mkklatovy Odesláno 29. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Nedej se ...třeba časem zde na fóru prozřeš. A jak psal Franta, i kvalitní hodinky mohou být designově povedený a nemusej stát majlant...ale za sebe musím říct že to co jsi vybral je opravdu děsivostA máš tím na mysli design, nebo obecně? Já jsem totiž s designem a zpracováním naprosto spokojen! Ani nepamatuju, kdy se mi hodinky tolik líbily jako tyhle. Je fakt, že jsem vždy hodinky vybíral okem... Nemám to jako investici, či dědičný statek.
ivan_989 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Pozri sa na to takto. Nosil by si tricko v ktorom sa dobre citis, paci sa ti a ma napis Adibas, Mike pripadne Lakusta ? Ak ano, tak neni co riesit a je vsetko ok.
libor2002 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 A máš tím na mysli design, nebo obecně? Já jsem totiž s designem a zpracováním naprosto spokojen! Ani nepamatuju, kdy se mi hodinky tolik líbily jako tyhle. Nechci rejpat, ale me ty hodinky pripominaji SsangYong Stavic... asi tak k tomu designu.
Daemonultimate Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 ....... Já jsem totiž s designem a zpracováním naprosto spokojen! Ani nepamatuju, kdy se mi hodinky tolik líbily jako tyhle. ......... ted jsi mi připomněl,jaký pocity jsem měl,než jsem začal pročítat tohle forum,normálně Ti závidim tu spokojenost,oběkt spokojenosti není důležitý,je dán možnostmi nebo znalostmi.Ale ta spokojenost,ta mi chybí.
sashator Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 A máš tím na mysli design, nebo obecně? Já jsem totiž s designem a zpracováním naprosto spokojen! Ani nepamatuju, kdy se mi hodinky tolik líbily jako tyhle. Je fakt, že jsem vždy hodinky vybíral okem... Nemám to jako investici, či dědičný statek.Myslel jsem především design, ale to je věc vkusu. Každopádně je to jen o tvém pocitu- pokud jsi spokojenej, tak není co řešit...a pokud vydržíš zde na fóru i po tomto vlákně, tak jsem si skoro jistej, že taky poznáš kouzlo té pravé hodinařiny. A věř mi, že to není jen o hodinkách za desetitisíce
Petr Svenda Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 (upraveno) Podivej, krásu dela detail a jednoduchost. Steak je dobrý proto, že je to jednoduše kus dobrého masa spravne připraveny. Tvoje hodinky jsou dort Pejska a Kočičky. S napadnymi detaily je nutno pracovat opatrně, a pokud má celek působit esteticky, musejí být ty napadne detaily excelentne zpracovány a slouzit celku, ne z něj vycnivat. Pro me třeba jedny z nejhezčích napadnych hodinek jsou např. Steinhart Marine Chronometer. http://www.chronoshop.cz/steinhart-marine/steinhart-marine-chronometer-ii-roman Ano, jsou poněkud dražší než ty tvoje, ale já je koupil za 8, prodal za 7,5, což je jen 5x tolik, než jsi zaplatil za něco, co má hodnotu 0. A to si piš, že kdybys je měl na ruce, každý by si jich všiml. Upraveno 29. listopadu 2012 uživatelem Petr Svenda
T1000 Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 mkklatovy buď v klidu a nepodléhej předčasně chmurným předpovědím co že se to hrozného s hodinkami určitě stane. Podle rozložení subcifrů by to mohlo mít i qartzovou Etu či něco od Rondy možná a taky by hodinky podle vzezření pouzdra mohly mít lepší WR - teda pokud to někdo amatérsky neotvíral . Toto ber prosímtě s rezervou, pač jsem nikdy o této značce neslyšel, ani hodinky osobně v ruce nedržel. Pokud se ti prostě "strašně" líbí, nevadí ti vadné stopky, blacklist a chceš risknout další věci - že ti třeba tak masivní hodinky nemusí sedět anebo tě na živo zklamou ( koupě bez vyzkoušení a osahání), tak do toho jdi. Protože jak psal daemon hlavní je ta radost a spokojenost.
Návštěvník Snow Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Pro me třeba jedny z nejhezčích napadnych hodinek jsou např. Steinhart Marine Chronometer. http://www.chronosho...ometer-ii-roman Jak přiznačné, že se v tomto vlákně s tímto tématem objeví hodinky od nejmenovaného krále plagiátorů Steinhartu .
Petr Svenda Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Jak přiznačné, že se v tomto vlákně s tímto tématem objeví hodinky od nejmenovaného krále plagiátorů Steinhartu .Jj, neuvědomil jsem si. Beru ten příklad zpět. Je to hnusnej plagiat.
flyte Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 ... a že zůstanu věrný mojí oblíbené značce STORM.
Olda Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 to: mkklatovypři důkladném prohlížení diskuse bys zjistil, že nejsi první kdo se na toto fórum dostali přes nákup ?luxusních hodinek malé rodiné firmy s tradicí?. Pokud ti to pomůže při příští volbě hodinek, bude to jedině dobře.
long Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Hele tady jsou lidé tomuto druhu hodinek nepřejícní a proto jsou někdy jejich reakce i za hranou včetně smajlíků.Prostě si sem na dva dny sedni, něco si zde i přečti a jistě přijdeš sám na to jakou cestou se ubírat. Nezapomeń, že hodinky budeš nosit ty a tudíž platí protti gustu žádnej dišputát. Jen tady nemůžeš prostě ventilovat vše co se Ti honí hlavou, bo tady je fůra členů kteří se narodili s Hublot nebo AP již na ruce. :-)
mkklatovy Odesláno 4. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Tak jsem si to rozštípnul, hodinky si nechám: Po každé důležité životní události si kupuji nové hodinky! Mají mi připomínat zlomové životní kroky. Je to takový můj rituál. Nedělám to často, za posledních deset let jsem to udělal nyní podruhé. Když se teď podívám na své krásné a falešné hodinky NEWTON-SONS, připomenou mi věrohodně můj bývalý sedmiletý vztah. Ostatně kvůli rozchodu jsem si tyhle hodinky koupil... kouzlo nechtěného. DĚKUJI VÁM VŠEM ZA DISKUZI!
Tomash. Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Fejky jako připomínka rozchodu?!? To je ale hezky dekadentní :-D
Návštěvník Snow Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 to mkklatovy - teď jsem si všiml, že v jiném vlákně poptáváš STORM a tady máš zase tenhle hnus. Sbíráš pěkné obskurnosti .
mkklatovy Odesláno 4. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) to mkklatovy - teď jsem si všiml, že v jiném vlákně poptáváš STORM a tady máš zase tenhle hnus. Sbíráš pěkné obskurnosti . Jjj, jedu paralelně vlákno o STORMech právě kvůli tomu, že mi je zrovna tady ostatní hned shodili. V tom druhém vlákně se jen chci dozvědět, proč jsou pro vás nepřípustný. Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem mkklatovy
mkklatovy Odesláno 4. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Fejky jako připomínka rozchodu?!? To je ale hezky dekadentní :-D To přesně sedí k mému bývalému vztahu!
Tomash. Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Auuu... No, snad ti aspoň ty hodinky udělají radost ;-) Fejky jako připomínka rozchodu?!? To je ale hezky dekadentní :-D To přesně sedí k mému bývalému vztahu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se