Sashoun Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Pilotky se podle moc nepovedli, to uz spis ty defendery z novejsich kolekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paaveel Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Dobrý večer, rád bych se vás zeptal, kde byste doporučili tyto hodinky koupit? Je třeba nákup z Ebay od prodejce ze Singaporu v pořádku ( http://www.ebay.com/itm/Orient-Automatic-ER2A004D-Mens-Watch-/141417204363?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item20ed1f4a8b )? Nebo je možné, že půjde o nějaký falzifikát? Na padělání mi nepřijdou tolik exkluzivní, ale nevím, nevyznám se v tom. Cena 2400 Kč je velice dobrá, obzvlášť pokud to srovnám s českými cenami. Nebo mi dáte jiné doporučení? Jde o mé první mechanické hodinky a tento model se mi opravdu líbí. Děkuji za vaší pomoc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Má 100% feedback, já bych se toho vůbec nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Nebo je vem tady: http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-automatic-er2a004d-4400.htmlskoro stejná cena, doprava zdarma přes DHL, často bez dodanění a cla (nelze zaručit, někdy to celníci odchytí).Prodejce prověřený spoustou místních členů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paaveel Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Díky za odpovědi. Vezmu je tedy z odkazu od výše. Pěkný den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.951 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Podle jména prodejce na tom ebay to bude to stejné ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 aha, já na ten íbej nějak nekoukal, kdo to prodává, tak sorry, ale v podstatě je to celkem jedno, asi záleží, jaký je lepší kurz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paaveel Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Tak hodinky jsou doma. Doplatek 261 Kč DPH. Spokojenost veliká. Děkuji za pomoc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Gratuluju.A foto šťastného majitele s hodinkama na ruce bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paaveel Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Foto přikládám. Až se mi okoukají, pořídím si další řemeny na střídačku. Ještě jednou děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Vidím dobře zelený ciferník? Každopádně gratulace! Mým favoritem je krémová varianta, na béžovém NATO nebo světle hnědé kůži vypadají jako pouštní safari speciál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paaveel Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Ne. Jsou modré. To ty odlesky asi trochu zkreslují. Béžové se mi také líbily. Nicméně nejsem si zcela jistý, ale mám pocit, že nemaji lumi na číslech..Jinak dnes objednaný na střídačku ještě tento řemen:http://www.strapshop.cz/rios-vintage-kuze/rios-chesterfield Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Mrkni i na nějaký kožený nato... mě se k těmhle hodinkám dost osvědčilo a je za 10-15$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paaveel Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Díky za info. Nějaký konkrétní vyzkoušený obchod máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Lumi mají, ale je pravda, že ne na číslech, ale na indexech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paaveel Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Jo takhle. Ještě postnu jednu foto s novým řemenem. Výsledek se mi opravdu líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Tahle kombinace nemá chybu, řemen sedí skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Pěkné. Hned vypadají ještě víc pilotkovatěji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Díky za info. Nějaký konkrétní vyzkoušený obchod máš? http://www.cheapestnatostraps.com/ vyplatí se koupit toho víc, mají pak celkem zajímavé ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Mohl by nekdo napsat vzdalenost nozek(lug to lug)?Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se