CEGY Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Rád bych se podělil o zkušenost s těmito hodinkami, které mi dobře služili skoro 20 let.Tyto g-shocky jsem dostal k 18tinám od svých rodičů. Bylo to v roce 1993 (kuwa toto letí). Naši měli představu, že by to mělo být něco elegantnějšího, vzhledem k jubileu, já měl ale jasno, že to budou nějaké černé sportovní Casia. Když jsme šli do krámu a já jim ukázal jakej druh hodinek chci, tak šla máma do mdlob, co jsem si to zase vymyslel, a že to je strašné. Snažili se mi s prodavačkou vnutit nějaké dědkovské stříbrňáky, ale já řek, buď tohle nebo nic, takže se s tím smířila.No a teď k samotnému výběru. Vybíral jsem mezi dvěma modely, ikdyž favorit byl jasný. Ten druhý model Casia (označení už nevím) nebyl tak masivní a celkově působil levněji. Co si vzpomínám, tak se k hodinkám dal připojit takový bovden, který sloužil ke startu stopek (zdejší Casio guru budou asi vědět).Myslím, že v té době byli g-shocky tak nějak novinka, takže na ruce působily zajímavě, což svědčilo o zkoumavých pohledech lidí. Bílej cifr (jestli se tomu u digitálek taky tak říká), vyvedl pár lidí z míry s tím, že mi asi vypadlo sklíčko. Hodinky jsem asi prvních sedm let nosil každodenně. Prošly si se mnou armádou nebo při práci na lodi dost cestovaly nebo se máčely v moři. Za tu dobu jsem měnil cca 5x baterku a myslím jednou pásek. Z funkcí jsem používal hlavně teploměr, semtam stopky. Posledních pár let nesvítí světlo. Hodinky jsou po letech po technické stránce stále ve formě, což se bohužel nedá říct o pouzdru, které se rozpadlo. Byl jsem se včera informovat ve Fastu v Říčanech, jestli by bylo možnou objednat pouzdro nové, ale bohužel už není k sehnání.Za mně tedy pro Casio palec nahorů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dave9014 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Krásná výdrž, jsem zvědavý jestli některé moje hodinky vydrží tak dlouho, třeba ty od mámy ... Jakou práci jsi dělal na lodi? (Jestli to není moc troufalá otázka)
CEGY Odesláno 7. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Krásná výdrž, jsem zvědavý jestli některé moje hodinky vydrží tak dlouho, třeba ty od mámy ... Jakou práci jsi dělal na lodi? (Jestli to není moc troufalá otázka)Číšník..
Martin JJJ Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 dostaly asi pořádně do těla, ale drží ne???
CEGY Odesláno 17. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 (upraveno) Nejde světlo, ale jinak fungujou. Akorát se rozdrolilo uplně to pouzdro. Upraveno 17. dubna 2013 uživatelem CEGY
Kid_A Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 moc peknej pribeh. tomu rikam duration test:))
Levit Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 A co totohttp://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=m570.l3201&_nkw=Casio+dw-6100+case&_sacat=0
CEGY Odesláno 15. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2013 Díky moc, objednáno včetně pásku.
CEGY Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Tak dnes vyzvednuto z Hodin?řství Martin Brož. Nová baterka, tlakovka, vyměněné pouzdro a řemínek. Nepodařilo se rozchodit podsvícení a vyleštit sklíčko k dokonalosti, nicméně na to, že jim je 20 let vypadají opět velmi dobře. Sklíčko možná ještě doobjednám, aby to bylo 99%. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
daur Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 No myslím, že budou šlapat dalších 20 let. Hezky napsáno. Děkuji
kupko Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 CEGY gratulace mas stesti :-) to me se stale nedari sehnat bezel na me CASIO 6800 ktere se mnou prosli 20let zivota
kupko Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Misto mich oblibenych 6800 jsem si poridil tydy notoricky zname 5600 ale jsou to takove drobecky :-)
Petr Jelinek Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 legendy, měl jsem na základní škole :-)
Ivan Lelák Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 20 let je u digitálek věčnost. I když, jak jsem četl, Casia slouží i déle. Ale rozdrolené pouzdro bych nečekal,,,
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se