mtomas Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Moc pekne, taky zacinam premyslet, co k nim...spis to ale vidim na nejakou cernou kuzi a barevny NATO strap. Ale jeste jednou velka gratulace a taky diky, neb i diky Tvym postrehum jsem se pro ne rozhodl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitez Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Diky za recenzi! Mam na ne namireno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Tak tyhle hodinky jsou nádherný! Musim říct, že jsem po takovémhle tvaru pouzdra nikdy moc nekoukal, ale tohle v tomto barevném provedení je velká krása. Jdu se na ně někam podívat do krámu. Jen se bojim, abych si je nepřines domů Link to comment Share on other sites More sharing options...
323GT Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 (edited) Tak tyhle hodinky jsou nádherný! Musim říct, že jsem po takovémhle tvaru pouzdra nikdy moc nekoukal, ale tohle v tomto barevném provedení je velká krása. Jdu se na ně někam podívat do krámu. Jen se bojim, abych si je nepřines domů Až je uvidíš na krámě, tak mi dej vědět. Hned pro ně jedu. Tuhle vyprodanou limitku těžko na krámě najdeš. Dnes se dají koupit pouze verze s černým a stříbrným ciferníkem. Edit: A rovnou přidám stížnost na zdejší majitele, že mi je nikdo z nich nechce prodat. Edited May 31, 2013 by 323GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Až je uvidíš na krámě, tak mi dej vědět. Hned pro ně jedu. Tuhle vyprodanou limitku těžko na krámě najdeš. Dnes se dají koupit pouze verze s černým a stříbrným ciferníkem. Edit: A rovnou přidám stížnost na zdejší majitele, že mi je nikdo z nich nechce prodat. Aha, tak se nemám čeho bát, škoda. Doslova si mi sebral iluze. Koukal jsem na stránkách Hamiltonu a na fotkách na netu na ty, co se prodávají (černý / stříbrný ciferník) a není to taková pecka, i když pěkné jsou taky - více se mi na fotkách líbí stříbrný ciferník (v reálu to však můžu vidět obráceně). Stejně se aspoň na ty aktuálně prodávané zajdu mrknout, ale jak říkám z toho už takovej strach mít nemusím Link to comment Share on other sites More sharing options...
323GT Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 (edited) Aha, tak se nemám čeho bát, škoda. Doslova si mi sebral iluze. Koukal jsem na stránkách Hamiltonu a na fotkách na netu na ty, co se prodávají (černý / stříbrný ciferník) a není to taková pecka, i když pěkné jsou taky - více se mi na fotkách líbí stříbrný ciferník (v reálu to však můžu vidět obráceně). Stejně se aspoň na ty aktuálně prodávané zajdu mrknout, ale jak říkám z toho už takovej strach mít nemusím Pokud jsi z Prahy, tak obě verze měli ještě nedávno v Carollinu na letišti. Tam bylo možno je porovnat, mně se v reálu více líbily černé. V Pařížské ul. je v obchodě neměli. Edit: Pravopis - fuj. Edited May 31, 2013 by 323GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Díky, stavím se na letišti. Pokud jsi z Prahy, tak obě verze měli ještě nedávno v Carollinu na letišti. Tam bylo možno je porovnat, mně se v reálu více líbili černé. V Pařížské ul. je v obchodě neměli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reuma Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Nový dealer: Altman, Václavák Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Moc hezké hodinky a dobrá recenze... Ta modrá jim stejně sluší nejvíc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel_k Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Pokud jsi z Prahy, tak obě verze měli ještě nedávno v Carollinu na letišti. Tam bylo možno je porovnat, mně se v reálu více líbily černé. V Pařížské ul. je v obchodě neměli. Edit: Pravopis - fuj.Dneska jsem se neudrzel a modra limitka cislo 1105 na ceste z Nizozemi.... bylon tezky je najit, ale podarilo se! Fotky snad brzo.P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Blahopřeju! Tak to se těšíme na fotky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted June 10, 2013 Author Report Share Posted June 10, 2013 Dneska jsem se neudrzel a modra limitka cislo 1105 na ceste z Nizozemi.... bylon tezky je najit, ale podarilo se! Fotky snad brzo.P.Tak to jsem rád, že už tu nebudu sám Pak dej fotky třeba do fotogalerie nebo do chlubírny, čím víc, tím líp Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel_k Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Tak to jsem rád, že už tu nebudu sám Pak dej fotky třeba do fotogalerie nebo do chlubírny, čím víc, tím lípJeste to par dni potrva.... Bohuzel mi do toho vlezla dovolena, takze cekani bude jeste delsi. Ale uz se sakra nemuzu dockat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel_k Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Tak a jsou u mne... 1105/1971 bydlej uz par dni v Cesku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misoo Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Parada gratulujem! Ako planujes remene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel_k Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Parada gratulujem! Ako planujes remene? Jeste je to prilis cerstve, ale uz ted vim, ze diry se mi libej. napadlo mne usit si identicky remen jen ne hnedej, ale cernej...No a tenhle nato strap take nevypada zle... http://imageshack.us/photo/my-images/546/img0071bl.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted August 23, 2013 Author Report Share Posted August 23, 2013 Tak a jsou u mne... 1105/1971 bydlej uz par dni v Cesku. Konečně jsi se pochlubil, gratulace!!! Koukám že i číslo limitky máme vcelku blízko sebe. Mně k nim naopak hrozně sednul ten racing od Ondry v modrém provedení, takže uvažuji, že ještě nechám ušít opět modrý ale tentokrát rally (s velkýma dírama jako na origo). Nato jsem na ně chtěl taky vyzkoušet, ale nějak si prostě u lepších hodinek na naťáka zvyknout nemůžu, přitom je tak pohodlný Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel_k Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Zacinam mit pocit, ze by se k nim dabelsky hodilo neco, co by vypadalo jako "Steel Air Racer"http://www.ablogtowatch.com/breitling-cosmonaute-automatic-chronograph-limited-edition-watch/ Netusite nekdo, jestli se podobna vec necha nekde koupit (bez loga breitlingu....)?P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted August 27, 2013 Author Report Share Posted August 27, 2013 Tak na něj asi zapomeň- potřebuješ řemeny s ohnutýma stěžejkama, na sílu jsem na ně dostal třeba nějakou gumu ale kovový tah (s rovnýma koncovkama) na ně nedostaneš. Pokud totiž použiješ rovné stěžejky, tak už drhneš o pouzdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel_k Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Tak na něj asi zapomeň- potřebuješ řemeny s ohnutýma stěžejkama, na sílu jsem na ně dostal třeba nějakou gumu ale kovový tah (s rovnýma koncovkama) na ně nedostaneš. Pokud totiž použiješ rovné stěžejky, tak už drhneš o pouzdro.Ach jo to je skoda... I tak se mi nechce vzdat.. Neni nekdo schopnej tuhle vec /kovovy tah se zahnutyma stezejkama/ vyrobit na miru? Treba nejakej zlatnik z bileho zlata ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts