Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

zvazujem kupu ZENITH DEFY CLASSIC OPEN černé 43 mm, ktore sa do nedavna ponukali na www.bazos.cz

Zial uz tam ten inzerat nie je, no som v kontakte s predavajucim a hodinky by som rad kupil.

Ide o to, ze to inzeroval pod menom Steven Segal a predavajuci nema doklad o kupe. Mam obavu ci ide o original, aj ked za ne pyta 129.000,-Kč

Cely inzerat znel nasledovne:

ZENITH DEFY CLASSIC OPEN černé 43 mm, ocel na kaučuku

- Černý číselník

- Chronograph

- Zenith Calibre 4021 SC

- Ukazatel rezervy chodu

- 300 metrů vodotěsnost

- průměr pouzdra 43 mm

Katalogová cena: 10.500,-Euro

Moje cena: 129.000,-Kč

Preto Vas prosim o radu, informaciu... ci ste na tieto hodinky narazili, pripadne ci mi o nich / o predavajucim viete nieco povedat.

Prikladam foto, ktore mi poslal:

post-25172-038179600 1352050930.jpg

post-25172-059176300 1352050984.jpg

post-25172-099444800 1352050992.jpg

Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

Hodinky z fotografie jsou originál, co je prodejce zač, to netuším. 129k je docela ranec, za tyhle defy na gumě.

Edit: jo, vypadá to jako od Mrakouše. Myslim jenom fotky.

Upraveno uživatelem dlubix
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak jestli ti protiúčtem vezme ty Rada, tak ruce vod něj dál, to bude nějakej blázen. :D :D :D

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Sem to po sobě smazal.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Jozefe, jestli celé toto vlákno není vtip, tak věz, že pokud by se našel někdo, kdo by chtěl vyměnit Zenity za Rada, tak by to byl nejpíš chovanec nějakého ústavu nebo podvodník. Volba je na tobě. :sad01_anim:

Odesláno

RADO + moj doplatok...

Jozefe, jestli celé toto vlákno není vtip, tak věz, že pokud by se našel někdo, kdo by chtěl vyměnit Zenity za Rada, tak by to byl nejpíš chovanec nějakého ústavu nebo podvodník. Volba je na tobě. :sad01_anim:

Odesláno

vyzera to tak.. poznas ho? je to seriozny obhodnik?

Nene Jozef, neznám ho - jen si psal, že už bohužel tam inzerát není, tak jsem Ti chtěl udělat při té neděli malou radost. :rolleyes:
Odesláno

No, už první nápovědou by ti mohlo být, že ti neposlal fotky těch svých hodinek, které prodává, ale ukradl fotky originálních hodinek zdejšímu členovi a ty ti poslal. :suicide_anim:

Odesláno

Nechci Ti kazit radost,ale pokud máš zbytečných stotřicet táců tak bych to klidně riskl,pokud ne,byl bych mimořádně opatrný.

Dal bych na radu finance a koupil je zde na foru a ještě lépe.

Odesláno

To su rovnaky model? Tie z fora sa mi zdaju inej farby + na ciferniku sa mi zdaju pismena a oznacenie sekund sede..

Nechci Ti kazit radost,ale pokud máš zbytečných stotřicet táců tak bych to klidně riskl,pokud ne,byl bych mimořádně opatrný.

Dal bych na radu finance a koupil je zde na foru a ještě lépe.

Odesláno

Chtěl jsem říct,že na fóru máš daleko větší jistotu se nenapálit,jak na nějakém pochybném portálu.Samo jsou trochu jiné,ale zase levnější. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...