JHonza Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 No, já mám rekord z Taiwanu 6 dní, a to to navíc bylo mimo Prahu. To snad doručoval raketovej pes.
tmoris Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 V 20. 12. 2012 v 1:21, hciq napsal: Vono to snad ani logisticky není možný. Impossible is not a fact, its an opinion. "muhammad ali" Pamatuju si,ze na vypisu ems bylo odeslani den po objednavce z pekingu, za 2-3 dny praha a bezcelne jsem to za dalsi 2dny mel doma. Sent from my HTC using Tapatalk
Rs. Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Nedá mně to, ale vím že to není problém jenom Parnisů:pouzdro - vícedílné pouzdro nelícuje na přechodech.ploché sklo a obrovská výšková rezerva prostoruchybí vnitřní reflektor, trochu to připomíná 1970ocumlané hrany - pouzdro nebylo broušeno, ale leštěno v kyselině. cifr - ten modrobílý se mně líbí, ale lumi ... jak funguje?galvanoplastika - takové "málo rafinované", chybí tomu proklad, indexy se ztrácí, zbytečně nemohou nést lumi.
Návštěvník Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 No tech pet dni je v pohode realnych. Mi prisel ram na kolo dokonce za ctyri. Mimochodem ta posta je mnohdy mnohem rychlejsi nez banky Minuly mesic jsem objednaval nejakou elektroniku v ramci EU a nemeli paypal. Tak jsem zaplatil prevodem a provod trval pet pracovnich dni a poslali mi to potom ups ve ctvrtek dopoledne a v patek to prislo. Docela me pobavilo, ze posta je trikrat rychlejsi nez prevod dat z uctu Samozrejme zalezi na prodejci a nejspis i na dobe objednani.
maccin Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 Já měl hodinky ze Singapuru doma za necelé čtyři dny, doručoval Fedex. Objednáno v pondělí po obědě /ještě ten den prodejce zásilku odeslal/ v pátek ráno zvonil u dveří kurýr od Fedexu. Trasa a překlady hodinek dle Tracklistu FedexPondelí odpoledne Singapur-Guangzhou-Almaty-Paris-Praha-Proclení Fedexem (ve čtvrtek mě kontaktovala pracovnice Fedex)-Pátek dopoledne Jižní Morava u mě doma
Def Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 V 19. 6. 2014 v 13:59, JirikH napsal: Uplynul 1,5 roku, jak jdou dnes? Zajímavá otázka. Taky by mě to zajímalo.
Quido Morava Odesláno 23. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2014 no jo! tak snad se ozve jejich aktualni vlastnik ...
Mechac Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 heh to je sila tenhle thread. Nicmene mozna by nektere mistni cleny prekvapila uroven soucasnych fejku vehlasnych znacek, vesele kopirovanych Cinany, o kterych maji tak pokroucene mineni. Dneska uz to neboucha Cinan na koleni, ale maji to fakt zmaknute. Tech povedenych faku sice neni az tolik, ale nektere si troufam rict, nerozezna 95% lidi tady, kuprikladu ty Omegy PO v sekci Omega, thread rozpoznavacka. Dnes ten model je mimochodem posunut mnohem dal, na forech fejku lidi neustale diskutuji o tom, jak je vyrobit lepe...je to desive cteni. Ve finale jsem rad za svoje Fortisy, ktere nikdo nekopiruje, a je mi tak sympatictejsi i ten Parnis tady, ktery si na cifr hodi to svoje desne logo a aspon si nehraje na uplny fake. Pokud je s tim majitel spokojen, je to jeho volba. Spis nerozumim tem lidem, kteri maji 1-2 origo, jedny moony samozrejme a nejaky rolady, a pak k tomu sadu fejku, to mi hlava nebere.
Lou Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 (upraveno) Já jsem je koupil před dvěma měsícama, účelem bylo, jak je popsáno výše ,,extreémně levné ochutnání mechaniky". Zatím šlapou v pohodě, utíkají dopředu, což by se asi dalo řešit. ,,Hluk" rotoru se mi začal líbit, sám to moc nechápu. Koupil jsem je s tím, že vím jakou mají pověst. Časem koupím něco rozumného, ale musím pošteřit... Kdyby Seiko nebo výrobci v podobné cenové hladině nabízeli něco, co by mě zaujalo, šel bych do toho. Ale nechávají mě naprosto chladným, až znuděným. Jestli je budu dál mít, popíšu zkušenosti....A teď do mě! Cesta z HK jim trvala dvanáct dnů. Upraveno 24. června 2014 uživatelem Lou
Quido Morava Odesláno 25. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2014 V 23. 6. 2014 v 21:24, Mechac napsal: .... A) Pokud je s tim majitel spokojen, je to jeho volba..... Spis nerozumim tem lidem, kteri maji 1-2 origo, jedny moony samozrejme a nejaky rolady, a pak k tomu sadu fejku, to mi hlava nebere. ad A) přesně tak...ad znáš někoho takového...? V 24. 6. 2014 v 11:48, Lou napsal: Já jsem je koupil před dvěma měsícama, účelem bylo, jak je popsáno výše ,,extreémně levné ochutnání mechaniky". Zatím šlapou v pohodě, utíkají dopředu, což by se asi dalo řešit. ,,Hluk" rotoru se mi začal líbit, sám to moc nechápu. Koupil jsem je s tím, že vím jakou mají pověst. Časem koupím něco rozumného, ale musím pošteřit... Kdyby Seiko nebo výrobci v podobné cenové hladině nabízeli něco, co by mě zaujalo, šel bych do toho. Ale nechávají mě naprosto chladným, až znuděným. Jestli je budu dál mít, popíšu zkušenosti....A teď do mě! Cesta z HK jim trvala dvanáct dnů. No vida, tak pak nezapomeň poreferovat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se