ron Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 lug to lug je na výšku, kémo, od konce nožky do konce protilehlé . U těchto to bude kolem 50 mm počítám.Vím co je lug to lug, jen jsem rychle přečetl tvůj příspěvek, sorry. Jinak jsem si to pro zajímavost teď hledal a bude to dle neoficiálních tvrzení od kolegů z DE opravdu těch cca 50 mm.
Micey Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Pánové z Chronoshopu, měli jste v ruce ty nový Kontiki, ať už date, nebo four hands? Pouzdro je stejný jako u těch původních? Co dýnko? Za případnou odpověď předem díky.
Z. Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Kluci, můžu Vás poprosit, resp. prosím o lug to lug rozměr těch nových Military 42 vod Steinhardů. DíkyJe to 52,7 mm.
Z. Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Pánové z Chronoshopu, měli jste v ruce ty nový Kontiki, ať už date, nebo four hands? Pouzdro je stejný jako u těch původních? Co dýnko? Za případnou odpověď předem díky.Máme tady skladem nový model KonTiki Four Hands.http://www.chronoshop.cz/eterna-kontiki-four-hands/eterna-kontiki-four-hands-black-steel Pouzdro se zdá být totožné s pouzdrem předchozích modelů KonTiki Date, je tu ale širší a vyšší leštěná luneta, která zvedá celkovou výšku hodinek na 13,2 mm. Dýnko je stejné jako u předchozích modelů - tzn. s medailonem a vyobrazením voru Kon-Tiki.Fotky ještě dodáme.
Z. Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Tak tady je slíbené foto k předchozímu dotazu. Nové Eterna KonTiki Four Hands:
Georgeisin Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Díky, hm, hodně to je Je to 52,7 mm
Kazaam Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Ahoj kluci, vím, že jsem hodně zaspal, ale daly by se sehnat nějak Laco Einsatzuhr v Quartzu? Jestli nemaj v D třeba něco neprodaného nebo tak něco...moc bych je chtěl... David
kubson Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Ahoj kluci, vím, že jsem hodně zaspal, ale daly by se sehnat nějak Laco Einsatzuhr v Quartzu? Jestli nemaj v D třeba něco neprodaného nebo tak něco...moc bych je chtěl... DavidZjistím
MejlaG Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 ZjistímAhoj, jak to dopadlo, einsatzuhr od Laco v quartzu by mě tak zajímaly. Díky za reakci
kubson Odesláno 27. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Ahoj, jak to dopadlo, einsatzuhr od Laco v quartzu by mě tak zajímaly. Díky za reakciBohužel už nejsou. Budou vyrábět model s miyotou.
MejlaG Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Bohužel už nejsou. Budou vyrábět model s miyotou.Děkuji, tak to si na ně rád počkám
Baldic Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Zdravim, myslite, ze by slo udelat wrist shot na damske ruce? Nejsem prazsky, takze se na vas musim takhle obratit.http://www.chronoshop.cz/combat-sub-automatic-specials/glycine-combat-sub-2-tone-whiteDiky moc.
vaba Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Zdravim Kubsone, nebude zitra "Black Friday" na Laco? Kamarad bude mit "50" a moje se mu libily ...
ouskavl Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 Ahoj Kubsone, poprosím o info, jaký je příplatek za pevné dýnko k pilotkám Archimede Pilot 39H Bronze Automatik. Dík za odpověď. Míra
kubson Odesláno 28. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Ahoj Kubsone, poprosím o info, jaký je příplatek za pevné dýnko k pilotkám Archimede Pilot 39H Bronze Automatik. Dík za odpověď. MíraAhoj, standardně 1260,-
Jeremy Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Kubsone, můžu se prosím zeptat, jestli se tadyty:http://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-navb-uhr-vintage-titaniumdají sehnat s normální flieger diamantovou korunkou, a ne s tím divným bobkem? Dřív jsem je od nich měl a co jsem prodal Big Piloty, stýská se mi. Ale tahle korunka je pro mě no-go :-(Dík.J.
kubson Odesláno 25. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Kubsone, můžu se prosím zeptat, jestli se tadyty:http://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-navb-uhr-vintage-titaniumdají sehnat s normální flieger diamantovou korunkou, a ne s tím divným bobkem? Dřív jsem je od nich měl a co jsem prodal Big Piloty, stýská se mi. Ale tahle korunka je pro mě no-go :-(Dík.J.Steinhart ty staré korunky už nemontuje, díval jsem se, jestli ji ještě nemáme v dílech, ale bohužel, nemám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se