kubson Odesláno 20. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2013 Dobre, diky.. ja jen, abych tam pak nenarazil na nejaky zony, zacpy apod.je to rezidenční vilková oblast bez zón, zaparkuješ v pohodě.
kubson Odesláno 20. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2013 Kluci lezu ted casto na vas web, bo si chci udelat malou radost v nemoci, ale chybi mne tam v popiskach hodinek jedna duzita informace a to rezerva chodu. Je tam hodne upravenych nebo vlastnich strojku a skakat pokazde na stranky vyrobce se mne nechce. Dik za zvazeni dám si to na list s úkolama co má asi kilometr
kubson Odesláno 20. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2013 hoši uvažujete prodávat nějaké rukavičky na hodinky, šperky?občas nebo spíše často leštím svoje miláčky a nějaký bílý rukavičky by se mi hodily:)díky za infozatím o tom neuvažujeme
kubson Odesláno 20. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2013 Pánové, uvažuju, že bych v příštím roce (až nasbírám palivo) zkusil vzít Damaska s jejich inhouse kalibrem. Uvažuju o DK10. Už jste je měli na krámě ? A nebyli by nějaké motivační fotky ? Popř. nějaké další informace nad rámec ofiko ? Celkem jsem o nich nic nenašel. Stránky Damaska jsou německy strohé a nikde nic moc. Občas zmínka na nějakém fóru. Dík....DK10 bych chtěl vzít na prodejnu, ale nevím jestli se to povede do konce roku. Ještě jsme je u nás neměli.
PetrM Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Odesláno 20. října 2013 No ty bylo skvělé. To bych si je mohl osahat na živo, to bych byl moc rád...
kubson Odesláno 14. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Pokud narazíte na výhodnou nabídku následujících modelů nových hodinek Laco, bez papírů a krabiček, může se jednat o kradené zboží. Classic Vintage 38 861777, Classic Automatik 861862, Madrid, Augsburg.
GSIA79 Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Pokud narazíte na výhodnou nabídku následujících modelů nových hodinek Laco, bez papírů a krabiček, může se jednat o kradené zboží.Classic Vintage 38 861777, Classic Automatik 861862, Madrid, Augsburg.To všechno z chronoshopu??
kubson Odesláno 14. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 To všechno z chronoshopu??Vykradená importní zásilka, podle posledních informací vykradeno až v ČR.
Z. Paul Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Pokud narazíte na výhodnou nabídku následujících modelů nových hodinek Laco, bez papírů a krabiček, může se jednat o kradené zboží.Classic Vintage 38 861777, Classic Automatik 861862, Madrid, Augsburg.Zase dopravce?? To snad neni možný.
MJ. Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Vykradená importní zásilka, podle posledních informací vykradeno až v ČR. to je taková klasika. Znam z minulé práce.Někdy vzali co bylo na vrchu, jindy si dali záležet, prolezli celej box a vybrali limitky z krabiček
Georgeisin Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 (upraveno) Ach jo, už dva týdny čekám na hlídacího psa až mi pošle mail, že už sou naskladněny (Classic Vintage 38 861777), abych si je zajel vyzkoušet a ony jsou ukradený, to je v haj...zlu . Budete je objednávat znovu? Díky Upraveno 14. listopadu 2013 uživatelem Georgeisin
kubson Odesláno 14. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Ach jo, už dva týdny čekám na hlídacího psa až mi pošle mail, že už sou naskladněny (Classic Vintage 38 861777), abych si je zajel vyzkoušet a ony jsou ukradený, to je v haj...zlu . Budete je objednávat znovu? Díkybudou? snad už příští týden
solidus Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 V tomto se moc neorientuju a celé mě to překvapuje, můžu požádat o nějaké detaily? Mám tomu rozumět tak, že si někdo z pracovníků dopravních firem vytipuje balíčky a pak je proleze? Kdo následně platí škodu? Je to časté? Sorry za OT, je to pro mě celé k neuvěření.
villain83 Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 V tomto se moc neorientuju a celé mě to překvapuje, můžu požádat o nějaké detaily? Mám tomu rozumět tak, že si někdo z pracovníků dopravních firem vytipuje balíčky a pak je proleze? Kdo následně platí škodu? Je to časté? Sorry za OT, je to pro mě celé k neuvěření. Ja si snad ani neyslim,ze by si to nekdo vytipoval,ale vetsinou se da asi predpokladat,ze neco drazsiho v aute bude.Znamej,kterej jezdil pro jednu prepravni firmu mi rikal,ze to neni nic vyjimecnyho,bohuzel...
Z. Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Tip na pěkné nové hodinky do nového roku... Sinn 140 A
calv Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Tato limitka 140 A je pro mě nejhezčí kousek od Sinnu, která určitě strčí do kapsy i EZM10. Musím se na ni jít kouknout naživo
Z. Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 (upraveno) New arrivals: Damasko DA373 a DA353 Upraveno 13. ledna 2014 uživatelem Z.
Z. Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Další pěkný přírůstek v Chronoshopu.LACO Vintage 38
Dee Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Jsou přímo k vidění na obchodě? Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se