Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník JN1276
Odesláno

To je smutné, že přišly takhle rozbité. Ale hlavně, že už jsou zase v pořádku. Modrá je krásná.

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník cecil
Odesláno

krása,pro Ingy mam slabost.Nadherna modra,velmi univerzální hodinky ke všem příležitostem.

Odesláno

K té přepravě. Paní v hodinářství mi říkala, že prý asi někdo nedotáhl nějaký šroubek.

Při transportu by se to stát snad nemělo. Jsou prý přepravovány ve velkých vypolstrovaných bednách.

Samotná vnitřní krabice (co je na fotce) je snad z hliníku a ta, a ani vnější papírová nebyly poškozeny .

Podle mě, absolvovaly cestu z Košic PPLkou. Mimo cestu ze Švýcar (i když člověk nikdy neví kudy co cestuje).

Ve zprávě ze servisu IWC nebylo nic napsáno.

Jinak u tohoto modelu není zadní skleněný průhled, ale pevné dynko. Tak nebylo možno nic vidět co se hýbe.

Je to limitka z 1000 kusů a její zakoupení dotuje nějaký fond pro chudé děti a to je znázorněno právě na tom dynku. Časem hodím fotku.

Odesláno

Krásné hodinky, moc gratuluji, oblekovky jak mají bejt :notworthy: Jinak ten příběh je docela hustej, já bych normálně nechrápal a dobře to dopadlo" Těším se na fotku dýnka, tak si pospěš, šup, šup :D

Odesláno

To dynko je paradni,je tam jakoby detska kresbicka,docela ulet,nicmene cast trzeb plynoucich z prodeje by opravdu mely jit na tuto nadaci...snad se v nejakem casopise psalo,ze autorem motivu je jakysi maly klucina:-)

Odesláno

K té přepravě. Paní v hodinářství mi říkala, že prý asi někdo nedotáhl nějaký šroubek.

Při transportu by se to stát snad nemělo. Jsou prý přepravovány ve velkých vypolstrovaných bednách.

Samotná vnitřní krabice (co je na fotce) je snad z hliníku a ta, a ani vnější papírová nebyly poškozeny .

Podle mě, absolvovaly cestu z Košic PPLkou. Mimo cestu ze Švýcar (i když člověk nikdy neví kudy co cestuje).

Ve zprávě ze servisu IWC nebylo nic napsáno.

Jinak u tohoto modelu není zadní skleněný průhled, ale pevné dynko. Tak nebylo možno nic vidět co se hýbe.

Je to limitka z 1000 kusů a její zakoupení dotuje nějaký fond pro chudé děti a to je znázorněno právě na tom dynku. Časem hodím fotku.

pokud absolvovaly cestu pplkou, tak je mozne naprosto cokoliv.. a jinak gratulace :)

Odesláno

Jo,to je presne ono..me se to libi,navic,jak uz bylo receno,ta barva ciferniku je uchvatna.Nedavno se tu v nejakem vlakne objevil dotaz na neco,uz nevim co,nicmene tento PUVODNI model tu nekdo ma...trosku se mi u tech fotek kousla pumpa..

Odesláno

Já jen teda nerozumím té limitce, když se tady prodávaly v prodejní sekci, tak bylo zmíněno, že už je dávno vyprodáno a on člověk přijde do prvního hodinářství v Ostravě a v pohodě si je objedná? Fakt jich je jen 1000kusů?

Návštěvník JN1276
Odesláno

Já jen teda nerozumím té limitce, když se tady prodávaly v prodejní sekci, tak bylo zmíněno, že už je dávno vyprodáno a on člověk přijde do prvního hodinářství v Ostravě a v pohodě si je objedná? Fakt jich je jen 1000kusů?

To není asi úplně podstatné, ne? Důležité je, že jsou óravdu nádherné!

Odesláno

Pár kousků po světě ještě k mání je, oficiálně už je ale vyprodáno. Na chrono24 byly jedny z Německa ještě do minulého týdne k mání, teď už jen mimo EU. Možná bych si díky té závadě a shodě v termínu prodeje na ch24/ koupí MilanaS tipnul, že to budou jedny a ty samé. Holt hodně povedená limitka, po které se jen zaprášilo...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...