DarylVanHorne Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Čtu až teď a tohle je tedy silný kafe Zvlášť když si vybavím, kde se obchod nachází, si člověk uvědomí tu neskutečnou drzost těch šmejdů, co to udělali - to vypovídá o jediném, přesně věděli kam a pro co jdou Každopádně držím palce, ať se aspoň část najde a vrátí - hlavně ty kusy, co již své majitele měly (komise). Komentáře na Novinkách, snad nemohou překvapit nikoho. Normálně je nečtu, zvedá se mi z toho kýbl. Tady jsem rozkliknutí, pár přečetl a... Žádné překvapení Co se týká keců o pojištění... S kolegou občas řeším pojistné události a i přes to, že z 99% jde o poškození našeho majetku cizím zaviněním a s drtivou většinou poškození motorovým vozidlem - tedy mělo by jít na povinko, tak to není lehké. Čím větší škoda, tím větší oser i když jsme v tom 100% nevinně. Každopádně a hlavně, ať to neohrozí budoucnost Chronoshopu nenechte se odradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 Média se probudilahttps://www.idnes.cz/praha/zpravy/kradez-hodinky-vloupani-skoda-tri-miliony-korun.A240104_103050_praha-zpravy_pitt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 Tak neprobudila se media, ale policie pozadala o pomoc verejnost pote, co vlastni patrani zatim neprineslo vysledky. To zase neni nic nestandardniho, myslim.. Drzim palce, Kubo a spol! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 Chválit Chronoshop je jako nosit dříví do lesa, ale oni si to zaslouží. Vše proběhlo jenom on-line a ačkoliv jsem stále na cestách, tak kluci jsou bohužel mimo můj dosah, ale snad někdy příště osobně, třeba jenom na čumendu. Hanharty jsou doma a moc děkuji, jste super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 Kluci, jak to vlastne cele dopadlo? Podarilo se neco najit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 Děkuji Jakubovi za nadstandardní přístup při řešení mého nestandardního požadavku (uvědomil jsem si dodatečně a bylo mi stydno), vyřešeno bleskově s naprostou samozřejmostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 Před hodinou, H-B napsal: Kluci, jak to vlastne cele dopadlo? Podarilo se neco najit? https://blog.chronoshop.cz/chronoshop-otevrel-na-nove-adrese-opening-party-propojil-i-s-butiky-rado-a-loee/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 před 33 minutami, ragu napsal: https://blog.chronoshop.cz/chronoshop-otevrel-na-nove-adrese-opening-party-propojil-i-s-butiky-rado-a-loee/ O tom samozrejme vim, mel jsem ted na mysli, jestli nejak dopadla ta kradez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 24. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2024 Chtel bych chronoshopu obrovsky podekovat za to, ze v ramci SEWu byli tak ochotni mi dodat hodinky primo na vystave + jeste i zahrat scenku, protoze byly jako prekvapeni. Vse se uzasne povedlo a vzpominka zustane trvala. Jeste jednou, moc a moc dekuji! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se