sashator Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Pěkné počtení a velice zajímavé hodinky... sice nejsme velký fanoušek Sinn, ale po přečtení faktů a shlédnutí tvých fotek možná změním názor
Quido Morava Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Není co dodat - mně se hodinky líbí, co je Sinn vedl,,, takže v dobrém jen závidím pěkná recenze a gratuluji, že ses nenenchal zmást v radícím vlákně - myslím že jsi dobré cestě, na kterou se já teprve chystám ...
filo-boxer Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Chválím jak hodinky tak i recenzi, konečne zase něco o hodinkách!
Z. Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Právě jsem se vrátil z dovolené a koukám, že moje nejoblíbenější hodinky jsou pryč... Tak tedy gratulace!! Hodně dobrá volba
Vit Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Pěkná recenze a super fotky, díky za příjemné čtení.
misoo Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2012 Diky za recenziu, hodinky super!!
villain83 Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2012 Pěkný čtení,zase jsem o něco chytřejší,díky.Hodinky jsou hezký,já bych si vybral v týhle stáji jiný,ale to je můj problám
sta Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 teprve ted jsem si precetl Tvoji recenzi, diky, furt jsem nechapal proc se tady na foru Sinn tolikrat zminuje, ted uz jsem chytrejsi :-))
bandicoot Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 proc se tady na foru Sinn tolikrat zminujeproto... A pak ty fotky jsou taky dost vypovídající...
Palko75 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Pěkná recenze a moc pěkné hodinky. Mám dotaz na přítomné, zda někdo neví k čemu slouží a jak se používá luneta na hodinkách na třetím obrázku? Nějak nedokážu rozluštit k čemu by mohla sloužit.
kubson Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Pěkná recenze a moc pěkné hodinky. Mám dotaz na přítomné, zda někdo neví k čemu slouží a jak se používá luneta na hodinkách na třetím obrázku? Nějak nedokážu rozluštit k čemu by mohla sloužit. Gezeitendrehring - něco s přílivem a odlivem
Palko75 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Gezeitendrehring - něco s přílivem a odlivem Dík za info.
bandicoot Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 (upraveno) Dík za info.edit: doublepost Upraveno 18. prosince 2012 uživatelem bandicoot
bandicoot Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 (upraveno) Dík za info.HW, Hochwasser - přílivNW, Niedrigwasser - odliv edit: celkem pěkně je to graficky znázorněný tloušťkou modré na lunetě Upraveno 18. prosince 2012 uživatelem bandicoot
Quido Morava Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Pěkná recenze a moc pěkné hodinky. Mám dotaz na přítomné, zda někdo neví k čemu slouží a jak se používá luneta na hodinkách na třetím obrázku? Nějak nedokážu rozluštit k čemu by mohla sloužit. ano, je to pomůcka (fičůrka) ke sledování intezity slapových jevů...
Quido Morava Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 HW, Hochwasser - přílivNW, Niedrigwasser - odliv edit: celkem pěkně je to graficky znázorněný tloušťkou modré na lunetě toť
marecenator Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Recenziu som precital uz po niekolky krat, vyborna, dakujem. Skusal si hodinky aj na menej formalnom remeni? Vo vlakne padol navrh na natostrap, spominal si gumu.Pacia sa mi 6100 Techniky a premyslam, ci sa budu dat nosit k niecomu neformalnemu, kratasy, k vode atd. Ak mas dalsie fotky, prihod prosim.
Kid_A Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Krásny, na me 44 až moc velký, ale jinak super mechaniky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se