Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

nevíte náhodou někdo kde by jse dal tenhle časák koupit v Pardubicích,na obvyklích místech kde jsem ho kupoval ho nemají a podle jejich webu by měl být od 1.11. venku

že by problémy s distribucí....

Upraveno uživatelem sonny.c
Návštěvník milosklikar
Odesláno
  sonny.c napsal:
nevíte náhodou někdo kde by jse dal tenhle časák koupit v Pardubicích,na obvyklích místech kde jsem ho kupoval ho nemají a podle jejich webu by měl být od 1.11. venku

že by problémy z distribucí....

vezmu ho na sraz, jinak zkus trafiky v supermarketech, tam ho většinou mají po více kusech

Odesláno
  milosklikar napsal:
vezmu ho na sraz, jinak zkus trafiky v supermarketech, tam ho většinou mají po více kusech

Jak ho hodnotíte ve srovnání s časopisem Hodinky a šperky?

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)
  Vit napsal:
Jak ho hodnotíte ve srovnání s časopisem Hodinky a šperky?

Hodinky a šperky nekupuju. Jednou se mi dostal do ruky a stačilo. Je to špíš o trendy quartzkách Axcent of Scandinavia, JET SET, Diesel, Guess atd. a to není nic pro mě.

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno
  milosklikar napsal:
Hodinky a šperky nekupuju. Jednou se mi dostal do ruky a stačilo. Je to špíš o trendy quartzkách Axcent of Scandinavia, JET SET, Diesel, Guess atd. a to není nic pro mě.

Hodinky a šperky mi přijdou být nic moc - teda spíš nic, než moc :thumbsdown_anim: Hodně reklam a spousta tzv. fashion značek :suicide_anim:

Odesláno

Myslim ze svuj ucel - hodne fotek hodinek ktere zcela urcite nepotkame na lidech - splnuji oba stejne. Oba dva pouzivaji kvalitni papir a hezke fotky. A z reklamy si clovek take udela obrazek o trhu. V hodinkach a sperkach je bohuzel pro nas venovano par poslednich stran sperkum. Ale je to i pozitivum, druzka si take rada casak prolistuje a nemrnca ze kupuju zbytecnosti. Chyb v prekladu (a obcas prapodivne terminologii) se nevyhnou ani jeden z nich. Sem tam se objevi i cena, coz je pro nas lenochy k nezaplaceni.

Odesláno (upraveno)

edit - zdvojenej prispevek

Upraveno uživatelem cody
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Zdravím všechny,

dle Watchmagazine 6/2008(právě v obchodech) by měl být "ke konci roku 2008"

otevřen v Praze (Staroměstské nám. 6) butik Girard-Perregaux.

Pokud to stihnou do Vánoc, mohla by to být příjemná zastávka na

předvánoční procházce Prahou.

Odesláno

Kupuji si Watch magazine i Hodinky a šperky a pak do toho koukám a koukám.....a manželka se děsí co zase vymyslím. :rolleyes:

Pokud vím tak na trhu o hodinkách nic jiného není, teda mimo Chronomagu :thumbsup_anim:

Odesláno

Úplně přesně je tam napsáno:

Italská hodinářská firma "Swiss Made".......

Takže je to spíš ironie než vážně myšlená informace.

Odesláno
  HB63 napsal:
Úplně přesně je tam napsáno:

Italská hodinářská firma "Swiss Made".......

Takže je to spíš ironie než vážně myšlená informace.

V žádném případě bych za tím blábolem nehledal jemnou ironii redaktorů, je to normální lidská blbost. Ta zkratka, co je pod příspěvkem, bude klidně příští měsíc psát o době kojení u Eskymáků.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...