st1g Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Ahoj, nikdy jsem nezakládal žádné ,,chlubící,, vlákno. Tak jsem si řekl, že jedním vláknem shrnu poslední 3 hodinkové měsíce, které se v naší rodině udály. Samozřejmě proběhlo i několik mezikroků, ale celkově to dopadlo takhle ?.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Bomba - ten Rolex jde mimo me, ale Panerai sbirecka je vynikající
bradda Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Kloubouk dolu. Pekna sbirka, prestoze bych na polovinu z nich asi nemel koule.
MarcelG Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 dost dobrý, Já bych si z toho neuměl ráno vybrat co nosit :-)
Elmagico Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Už chýbajú len PAM Ferrari Ale ináč krásna zbierka!
Daemonultimate Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Paráda,jenom to rozhodování co na ruku...Který máš nejraději a který nejčastěji nosíš?
st1g Odesláno 27. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Paráda,jenom to rozhodování co na ruku...Který máš nejraději a který nejčastěji nosíš? Rodinou jsem myslel mě, otce a matku .. Ale každý si může vzít hodinky které chce :-) .. Jen fullgold datejust jsou nejvíc mamky .. já mám nejvíc ty bicolory a otec Panerai .. Otce jsem přetáhl z U-Boat na Panerai :-D
Jakubisko Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Skvělé stádečko! Při pohledu na něj si připad?ám ještě zcela normální :-)
Návštěvník pitrs182 Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Rodinou jsem myslel mě, otce a matku .. Ale každý si může vzít hodinky které chce :-) .. Jen fullgold datejust jsou nejvíc mamky .. já mám nejvíc ty bicolory a otec Panerai .. Otce jsem přetáhl z U-Boat na Panerai :-DVelký skok:-) Parádní sbírka
st1g Odesláno 27. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Už chýbajú len PAM Ferrari Ale ináč krásna zbierka! Sháníme tyhle k autu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 i .. Otce jsem přetáhl z U-Boat na Panerai :-D Správná přestupní stanice
Moty Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Big Respect, pěkná rodina, jak hodinková tak domácí Taky si říkám, že sem zatím normální, ale když se to u vás rozpočítá na 3 lidi, tak je to v podstatě uplně normální
Cyril Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Jsem rád, že moje PAM u vás evidentně skončily v dobrých rukou... Řekni tátovi o ostravským srazu.... Jinak samozřejmě gratulace....
st1g Odesláno 27. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Díky všem Cyrile o srazu už jsem mu říkal .. Prý si udělá čas :-)
lastam Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 když bys všechno prodal, tak si můžeš koupit.... třeba jedno pěkný turbo
misoo Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Rolex a Panerai idu mimo mna, ale inac supr zbierka
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.