gandalf Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Já si kupuju taky i když vím, kde je to zadarmo.
sonny.c Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 (upraveno) nevíte náhodou někdo kde by jse dal tenhle časák koupit v Pardubicích,na obvyklích místech kde jsem ho kupoval ho nemají a podle jejich webu by měl být od 1.11. venku že by problémy s distribucí.... Upraveno 28. listopadu 2008 uživatelem sonny.c
Návštěvník milosklikar Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 sonny.c napsal: nevíte náhodou někdo kde by jse dal tenhle časák koupit v Pardubicích,na obvyklích místech kde jsem ho kupoval ho nemají a podle jejich webu by měl být od 1.11. venku že by problémy z distribucí.... vezmu ho na sraz, jinak zkus trafiky v supermarketech, tam ho většinou mají po více kusech
Vit Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 milosklikar napsal: vezmu ho na sraz, jinak zkus trafiky v supermarketech, tam ho většinou mají po více kusech Jak ho hodnotíte ve srovnání s časopisem Hodinky a šperky?
Návštěvník milosklikar Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 (upraveno) Vit napsal: Jak ho hodnotíte ve srovnání s časopisem Hodinky a šperky? Hodinky a šperky nekupuju. Jednou se mi dostal do ruky a stačilo. Je to špíš o trendy quartzkách Axcent of Scandinavia, JET SET, Diesel, Guess atd. a to není nic pro mě. Upraveno 28. listopadu 2008 uživatelem milosklikar
N4M Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 milosklikar napsal: Hodinky a šperky nekupuju. Jednou se mi dostal do ruky a stačilo. Je to špíš o trendy quartzkách Axcent of Scandinavia, JET SET, Diesel, Guess atd. a to není nic pro mě. Hodinky a šperky mi přijdou být nic moc - teda spíš nic, než moc Hodně reklam a spousta tzv. fashion značek
cody Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 Myslim ze svuj ucel - hodne fotek hodinek ktere zcela urcite nepotkame na lidech - splnuji oba stejne. Oba dva pouzivaji kvalitni papir a hezke fotky. A z reklamy si clovek take udela obrazek o trhu. V hodinkach a sperkach je bohuzel pro nas venovano par poslednich stran sperkum. Ale je to i pozitivum, druzka si take rada casak prolistuje a nemrnca ze kupuju zbytecnosti. Chyb v prekladu (a obcas prapodivne terminologii) se nevyhnou ani jeden z nich. Sem tam se objevi i cena, coz je pro nas lenochy k nezaplaceni.
cody Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 (upraveno) edit - zdvojenej prispevek Upraveno 28. listopadu 2008 uživatelem cody
Románek Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Zdravím všechny, dle Watchmagazine 6/2008(právě v obchodech) by měl být "ke konci roku 2008" otevřen v Praze (Staroměstské nám. 6) butik Girard-Perregaux. Pokud to stihnou do Vánoc, mohla by to být příjemná zastávka na předvánoční procházce Prahou.
kejklik Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Pro Paneraisty: podle WM 6/2008 je výrobcem hodinek Panerai firma "Swiss made"
Robert75 Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 kejklik napsal: Pro Paneraisty: podle WM 6/2008 je výrobcem hodinek Panerai firma "Swiss made" A sakra, je to venku, co se dá dělat. Snad se nezvýší procento sebevražd mezi P.
MartinP Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 Kupuji si Watch magazine i Hodinky a šperky a pak do toho koukám a koukám.....a manželka se děsí co zase vymyslím. Pokud vím tak na trhu o hodinkách nic jiného není, teda mimo Chronomagu
safi Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 kejklik napsal: Pro Paneraisty: podle WM 6/2008 je výrobcem hodinek Panerai firma "Swiss made" ještě že ne China made, to Ypa asi trefilo Amatéři.....
HB63 Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 Úplně přesně je tam napsáno: Italská hodinářská firma "Swiss Made"....... Takže je to spíš ironie než vážně myšlená informace.
kejklik Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 HB63 napsal: Úplně přesně je tam napsáno: Italská hodinářská firma "Swiss Made"....... Takže je to spíš ironie než vážně myšlená informace. V žádném případě bych za tím blábolem nehledal jemnou ironii redaktorů, je to normální lidská blbost. Ta zkratka, co je pod příspěvkem, bude klidně příští měsíc psát o době kojení u Eskymáků.
Monkey Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 do Watchmagazinu jsem nahlidnul jednou a velmi rychle jsem zjistil ze tam nepisou v podstate nic co by se nedalo najit na netu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se