamená. Jaké je cena, taková je kvalita nic víc nic míň. Když je někdo chce nechť si je pořídí, ale pět na to takový ódy, proberte se. Omlouvám se, že jsem sem vlezl. hlučný rotor neznamená nic - jen to, že je hlučný, protože kyvadlo je nějak uchacené a strojek je v opouzdře nějak upevněn, a to asi tak, že se hluk přenáší - není tlumen (asi tak jako jsou hlučnější a tižší auta)(Edit: je to spíše srandovní, než závažné) ...a jestli tady někde slyšíš nějakou ódu, tak já ne... zvláštní je, kolik OT se najedniou toleruje a rozvijí, v jiném vlákně by se to tak velkoryse netrpěloale co, každý má svůj názor a nechť ho má - jen prosím nenasazujte psí hlavu tomu, kdo má jiný slibuji, že odteď se v tomto vlákně budu vyjadřovat jen k hodinkám Upraveno 1. listopadu 2012 uživatelem Quido Morava
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 31. 10. 2012 v 13:33, FraK napsal: Tak třeba největší výrobce PC a NTB firma Lenovo je ryze čínská firma...Ano, stejně jako třeba Volvo. Zkusil ses nad tím zamyslet?
Quido Morava Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 31. 10. 2012 v 10:44, bandicoot napsal: Já si myslim, že 80% těm hodinkám ubíraj fotky. Že by šly nafotit aby vypadaly slušně.Tenhle výběr chápu u někoho, kdo z nějakého vynuceného důvodu potřebuje oblekovky, ale přitom ten typ hodinek nemá rád, bere je jako nutné zlo a nechce do nich dávat prachy. určitě tyto mé fotky nejsou bůhvíco, ale že by to mělo nějak zásadně hodinkám uškodit, anebo lepší nafocení pomci, to si fakt nejsem jistý... hodinky jsou prostě takové "jiné"
Frantik Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 1. 11. 2012 v 7:01, Quido Morava napsal: zvláštní je, kolik OT se najedniou toleruje a rozvijí, v jiném vlákně by se to tak velkoryse netrpěloale co, každý má svůj názor a nechť ho má - jen prosím nenasazujte psí hlavu tomu, kdo má jiný Jen jeste na vysvetlenou, myslim, ze to nejsou OT, ale spis nazory na tvou recenzi. A proste tyhle hodinky vyvolavaj trochu kontroverzni reakce. Ja jsem ti nikdy nenasadil psi hlavu, moje komenty nejsou rozhodne mysleny osobne. Vim, ze mas Hamiltony a Trasery a tohle tve momentalni pominuti jiste brzy odezni a ty se vratis na spravnou cestu. Peace
zekon7302 Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 1. 11. 2012 v 8:58, Frantik napsal: Jen jeste na vysvetlenou, myslim, ze to nejsou OT, ale spis nazory na tvou recenzi. A proste tyhle hodinky vyvolavaj trochu kontroverzni reakce. Ja jsem ti nikdy nenasadil psi hlavu, moje komenty nejsou rozhodne mysleny osobne. Vim, ze mas Hamiltony a Trasery a tohle tve momentalni pominuti jiste brzy odezni a ty se vratis na spravnou cestu. Peace Již odeznělo,jede si pro dream watch a na ,,ostro"
Quido Morava Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 1. 11. 2012 v 8:58, Frantik napsal: Jen jeste na vysvetlenou, myslim, ze to nejsou OT, ale spis nazory na tvou recenzi. A proste tyhle hodinky vyvolavaj trochu kontroverzni reakce. Ja jsem ti nikdy nenasadil psi hlavu, moje komenty nejsou rozhodne mysleny osobne. Vim, ze mas Hamiltony a Trasery a tohle tve momentalni pominuti jiste brzy odezni a ty se vratis na spravnou cestu. Peace jasan - v pohodě... neberu to osobně, pokud to není osobní (v tvém případě tam nic osobního nevidím) své důvody k této akvizici jsem napsal v úvodu recenzičky, takže to není pominutí, ale spíše zvědavost... (jinak souhlas - cesta to je strastiplná, dobrodružná, až se ji někdy bojím - nebo spíše rodina se jí bojí)
Quido Morava Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 1. 11. 2012 v 9:29, zekon7302 napsal: Již odeznělo,jede si pro dream watch a na ,,ostro" to sis mne s někým spletl růžový mombónek bych si na košili nikdy nedal...
zekon7302 Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 tvl.fakt,jste tu dva akorát ty jsi ten náš,,moravskej" ,se tedy omlouvám,samozřejmě ti přeji výběr skorojmenovce
Quido Morava Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 1. 11. 2012 v 9:39, zekon7302 napsal: tvl.fakt,jste tu dva akorát ty jsi ten náš,,moravskej" ,se tedy omlouvám,samozřejmě ti přeji výběr skorojmenovce to není skorojmenovec - to je zmršenina krásného starogermánského jména
lub Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 1. 11. 2012 v 9:35, Quido Morava napsal: růžový mombónek bych si na košili nikdy nedal...
pooletr Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 31. 10. 2012 v 18:13, mrazik napsal: Pozorohudný spíš je, že se tu tohle všechno pořád omýlá dokola jak mantra. Prostě někdo je tolerantnější a někdo je nekompromisní. Někoho to osloví, jinýho ne. Řešit designové inspirace mi přije v dnešní době zbytečný. Prostě se každý snaží dělat to co je vyzkoušený a co se líbí. Týka se všech odvětví a vypichovat z toho hodinky je podle mě neužitečný. Když jsou na Aukru Rolexy či Béčka za 15 stovek, tak i průměrně inteligentní lachtan asi pochopí, že něco nesedí. Tedy pokud se trošku o hodinky zajímá. Pokud ne, tak to netrkne ani kandidáta věd, protože prostě o tom ví prd a jediný parametr je líbí/nelíbí. Je to podobný u aut. Já třeba nikdy nebyl odvařenej z Audi a nepovažuju jí za něco špičkovýho. Znám spoustu lidí, kteří navzdory celé řadě technických problémů do jinýho auta nesednou. Prostě každému co jeho jest. Vzájemné osočování ze snobství či falešných povah je absurdní. Pokud mne bude někdo soudit podle toho co mám na zápěstí, nebo na nohách... Tak to tedy žijem ve smutném světě. Tak, tak. Co člověk to názor. Musíme se respektovat a chápat jeden druhého. Někdo má na to koupit si jako první mechaniky hodinky s logem Swiss made, někdo začíná od píky (té čínské) a někdo si číny koupí jen ze zvědavosti, ikdyž už svou sbírku snů má. Ale všechny nás spojuje naše diagnóza :-)
pooletr Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 1. 11. 2012 v 8:19, Quido Morava napsal: určitě tyto mé fotky nejsou bůhvíco, ale že by to mělo nějak zásadně hodinkám uškodit, anebo lepší nafocení pomci, to si fakt nejsem jistý... hodinky jsou prostě takové "jiné" Ve skutečnosti vypadají rozhodně lépe. Odlesky pouzdra zachytí na fotce jen profík...
vraby Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 31. 10. 2012 v 21:09, kuncák7 napsal: Vraby, schvaluju tvůj výběr , taky po nich pokukuju už dýl a přivedl mě k nim Quido. V té bílé vypadají dobře a účelu poslouží taky ( přesně jak píšeš, 1-2 použití, vícekrát oblek nenavléknu ). Už se vidím na maturáku, každý pozná stejně chofno,svůj účel splní a je to, co je dát na konci akce do tomboly ?. :notworthy:Přeci nepůjdu se Sumama nebo Zodiakama? Samuraje je asi také blbost že?
marosh Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Nechtěl jsem reagovat, dva dny jsem se držel, ale bohužel.Vraby mě dojel. Než si vzít na ples tenhle vobšleh nejhrubšího zrna, tak si vezmu sebou půl litra vodky likérky Drak a udělám si na tom plese hezký večer... Parnis mi zní tak nějak Prasácky a taky mi tak příjdou.
panedge Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Vraby-a vono de to o to,co kdo pozná?já nosím hodinky kvůli sobě a pro svůj pocit.Upřímně,kdyby mi tohle vylezlo z rukávu na plese a někdo to viděl,tak zrudnu jak rajče.
vraby Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 klucíí čekal jsem vaše reakce,ale nic si z toho nedělám.Už jsem si zvykl. a neporadí a neporadí,jen zase haní
Quido Morava Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Tak bych se s dovolením vrátil k recenzicce....Nechal jsem je 24 hod. ležet a jet na rezervu ( zádný winder ) a odchylka je 2,5 sekundy Nekecam - kdo chce, ať ma vztek
Návštěvník Kamil Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 31. 10. 2012 v 10:49, Frantik napsal: ... instantni kave...Na Jacobs mi nesahej.
misoo Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 1. 11. 2012 v 16:20, marosh napsal: Parnis mi zní tak nějak Prasácky a taky mi tak příjdou.ktovie, ci by sa dal vyrobca nahovorit na malu customizaciu (vymenu "a" za "o" v logu), to by som bral
ivan_989 Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 vypadaju ako keby ich navrhoval Lagerfeld, pripominaju mi jeho rukopis na opaskoch, koseliach...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se