Ondoni Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Zdravím pánové, vsadím se, že se tu najde pár borců, kteří už tento podnik absolvovali...chystám se příští rok (2013). Beskydy miluju, dokonce jsem tam měl svého času takovou malou milou chatičku za hospodou Napadlo mě, že bych zavčasu poptal pár praktických rad...do hory občas chodím, pravidelně nějaké krkonoše... ale tohle je extrémní záležitost, která si žádá extrémní opatření, a v tom jsem trochu panic...předem díky za jakékoliv postřehy, třeba i z jiných podniků podobného charakteru! ...jo viděl bych to, že součástí vybavení bude asi Casio ProTrek
Skalamander Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Skvělý nápad, já se taky poctivě připravuju na svůj první ročník a mám spoustu dotazů. Např. používáte při závodě hole? A jakou volíte obuv - trailovou běžeckou nebo trekovou?
SCIFI Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Já bych ji asi nedal ale moje přítelkyně ji šla loni a byl to masakr a kamarád letos. Všechny rady najdeš na stránkách ale obecně chce to prostě trénovat, bez hůlek a čelovky tam ani nejezdi a těžký boty nech doma. Není to pochod jak si hodně lidí myslím ale opravdu extrémní závod. Pro přítelkyni bylo nejhorší nespat, to dá asi každýmu zabrat a jestli se nepletu tak zas příští rok zkrátili dobu a prodloužili trasu. každej kdo tohle zvládne je borec.
Ondoni Odesláno 13. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Jo tak boty jsou první věc, co začínám řešit...mám klasické goráče (Prabos - srdcová záležitost ), tak sem si říkal, jak je mám parádně prošlápnuté....ale začíná to opravdu vypadat, že B7 se mnou asi opravdu nepůjdou
SCIFI Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 (upraveno) Jo tak boty jsou první věc, co začínám řešit...mám klasické goráče (Prabos - srdcová záležitost ), tak sem si říkal, jak je mám parádně prošlápnuté....ale začíná to opravdu vypadat, že B7 se mnou asi opravdu nepůjdou tak ty si opravdu neber. kup si nějaký lehký salomony a počítej s tím že tam boty můžeš oddělat. upozorňují že je odděláš určitě ale moje je neoddělala takže bych se moc nebál. taky sebou netahej žádný zbytečný věci na převlečení. každý kilo navíc ucítíš několikrát edit: na mallu mají hezkou slevu teď Upraveno 13. listopadu 2012 uživatelem SCIFI
Ondoni Odesláno 13. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 jj, tak to vypadá, že boty budou od Ježíška...určitě musím mít kotníkové...oba kotníky jsem měl už v sádře (levý kotník basket, pravý volejbal), takže ten tip vypadá dobře A že je oddělám, s tím tak nějak počítám, jen ježíškovi budu muset tvrdit opak
Traveller Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 No já rozhodně nepůjdu, ale přijdu vás povzbudit, jestli chcete. Pokud byste nedorazili až do konce, mohu zajistit nějakou regeneraci a rekonvalescenci u nás
Ondoni Odesláno 14. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Jako že bychom po ne/absolvování zrobili nějakou chronodpočívárnu? to nezní úplně špatně...ale tipuju, že budu asi krapet pod práškama, tak abych pak trefil zpátky do práglu
Moty Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 ZÁKLADNÍ INFORMACE A PARAMETRY ZÁVODU - Adidas TERREX ? Continental Beskydská sedmička má 2 trasy SPORT a HOBBY ? trasa B7 SPORT je hodnocena jako MČR dvojic pro rok 2012 ? B7 SPORT má 95 km a převýšení je 5302 výškových metrů ? B7 HOBBY má 92 km a převýšení je 4821 výškových metrů ? datum konání B7: 7. ? 9. září 2012 ? start B7: Náměstí svobody Třinec 22:00 hod ? cíl B7: náměstí Frenštát pod Radhoštěm? časový limit pro dokončení závodu je 30 hodin Velký respekt všem, to je masakr
SCIFI Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 ZÁKLADNÍ INFORMACE A PARAMETRY ZÁVODU... tohle byl letošní rok a zatím každej rok byl jinej a vždycky drsnější
Lion Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Tomáš Poláček z MF Dnes měl o tom 20.9. v magazínu reportáž. Dal to, ale byl diskvalifikován, druhý z dvojice to vzdal kvůli zranění mám dojem.
kubson Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 pokud se nepletu, je ten závod fejk - pořadatel si "půjčil" myšlenku od staršího obdobného závodu
Ondoni Odesláno 16. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) Momentálně se hlavně obávám toho časového limitu, navíc pokud by to mělo být příští rok ještě míň jak 30 hodin...to by asi eliminovalo jakýkoliv spánek a to by pak bylo hodně masakrozní...jako už tak to je až až. No a právě ten článek od Tomáše Poláčka (což je mimochodem výborný týpek) nás s kamarádem dovedl k tomu, abychom začali trénovat a pokusili se o to. Jeho fotky u toho článku byly všeříkající - záběry na odpočívající mi evokovaly polní lazaret.... edit...jakési chybki Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem Ondoni
Návštěvník Snow Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Nečetl jsem pravidla. Nedá se jít sólo ?
Lion Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) Nečetl jsem pravidla. Nedá se jít sólo ? nevím.... ale z článku Tomáše Poláčka asi ne... co psal tak lidi odpadávali ve dvojici.... asi i bezpečnostního hlediska je to dobře.... jdeš celou noc po kopcích, a po skončení někdo nahlasí ž jeho strejda šel sám a po 90 km není k nalezení Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem Lion
Návštěvník Snow Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 asi i bezpečnostního hlediska je to dobře.... jdeš celou noc po kopcích, a po skončení někdo nahlasí ž jeho strejda šel sám a po 90 km není k nalezení Pravda, na tom něco bude.
Filip.J Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Musí se chodit po dvojicích a je tam i nějaký dost úzký limit, s jakým časovým rozdílem můžou ti dva dorazit do cíle - prostě musí jít pořád spolu, nejde to ani tak, že dokončí oba, jeden za 20 hodin a druhý za 26 hodin. Četl jsem od jednoho účastníka z loňska, že si vzal špatné boty a po pár hodinách mu rozedřely nohy - protože ale nechtěl připravit o dokončení kamaráda, co to šel s ním, natlakoval se brufenem a došel to s ním...
Ondoni Odesláno 17. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Co sem tak četl i na jiných fórech, tak brufen se tam sype ve velkém ...a pak někdo ještě doporučoval nějaké kofeinové patáky...no, zkusím/e dát co nejvíc bez chemie...budeme žvýkat koku
Ondoni Odesláno 19. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 pokud se nepletu, je ten závod fejk - pořadatel si "půjčil" myšlenku od staršího obdobného závodu Kubo, tím starším závodem je myšleno 5 Beskydských vrcholů (5BV)? O tom jsem vůbec nevěděl a narazil na něj až dneska při nějakém motivačním surfování...125 km, to už je pořádné maso!
kubson Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Kubo, tím starším závodem je myšleno 5 Beskydských vrcholů (5BV)? O tom jsem vůbec nevěděl a narazil na něj až dneska při nějakém motivačním surfování...125 km, to už je pořádné maso! ano, to je ono
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se