Jozef C Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Zdravim, zvazujem kupu ZENITH DEFY CLASSIC OPEN černé 43 mm, ktore sa do nedavna ponukali na www.bazos.cz Zial uz tam ten inzerat nie je, no som v kontakte s predavajucim a hodinky by som rad kupil. Ide o to, ze to inzeroval pod menom Steven Segal a predavajuci nema doklad o kupe. Mam obavu ci ide o original, aj ked za ne pyta 129.000,-Kč Cely inzerat znel nasledovne: ZENITH DEFY CLASSIC OPEN černé 43 mm, ocel na kaučuku - Černý číselník - Chronograph - Zenith Calibre 4021 SC - Ukazatel rezervy chodu - 300 metrů vodotěsnost - průměr pouzdra 43 mm Katalogová cena: 10.500,-Euro Moje cena: 129.000,-Kč Preto Vas prosim o radu, informaciu... ci ste na tieto hodinky narazili, pripadne ci mi o nich / o predavajucim viete nieco povedat. Prikladam foto, ktore mi poslal:
DaLo Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Ty fotky mi napadane pripominaji fotky ID mrakodrap:)
Návštěvník dlubix Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 (upraveno) Hodinky z fotografie jsou originál, co je prodejce zač, to netuším. 129k je docela ranec, za tyhle defy na gumě. Edit: jo, vypadá to jako od Mrakouše. Myslim jenom fotky. Upraveno 4. listopadu 2012 uživatelem dlubix
matobp Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 za tie peniaze sa uz da riesit jasnejsi povod si myslim
Jozef C Odesláno 4. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Ide o to, ze mi vezme moje hodinky na protihodnotu... Můj odkaz Aj preto zvazujem ten obchod...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Tak jestli ti protiúčtem vezme ty Rada, tak ruce vod něj dál, to bude nějakej blázen. :D
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 (upraveno) Hodinky na fotce jsou pravy.edit, jinak nic Upraveno 4. listopadu 2012 uživatelem bandicoot
vikhra Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 (upraveno) Koukni na Stevena, možná jsou to ony. Upraveno 4. listopadu 2012 uživatelem vikhra
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 (upraveno) Sem to po sobě smazal. Upraveno 4. listopadu 2012 uživatelem Zmizík
mrakodrap Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Tak bych k tomu měl asi taky něco napsat . Fotky jsou moje, hodinky ani inzerát už ne. Vícekrát jsem našel svoje fotky všude možně na webech. Hlavu si z toho nedělám.
Jozef C Odesláno 4. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 vyzera to tak.. poznas ho? je to seriozny obhodnik?Koukni na Stevena, možná jsou to ony.
Traveller Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Jozefe, jestli celé toto vlákno není vtip, tak věz, že pokud by se našel někdo, kdo by chtěl vyměnit Zenity za Rada, tak by to byl nejpíš chovanec nějakého ústavu nebo podvodník. Volba je na tobě.
financ Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 A co kdybys vzal ty šedý z prodejního vlákna a Rado si nechal? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52837-zenith-defy-classic-open-43-mm/page__p__814364__hl__zenith__fromsearch__1#entry814364
Jozef C Odesláno 4. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 RADO + moj doplatok...Jozefe, jestli celé toto vlákno není vtip, tak věz, že pokud by se našel někdo, kdo by chtěl vyměnit Zenity za Rada, tak by to byl nejpíš chovanec nějakého ústavu nebo podvodník. Volba je na tobě.
vikhra Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 vyzera to tak.. poznas ho? je to seriozny obhodnik?Nene Jozef, neznám ho - jen si psal, že už bohužel tam inzerát není, tak jsem Ti chtěl udělat při té neděli malou radost.
Adam99 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 No, už první nápovědou by ti mohlo být, že ti neposlal fotky těch svých hodinek, které prodává, ale ukradl fotky originálních hodinek zdejšímu členovi a ty ti poslal.
bohus76 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Nechci Ti kazit radost,ale pokud máš zbytečných stotřicet táců tak bych to klidně riskl,pokud ne,byl bych mimořádně opatrný.Dal bych na radu finance a koupil je zde na foru a ještě lépe.
Jozef C Odesláno 4. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 To su rovnaky model? Tie z fora sa mi zdaju inej farby + na ciferniku sa mi zdaju pismena a oznacenie sekund sede.. Nechci Ti kazit radost,ale pokud máš zbytečných stotřicet táců tak bych to klidně riskl,pokud ne,byl bych mimořádně opatrný.Dal bych na radu finance a koupil je zde na foru a ještě lépe.
bohus76 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Chtěl jsem říct,že na fóru máš daleko větší jistotu se nenapálit,jak na nějakém pochybném portálu.Samo jsou trochu jiné,ale zase levnější.
long Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 A co kdybys vzal ty šedý z prodejního vlákna a Rado si nechal? http://forum.chronom...__1#entry814364 Máš samozřejmě velikou PRAVDU. Hlavně po SUPER nákupu mimo forum nebude veliký pláč a sténání
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se